Lediga jobb som Hantverksyrken i Nyköping

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Nyköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nyköping som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobbare till Ryds Bilglas NYKÖPING

Ansök    Mar 15    Ryds Bilglas AB    Bilglasmontör
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i NYKÖPING. Ditt jobb hos oss Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag. På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik.... Visa mer
Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och kundkontakt? Då ska du söka sommarjobb hos Ryds Bilglas i NYKÖPING.

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att få hjälpa ordinarie personal med reparation och byte av bilglas. Det kan även förekomma administrativt arbete i vår kundmottagning, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs. Vi söker någon som kan arbeta hela juni-aug.

Det här är vi

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Vi grundades som ett familjeföretag och den känslan sitter inte bara kvar i väggarna på Ryds. Det är så det är. Vi hjälps åt när det behövs och ställer upp för varandra – inom teamet, med andra verkstäder och andra delar av organisationen. Vi peppar, inspirerar och lär av varandra. Hela tiden. För vi blir starkare och bättre tillsammans. Våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling.

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi har ett stor hållbarhetsfokus och är måna om vår miljö. Vi erbjuder en arbetsplats med frihet under ansvar där du får växa i din roll tillsammans med oss. Vi omfattas självklart av kollektivavtal och erbjuder bra förmåner till våra anställda.

Arbetsplats: NYKÖPING

Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17
För oss är dina personliga egenskaper viktigare än din tidigare erfarenhet. Det viktigaste är att du är intresserad, serviceinriktad, driven och vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss. Du vill alltid kundens bästa och du lägger ett stort fokus på att leverera bra service och kvalitet. Därför är det viktigt att du utöver att tycka om att arbeta praktiskt, även tycker om kundkontakt och kan hantera visst administrativt arbete.

Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter. Det är viktigt att du är en flexibel lagspelare som inte räds att ta initiativ men samtidigt är du även bra på att lyssna in dina kollegor. Du behöver självklart även trivas med ett fysiskt och rörligt arbete.

Krav

- B-körkort (manuell växellåda)
- God svenska i tal och skrift

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Visa mindre

Vägledare till Division omsorg

Ansök    Jan 22    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas. Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. Jobbtorg är kommunens arbetsmarknadsenhet med an... Visa mer
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.

Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. Jobbtorg är kommunens arbetsmarknadsenhet med ansvar för arbetsmarknadsfrågor. På Jobbtorg arbetar vi med att motivera och stödja människor med målet egen försörjning och arbete. Vår värdegrund är att varje individ har inneboende resurser och förmåga till eget ansvar. Vi anser det också viktigt att ha ett nära samarbete med andra aktörer såsom Arbetsförmedlingen och Campus Nyköping. Jobbtorg är i ett utvecklingsskede och därför söker vi nu ytterligare en vägledare.

ARBETSUPPGIFTER
Som vägledare arbetar du med handläggning av arbetsmarknadsinsatser. Du hjälper den arbetssökande att kartlägga sin situation och göra en planering mot arbete. Du stöttar och ger motivation till deltagare att öka sin kunskap om arbetsmarknaden, att söka arbete samt att komma i gång i praktik, studier eller arbetsträning. Stödet kan vara både praktiskt såväl som pedagogiskt. Du möter deltagare både enskilt och i grupp och matchar deltagaren mot arbete. Under praktiken följer du upp, stöttar och handleder arbetsplatsen, samt deltar i samverkan internt och externt. Du bidrar med kunskaper i enhetens utvecklingsarbete och är väl insatt i hur arbetsmarknaden fungerar.

KVALIFIKATIONER
Som person brinner du för att arbeta med människor och drivs av att göra skillnad. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du har erfarenhet av att handleda människor i behov av stöd och utveckling. Du är strukturerad, flexibel och positiv. Du är en person som har lätt för att se och förstå olika parters behov och sammanhang och utifrån det koppla ihop människor.

För tjänsten ska du ha högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller socialt arbete och gärna handledarutbildning eller annan kunskap som arbetsgivaren anser likvärdig.

Körkort B. Meriterande är utbildning i MI samt yrkeserfarenhet från Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan, eller från arbete med kommunala arbetsmarknadsåtgärder och arbetsmarknadsanställningar. Extra meriterande är erfarenhet av och intresse för att arbeta med deltagare som står längre ifrån arbetsmarknaden och är i behov av arbetslivsinriktad rehabilitering och arbetsträning.

ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

•Provanställning kan komma att tillämpas.
•När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i Visma Recruit vänligen ring supporttelefon 0771-693 693.
•Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
•Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. Visa mindre

Erfaren smed/projektansvarig

Ansök    Feb 29    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, byggsmide, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fo... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, byggsmide, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va plikttrogen och noggrann.
Kunna samarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning, prata svenska flyttande.
INAB söker smed med erfarenhet från byggbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt, kunna ta ansvar för egna projekt. läsa och bygga efter ritning från grunden. Visa mindre

Vägledare till jobbtorg

Ansök    Jan 22    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas. Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. Jobbtorg är kommunens arbetsmarknadsenhet med an... Visa mer
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.

Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. Jobbtorg är kommunens arbetsmarknadsenhet med ansvar för arbetsmarknadsfrågor. På Jobbtorg arbetar vi med att motivera och stödja människor med målet egen försörjning och arbete. Vår värdegrund är att varje individ har inneboende resurser och förmåga till eget ansvar. Vi anser det också viktigt att ha ett nära samarbete med andra aktörer såsom Arbetsförmedlingen och Campus Nyköping. Jobbtorg är i ett utvecklingsskede och därför söker vi nu ytterligare en vägledare.

ARBETSUPPGIFTER
Som vägledare arbetar du med handläggning av arbetsmarknadsinsatser. Du hjälper den arbetssökande att kartlägga sin situation och göra en planering mot arbete. Du stöttar och ger motivation till deltagare att öka sin kunskap om arbetsmarknaden, att söka arbete samt att komma i gång i praktik, studier eller arbetsträning. Stödet kan vara både praktiskt såväl som pedagogiskt. Du möter deltagare både enskilt och i grupp och matchar deltagaren mot arbete. Under praktiken följer du upp, stöttar och handleder arbetsplatsen, samt deltar i samverkan internt och externt. Du bidrar med kunskaper i enhetens utvecklingsarbete och är väl insatt i hur arbetsmarknaden fungerar.

KVALIFIKATIONER
Som person brinner du för att arbeta med människor och drivs av att göra skillnad. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du har erfarenhet av att handleda människor i behov av stöd och utveckling. Du är strukturerad, flexibel och positiv. Du är en person som har lätt för att se och förstå olika parters behov och sammanhang och utifrån det koppla ihop människor.

För tjänsten ska du ha högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller socialt arbete och gärna handledarutbildning eller annan kunskap som arbetsgivaren anser likvärdig.

Körkort B. Meriterande är utbildning i MI samt yrkeserfarenhet från Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan, eller från arbete med kommunala arbetsmarknadsåtgärder och arbetsmarknadsanställningar. Extra meriterande är erfarenhet av och intresse för att arbeta med deltagare som står längre ifrån arbetsmarknaden och är i behov av arbetslivsinriktad rehabilitering och arbetsträning.

ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

•Provanställning kan komma att tillämpas.
•När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i Visma Recruit vänligen ring supporttelefon 0771-693 693.
•Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
•Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. Visa mindre

Integrationsvägledare

Ansök    Dec 27    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en integrationsvägledare till vår Förebyggande enhet inom Individ och familj... Visa mer
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en integrationsvägledare till vår Förebyggande enhet inom Individ och familjeomsorg. Vi söker dig som är intresserad av samhällsfrågor och som vill medverka till utveckling av vårt nya integrationsvägledaruppdrag i Nyköpings Kommun.
Du kommer att arbeta med att vägleda, informera och stödja människor in i det svenska samhället med fokus på sysselsättning, studier och egen försörjning.
Du kommer att samverka med olika parter internt i kommunen och externt.

En stor del av arbetsuppgifterna innebär att stötta våra nyanlända och andra till att närma sig arbetsmarknaden, genom att handleda och stötta dem såväl enskilt som i grupp.

Du behöver trivas med att arbeta i team och med samverkan där du ser var och ens givna funktion som en framgångsfaktor för att nå våra mål. Du behöver även trivas med att arbeta på individnivå likväl som på gruppnivå.


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Du har en akademisk samhällsvetenskaplig utbildning med lång erfarenhet av arbete inom arbetsmarknadsområdet, exempelvis inom Arbetsförmedlingen, med integrationsarbete och/eller med socialt arbete. Du kan också ha annan liknande utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har mycket god allmänbildning om och kunskap i hur det svenska samhällssystemet och dess institutioner fungerar.
Du har erfarenhet av att möta människor i olika livssituationer och hjälpa och stötta dem i deras utveckling.

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har B-körkort.

Vi anpassar ständigt vår verksamhet efter målgruppen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din sociala kompetens. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera i ditt arbete. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och information. Du ska ha god samarbetsförmåga och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Som person har du givetvis en god människosyn, engagemang och ett genuint intresse för dessa frågor. Du inger förtroende, samarbetar bra med andra och har förmåga att tänka kreativt vad gäller metodutveckling.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med människor från andra kulturella kontexter, flerspråkighet samt förståelse kring hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra.
Vi arbetar aktivt för att främja likvärdig behandling och att synliggöra mångfald på arbetsplatsen. Enheten som du ska arbeta i är hbtq-certifierad.


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

•Provanställning kan komma att tillämpas.
•När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i Visma Recruit vänligen ring supporttelefon 0771-693 693.
•Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
•Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. Visa mindre

SMD Processtekniker - bästa lönen i branschen!

Vi söker en engagerad och erfaren Processtekniker med inriktning SMD - Du erbjuds konkurrenskraftig lön och bra villkor! Som Processtekniker hos vår kund får du ett stimulerande och lösningsfokuserat jobb där du arbetar med ständiga förbättringar, ger teknisk expertis, både internt och till kunder. Du säkerställer fullständighet och kvalitet på produktionen inom den dagliga verksamheten. Du erbjuds ett varierande jobb där du jobbar med olika processer inom... Visa mer
Vi söker en engagerad och erfaren Processtekniker med inriktning SMD - Du erbjuds konkurrenskraftig lön och bra villkor!
Som Processtekniker hos vår kund får du ett stimulerande och lösningsfokuserat jobb där du arbetar med ständiga förbättringar, ger teknisk expertis, både internt och till kunder. Du säkerställer fullständighet och kvalitet på produktionen inom den dagliga verksamheten.
Du erbjuds ett varierande jobb där du jobbar med olika processer inom elektroniktillverkning. Du kommer ingå i ett team med engagerade kollegor i prestigelös organisation. Du anställs som tjänsteman med en konkurrenskraftig lön!


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Processägare SMD-processen.
Problemlösning SMD/Ytmontering.
Att bevaka ny teknik.
DFM (Design For Manufacturing). Att granska nya produkter och föreslå anpassningar för att uppnå maximal producerbarhet.
Att i samband med prototypkörningar ställa in produktunika inställningar i tillverkningsprocessen samt att medverka till skapandet av en prototyprapport.
Att granska och omvandla konstruktionsdata från uppdragsgivare och egen utveckling till för produktionen användbara instruktioner och metoder.
Kundkontakt.
Utarbeta processinstruktioner.
Utföra analyser för beslut om korrigerande åtgärder.
Arbeta med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet.
Upprätta investeringsförslag.
Framtagning och ändring av produktionsutrustning.
Uppdatering av dokumentation.
Ta fram och optimera stencilplåtar till SMD:n.
Ta fram och optimera panelritningar för kretskort.
Processägarskap. Att optimera och ta fram metoder för att säkra tillverkningsprocesserna.
Följa företagets och avdelningens övergripande mål, rutiner och processer.
Att vara delaktig i utvecklingsarbete i relevanta processer-, arbetsområden och produktionssystem.
Att utifrån avdelningens behov driva eller medverka i olika projekt och/eller ansvarsområden.Vi ser gärna att du har:
Flera års erfarenhet av liknande arbete inom SMD.
Ledarerfarenhet eller ledaregenskaper.
ESD kunskap.
Maskinvana.
Leankunskaper.
Kvalitetsmedvetenhet.
Tekniskt intresse.
IPC 610 certifiering klass 2.
Erfarenhet av jobb med Mydata.Som person är du en utåtriktad tekniker som kan ta kommandot och leda när det krävs och som gillar att vara ute i produktion och lyssna in och förstå utmaningarna i tillverkningsprocesserna. Du har förmågan att kunna omvandla teori till praktik samt förmedla den på ett lättförståeligt sätt.
I rollen krävs att du är strukturerad, har förmåga att prioritera samt är driven för att klara av att hantera alla de olika frågeställningar du ställs inför samt lösa dem. I rollen ingår det även att ha kundkontakter i olika tekniska frågeställningar vilket du måste gilla och tycka är kul. Du är delaktiga tillsammans med kund under hela produktlivscykeln, från utveckling till utfasning.
Vi erbjuder möjlighet att arbeta med innovativ teknik och vara en del av ett framstående tekniskt team.
Vill du veta mer om företaget och rollen? Kontakta rekryteringsansvarig Sanna Vestin på Prowork 073 506-68 39 vid frågor och skicka din ansökan via länken. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Vår kund är placerad på södra sidan Stockholm, och är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av kretskort, förpackad elektronik och elektronikmekanik. De skräddarsyr, tillsammans med produktägaren, optimerade och hållbara lösningar för hela värdekedjan. Från konstruktion, prototyp, inköp, tillverkning och test till logistik och eftermarknadstjänster. Visa mindre

Strålskyddstekniker trainee till Cyclife

Vill du ha möjligheten till att bli utbildad inom en unik bransch till strålskyddstekniker? Se hit, då kan denna tjänst vara rätt för dig! Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen (Electricitet De France), en av världens största arbetsgivare och en tung aktör inom energisektorn. Cyclife är i en stor tillväxtfas och bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 160 anställda. Företaget har värl... Visa mer
Vill du ha möjligheten till att bli utbildad inom en unik bransch till strålskyddstekniker? Se hit, då kan denna tjänst vara rätt för dig!
Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen (Electricitet De France), en av världens största arbetsgivare och en tung aktör inom energisektorn. Cyclife är i en stor tillväxtfas och bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 160 anställda. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen är belägen i skärgården utanför Nyköping. Cyclifes ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning. Mer information ges vid personlig kontakt.
Strålskyddsgruppen har en central funktion för Cyclifes verksamhet. Det är viktigt att du som anställd känner arbetsstolthet och ser ditt arbete som viktigt och nödvändigt.
Din profil:
För att kunna utvecklas i rollen behöver du ha ett intresse för strålskydd, god planeringsförmåga och se bytta i strukturer och processer. Då du kommer att arbeta brett inom bolaget ser vi gärna att du ä relationsskapande, positiv och engagerad, trivs i en arbetsgrupp med varierat tempo och en del operativa samt administrativa uppgifter. Du bör kunna hantera oväntade situationer på ett snabbt, effektivt och säkert sätt. Dina kunskaper inom svenska och engelska är mycket goda både i tal och skrift.
Krav för tjänsten är:
· B-körkort med tillgång till egen bil
· Kunna arbeta med beredskap, möjligen att det krävs skift på sikt
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
· Ditt huvuduppdrag är att se till att personal och inhyrda entreprenörer planerar sitt arbete, använder rätt skyddsutrustning och inte sprider kontamination, allt för att minimera dos till personal
· Driva det operativa strålskyddsarbetet genom att stötta produktionspersonal i det dagliga arbetet
· Aktivt förbättringsarbete samt bevakning av strålskyddsperspektivet i alla processer
· Ta fram underlag, dosprognoser och sammanställningar av strålskyddshändelser
· Friklassningsarbete
· Genomföra anläggningskontroller och klassning av lokaler
· Medverka vid transporter och vara delaktig i avfallshantering
Vi erbjuder:
· En upplagd plan där vi betalar för att få dig till utbildad strålskyddstekniker (förklarat upplägg ges under intervjutillfället)
· Maximerat friskvårdsbidrag på 5000 kr
· Sex arbetsfria dagar utöver de röda dagarna
· Arbetstidsförkortning 24 timmar per år
· Fri tillgång till lokalt gym
· Subventionerat pris på lunchkuponger på lokal restaurang
· Förskottssemester
· Laddstolpar för laddning av elbil eller laddhybrid
Ansökan:
Denna rekryteringsprocess innehåller bakgrundskontroll som sammanställer tidigare offentligt brottsregister. Bakgrundskontrollen består av offentlig information som hanteras konfidentiellt. Även säkerhetsintervju där ekonomisk stabilitet är ett krav. Detta är obligatoriskt för alla rekryteringsprocesser hos Cyclife Sweden AB.
Intresserad? Urval sker löpande, varmt välkommen med eventuella frågor till ansvarig chef Sonny Säterkvist på telefon 076-000 92 26.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Konditor till butik i Nyköping

Ansök    Okt 18    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Nyköping. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerstäl... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Nyköping.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Konditor till butik i Nyköping

Ansök    Okt 11    Lex-Man i Stockholm AB    Bagare/Konditor
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Nyköping. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerstäl... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Nyköping.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Gård i Nyköping söker snickare

Om Jobbet Christineholm söker en snickare/hantverkare som skall utföra hantverksarbete med gårdens bostäder, lokaler och byggnader. Jobbet innebär en varierad arbetsdag. De flesta byggnader är kulturhistoriskt värdefulla, vilket innebär att du skall ha kunskaper och intresse för byggnadsvård. Du kommer jobba med flera delar av Christineholms verksamheter med fokus på löpande underhållsarbete, förebyggande hantverksåtgärder och renoveringar. Exempel på arbe... Visa mer
Om Jobbet
Christineholm söker en snickare/hantverkare som skall utföra hantverksarbete med gårdens bostäder, lokaler och byggnader. Jobbet innebär en varierad arbetsdag. De flesta byggnader är kulturhistoriskt värdefulla, vilket innebär att du skall ha kunskaper och intresse för byggnadsvård.
Du kommer jobba med flera delar av Christineholms verksamheter med fokus på löpande underhållsarbete, förebyggande hantverksåtgärder och renoveringar. Exempel på arbetsuppgifter är allt från att byta hängrännor och isolera golv i torp till att totalrenovera bostadshus. Även andra hantverksarbeten såsom målning, murning kommer förekomma. Vid större arbeten, såsom totalrenoveringar kommer du att arbeta nära övrig personal på gården samt med extern specialistkompetens när så krävs.
Om så önskas, kan boende på Christineholm erbjudas vid eventuellt ledig bostad.
Din profil
Du har en relevant utbildning inom ex bygg, gårdsmästare, eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Krav är att du har mycket goda kunskaper och utbildning inom bygg/snickeri samt byggnadsvård. Det är en fördel om du har körkort.
Krav är att kunna kommunicera väl på svenska eller engelska.
Du har en positiv attityd och personlighet och har lätt att samarbeta med andra personer. Du har ett starkt driv att slutföra arbetsuppgifter och du har en god kommunikativ förmåga samt är en prestigelös person.
Du är en kreativ, lösningsorienterad och engagerad medarbetare. Du ser dig själv som allmänt händig och tekniskt intresserad och ser livet som ett livslångt lärande. Du kan med lätthet arbeta självständigt och har en hög arbetsmoral.
Önskvärt är att du bor i närområdet.
Ansökan
Rekrytering sker löpande och anställning erbjuds när vi hittar rätt person för tjänsten. Därmed behöver vi din ansökan snarast. Personer som erbjuder arbete mot faktura (F-skatt) undanbedes.
Skicka din ansökan CV och personligt brev till [email protected]. För frågor om företaget och rekrytering ring Johan Wachtmeister på 0735 35 36 76
För frågor om hur det är att vara anställd på Christineholm vänligen kontakta gårdens driftsledare Mattias Larsson, 070 864 37 99 eller [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konditor till butik i Nyköping

Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Nyköping. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerstäl... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Nyköping.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Konditor till butik i Nyköping

Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Nyköping. Dina arbetsuppgifter Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerstäl... Visa mer
Vi söker nu efter dig som är utbildad konditor eller bagare till vår kund i Nyköping.

Dina arbetsuppgifter

Som konditor hos Lexman är din huvudsakliga uppgift att skapa delikata tårtor och bakverk för våra kunder. Som avdelningsansvarig kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet, med en gedigen kunskap om egenkontroll, rutiner och alla aspekter av produktionen. Vi uppskattar din förmåga att optimera avdelningens resurser och säkerställa att rutiner och produktion fungerar effektivt.

Lexman lägger stor vikt vid att erbjuda utmärkt service till våra kunder. Konditoriet är beläget i anslutning till vår Bistro, vilket innebär att samarbete med Bistron är en naturlig och viktig del av din arbetsdag.

Vår filosofi för Lexman-butikskonditorier innebär att erbjuda våra kunder smakrika och generösa bakverk till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar tårtor, bakelser, kaffebröd och kakor, och vårt sortiment utvecklas ständigt. Därför passar du perfekt hos oss om du gillar förändring, högt tempo och är redo att utmana marknaden tillsammans med oss. Vi värdesätter din förmåga att skapa och följa upp rutiner samt att skapa goda förutsättningar på avdelningen så att produktion och rutiner fungerar.

Erfarenhet av att hantera stora volymer är meriterande, eftersom vi producerar i stora kvantiteter.

Butiken är öppen dagligen mellan 9-20, vilket innebär att arbete på kvällar och helger är en naturlig del av tjänsten.

För tjänsten krävs det att:

- Du har en utbildning och/ eller branscherfarenhet från bageri eller konditori eller motsvarande, som vi anser är likvärdigt.
- Erfarenhet av beställningar är önskvärt.
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
- God svenska i tal och skrift eftersom recept och annan viktig information ges på svenska, andra språk är meriterande.
- Har god kunskap om dokumenterad egenkontroll och livsmedelshygien


Din ansökan

Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Erfaren smed

Ansök    Maj 16    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, byggsmide, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fo... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, byggsmide, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning, prata svenska flyttande.
INAB söker smed med erfarenhet från byggbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

GIS-handläggare

Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter... Visa mer
Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter i ett Södermanland för alla.Vi söker dig som vill bidra i rollen som GIS-handläggare på Länsstyrelsen i Södermanland.

Tjänsten tillhör plan- och byggenheten som har ca 10 medarbetare. Tillsammans med enheterna samhällsskydd och beredskap, kulturmiljö och social hållbarhet bildar vi avdelningen för samhällsbyggnad.

Arbetsuppgifter
En viktig arbetsuppgift för Länsstyrelsen är att ta fram, förmedla och analysera regionala planeringsunderlag, ofta i form av geodata. Därför behöver vi kvalificerat GIS-arbete och god förvaltning av våra geodata. Arbetet som GIS-handläggare innefattar bland annat att katalogisera och strukturera geodata samt att i samverkan med GIS-samordnare och verksamheten jobba med effektiviseringslösningar och rutiner inom området. Du stöttar verksamheternas handläggare i deras GIS-arbete och bidrar med goda idéer till utveckling.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:

- Support, stöd och eget arbete i ArcGIS Pro.
- Administration av fält- och webbapplikationer i Portal for ArcGIS.
- Katalogisera och metadatasätta geodata.
- Bistå i förvaltning av geodata.
- Rådgöra och vägleda användare i både stora och små projekt där GIS och geodata behövs.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom GIS eller likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. Du är van att arbeta i Officepaketet, du har GIS-kunskaper på en hög nivå samt god förmåga att använda ArcGIS Pro.

Det är meriterande om du har arbetat med:

- Databashantering, metadata och/eller förvaltning av geodata.
- Fält- och/eller webbapplikationer för GIS, gärna i Portal for ArcGIS.
- GIS inom statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska tycka om och ha god förmåga att samarbeta och jobba serviceinriktat, liksom stark förmåga till självständighet, noggrannhet och ansvarstagande. Du bör också vara utvecklingsinriktad, lösningsorienterad och kunna ta dig an komplexa sammanhang. Du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och har en god förmåga att kommunicera enkelt och begripligt.

Om tjänsten
Anställningen är tillsvidare, heltid, med start 1 juli 2023 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Alla tjänster på Länsstyrelsen kan vara föremål för säkerhetsprövning och krigsplacering beroende på uppdragets utformning.

Information
Mer information om arbetsuppgifterna får du av enhetschef Christina Gustavsson (vxl: 010-223 40 00) eller GIS-samordnare Karin Ekstedt (vxl: 010-223 40 00). Fackliga företrädare är Patrik Holmer (Saco-S, vxl: 010-223 40 00) och Albert Bekassy (ST, vxl: 0771-555 444).

Ansökan
Välkommen med din ansökan med meritförteckning och övriga handlingar senast den 29 maj 2023. Du ansöker via Länsstyrelsens webbplats www.lansstyrelsen.se/sodermanland.

Tänk på att din ansökan blir allmän handling. Det innebär att vem som helst har rätt att få ta del av innehållet i din ansökan.

Om Länsstyrelsen

Länsstyrelsen erbjuder en attraktiv arbetsplats. Vi har en levande värdegrund som baseras på de mänskliga rättigheterna och principen om likabehandling. Vid rekrytering strävar Länsstyrelsen efter jämn könsfördelning och mångfald bland medarbetarna. Södermanlands län ingår i ett finskt förvaltningsområde och vi värdesätter därför om du har kunskaper i finska och behärskar ytterligare språk. Läs mer om Länsstyrelsen på vår webbplats www.lansstyrelsen.se/sodermanland. Följ oss gärna på sociala medier - vi finns på Facebook, LinkedIn och Twitter. Visa mindre

Konditor

Ica Maxi öppnade som Ica Kvantum i Maj 1998 och blev Ica Maxi 2010. Vi är totalt ca 130 anställda och våra öppettider är 07,00-23,00. Om tjänsten: Vi söker dig som är utbildad Konditor eller har flera års yrkeserfarenhet. I vårt butiksbageri och konditori erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av bröd, bakverk, tårtor och bakelser. I arbetet ingår bakning, packning, beställningar och städning. Om dig: Vi söker dig som är utbildad Konditor och/eller ha... Visa mer
Ica Maxi öppnade som Ica Kvantum i Maj 1998 och blev Ica Maxi 2010.
Vi är totalt ca 130 anställda och våra öppettider är 07,00-23,00.
Om tjänsten:
Vi söker dig som är utbildad Konditor eller har flera års yrkeserfarenhet.
I vårt butiksbageri och konditori erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av bröd, bakverk, tårtor och bakelser.
I arbetet ingår bakning, packning, beställningar och städning.
Om dig:
Vi söker dig som är utbildad Konditor och/eller har flera års yrkeserfarenhet.
Du älskar att skapa och brinner för kvalitet och service.
Du vill vara med och utveckla Konditoriet/Bageriet på ICA Maxi i Nyköping.
Du är en positiv person som kan bidra med inspiration och kunskap till vårt arbetslag.
Antällningsform:
Tillsvidareanställning, 35 tim/vecka, vi tillämpar provanställning 6 månader,
helgtjänstgöring ingår.
Tillträde:
21/8-2023 eller efter överenskommelse
Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Samhällvägledare till Kundservice Nyköping kommun

Ansök    Apr 11    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Kommunikation & Kundservice i Nyköpings kommun består av flera enheter och tillsammans ansvarar vi för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Med kommunikation som verktyg har vi uppdraget att ge god service internt och externt, bidra till att verksamheterna når sina mål, samt att göra arbetet mer effektivt. Kommunikationsavdelningen har även ansvar för kommunens Kundservice. Här ingår kundservice, den centrala växeln, receptionen och internservice ... Visa mer
Kommunikation & Kundservice i Nyköpings kommun består av flera enheter och tillsammans ansvarar vi för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Med kommunikation som verktyg har vi uppdraget att ge god service internt och externt, bidra till att verksamheterna når sina mål, samt att göra arbetet mer effektivt.

Kommunikationsavdelningen har även ansvar för kommunens Kundservice. Här ingår kundservice, den centrala växeln, receptionen och internservice i Stadshuset samt samhällsvägledning. Till vår samhällsvägledning söker vi nu en vikarie.

Vårt arbete kännetecknas av hög tillgänglighet, professionellt bemötande och bred kompetens. Vårt mål är att leverera service och göra skillnad i varje möte med Nyköpingsborna. Vårt mål är att lösa de flesta av kommuninvånarnas frågor vid första kontakten


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Vår uppgift är att lotsa vidare våra medborgares samhällsfrågor till rätt organisation eller funktion samt att kunna förklara vårt samhälles olika funktioner och vem som hanterar vilka frågor. Vi träffar våra medborgare per telefon, e-post och besök på kontoret. De flesta ärendena är från medborgare som är nya i vårt samhälle men även från andra som inte vet vart de ska vända sig med sina frågor som tex arbete, boende, skolfrågor, utbildning, uppehållstillstånd, försäkringssystemet och äldreomsorg. En viktig del i arbetet är att ha en god dialog och samarbete med handläggare och tjänstemän inom kommunen och andra icke-kommunala verksamheter. Vi arbetar också med olika aktiviteter som tex Digital idag, språkvänner, samverkar med myndigheter mm. På samhällsvägledningen är vi en arbetsgrupp på fem personer med olika bakgrund och kulturell kompetens som tillsammans pratar sex olika språk.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har
• Gymnasial utbildning
• God kännedom om hur samhället, offentlig verksamhet och viktiga samhällsfunktioner fungerar.
• Vana att arbeta med telefonen som arbetsverktyg.
• Goda generella datorkunskaper, Officepaketet och vana att söka information via webben.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, engelska och somaliska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice och/eller samhällsvägledning. Även arbete inom annan myndighet som tex Arbetsförmedlingen, Skatteverket, Försäkringskassan, Migrationsverket etc ses om meriterande.

För att du ska passa i rollen är det viktigt att du tycker om att jobba med människor och service. Du kommer att arbeta med stort fokus på att möta medborgarnas behov. Det är viktigt att du är lyhörd och öppen samt förmår att anpassa ditt arbetssätt och din kommunikation utifrån vad situationen kräver. Du har lätt för att bygga relationer och arbetar lösningsorienterat. Vidare är du självgående, tar ansvar för dina ärenden och kan prioritera i arbetet. Du är trygg i dig själv, trivs med att arbeta i team på en arbetsplats där arbetsuppgifter och arbetsmetoder ständigt är under utveckling. Viktigt är att du följer uppsatta mål, gemensamma rutiner och riktlinjer.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang för uppdraget.

Våra lokaler är i Brandkärr och i Culturum i centrala Nyköping. Tjänstens placering är på båda adresserna. Välkommen med din ansökan


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i Visma Recruit/Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Erfaren smed

Ansök    Apr 4    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, byggsmide, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fo... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, byggsmide, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning, prata svenska flyttande.
INAB söker smed med erfarenhet från byggbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

Samhällvägledare till Kundservice Nyköping kommun

Ansök    Maj 2    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Kommunikation & Kundservice i Nyköpings kommun består av flera enheter och tillsammans ansvarar vi för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Med kommunikation som verktyg har vi uppdraget att ge god service internt och externt, bidra till att verksamheterna når sina mål, samt att göra arbetet mer effektivt. Kommunikationsavdelningen har även ansvar för kommunens Kundservice. Här ingår kundservice, den centrala växeln, receptionen och internservice ... Visa mer
Kommunikation & Kundservice i Nyköpings kommun består av flera enheter och tillsammans ansvarar vi för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Med kommunikation som verktyg har vi uppdraget att ge god service internt och externt, bidra till att verksamheterna når sina mål, samt att göra arbetet mer effektivt.

Kommunikationsavdelningen har även ansvar för kommunens Kundservice. Här ingår kundservice, den centrala växeln, receptionen och internservice i Stadshuset samt samhällsvägledning. Till vår samhällsvägledning söker vi nu en vikarie.

Vårt arbete kännetecknas av hög tillgänglighet, professionellt bemötande och bred kompetens. Vårt mål är att leverera service och göra skillnad i varje möte med Nyköpingsborna. Vårt mål är att lösa de flesta av kommuninvånarnas frågor vid första kontakten


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Vår uppgift är att lotsa vidare våra medborgares samhällsfrågor till rätt organisation eller funktion samt att kunna förklara vårt samhälles olika funktioner och vem som hanterar vilka frågor. Vi träffar våra medborgare per telefon, e-post och besök på kontoret. De flesta ärendena är från medborgare som är nya i vårt samhälle men även från andra som inte vet vart de ska vända sig med sina frågor som tex arbete, boende, skolfrågor, utbildning, uppehållstillstånd, försäkringssystemet och äldreomsorg. En viktig del i arbetet är att ha en god dialog och samarbete med handläggare och tjänstemän inom kommunen och andra icke-kommunala verksamheter. Vi arbetar också med olika aktiviteter som tex Digital idag, språkvänner, samverkar med myndigheter mm. På samhällsvägledningen är vi en arbetsgrupp på fem personer med olika bakgrund och kulturell kompetens som tillsammans pratar sex olika språk.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har
• Gymnasial utbildning
• God kännedom om hur samhället, offentlig verksamhet och viktiga samhällsfunktioner fungerar.
• Vana att arbeta med telefonen som arbetsverktyg.
• Goda generella datorkunskaper, Officepaketet och vana att söka information via webben.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, engelska och somaliska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice och/eller samhällsvägledning. Även arbete inom annan myndighet som tex Arbetsförmedlingen, Skatteverket, Försäkringskassan, Migrationsverket etc ses om meriterande.

För att du ska passa i rollen är det viktigt att du tycker om att jobba med människor och service. Du kommer att arbeta med stort fokus på att möta medborgarnas behov. Det är viktigt att du är lyhörd och öppen samt förmår att anpassa ditt arbetssätt och din kommunikation utifrån vad situationen kräver. Du har lätt för att bygga relationer och arbetar lösningsorienterat. Vidare är du självgående, tar ansvar för dina ärenden och kan prioritera i arbetet. Du är trygg i dig själv, trivs med att arbeta i team på en arbetsplats där arbetsuppgifter och arbetsmetoder ständigt är under utveckling. Viktigt är att du följer uppsatta mål, gemensamma rutiner och riktlinjer.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang för uppdraget.

Våra lokaler är i Brandkärr och i Culturum i centrala Nyköping. Tjänstens placering är på båda adresserna. Välkommen med din ansökan


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i Visma Recruit/Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Konditor/Bagare

Ica Maxi öppnade som Ica Kvantum i Maj 1998 och blev Ica Maxi 2010. Vi är totalt ca 130 anställda och våra öppettider är 07,00-23,00. Om tjänsten: Vi söker dig som är utbildad Konditor/ Bagare eller har flera års yrkeserfarenhet. I vårt butiksbageri och konditori erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av bröd, bakverk, tårtor och bakelser. I arbetet ingår bakning, packning, beställningar och städning. Om dig: Vi söker dig som är utbildad Konditor/Baga... Visa mer
Ica Maxi öppnade som Ica Kvantum i Maj 1998 och blev Ica Maxi 2010.
Vi är totalt ca 130 anställda och våra öppettider är 07,00-23,00.
Om tjänsten:
Vi söker dig som är utbildad Konditor/ Bagare eller har flera års yrkeserfarenhet.
I vårt butiksbageri och konditori erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av bröd, bakverk, tårtor och bakelser.
I arbetet ingår bakning, packning, beställningar och städning.
Om dig:
Vi söker dig som är utbildad Konditor/Bagare och/eller har flera års yrkeserfarenhet.
Du älskar att skapa och brinner för kvalitet och service.
Du vill vara med och utveckla Konditoriet/Bageriet på ICA Maxi i Nyköping.
Du är en positiv person som kan bidra med inspiration och kunskap till vårt arbetslag.
Antällningsform:
Tillsvidareanställning, 35 tim/vecka, vi tillämpar provanställning 6 månader,
helgtjänstgöring ingår.
Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Konditor Sökes

Konditor sökes till Mekka konditori, tjänsten är på 75 - 100% och vi jobbar dagtid, det är en tills vidare tjänst och man jobbar varannan lördag Visa mer
Konditor sökes till Mekka konditori, tjänsten är på 75 - 100% och vi jobbar dagtid, det är en tills vidare tjänst och man jobbar varannan lördag Visa mindre

Vägledare till jobbtorg- Division omsorg

Ansök    Mar 22    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas. Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. Jobbtorg är kommunens arbetsmarknadsenhet med an... Visa mer
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.

Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. Jobbtorg är kommunens arbetsmarknadsenhet med ansvar för arbetsmarknadsfrågor. På Jobbtorg arbetar vi med att motivera och stödja människor med målet egen försörjning och arbete. Vår värdegrund är att varje individ har inneboende resurser och förmåga till eget ansvar. Vi anser det också viktigt att ha ett nära samarbete med andra aktörer såsom Arbetsförmedlingen och Campus Nyköping. Jobbtorg är i ett stort utvecklingsskede och därför söker vi nu 3 vägledare.


ARBETSUPPGIFTER
Som vägledare arbetar du med handläggning av arbetsmarknadsinsatser. Du hjälper den arbetssökande att kartlägga sin situation och göra en planering mot arbete. Du stöttar och ger motivation till deltagare att öka sin kunskap om arbetsmarknaden, att söka arbete samt att komma i gång i praktik, studier eller arbetsträning. Stödet kan vara både praktiskt såväl som pedagogiskt. Du möter deltagare både enskilt och i grupp och matchar deltagaren mot arbete. Under praktiken följer du upp, stöttar och handleder arbetsplatsen, samt deltar i samverkan internt och externt. Du bidrar med kunskaper i enhetens utvecklingsarbete och är väl insatt i hur arbetsmarknaden fungerar.KVALIFIKATIONER
Som person brinner du för att arbeta med människor och drivs av att göra skillnad. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du har erfarenhet av att handleda människor i behov av stöd och utveckling. Du är strukturerad, flexibel och positiv. Du är en person som har lätt för att se och förstå olika parters behov och sammanhang och utifrån det koppla ihop människor.
För tjänsten ska du ha högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller socialt arbete och gärna handledarutbildning eller annan kunskap som arbetsgivaren anser likvärdig.
Körkort B. Meriterande är utbildning i MI samt yrkeserfarenhet från Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan, eller från arbete med kommunala arbetsmarknadsåtgärder och arbetsmarknadsanställningar. Visa mindre

Laboratorieingenjörer till Studsvik!

Besitter du ett stort tekniskt intresse, är en god medarbetare till dina kollegor och nyfiken på den kärntekniska industrin? Då kan Studsvik ha möjligheten för dig! Studsvik söker laboratorieingenjörer till våra tre laboratorier på site. Rollen som laboratorieingenjör är bred och varierande, och den kan till exempel innebära att du operativt utför de materialundersökningar som våra kunder beställer vilket kan vara alltifrån kapning, till svetsning eller v... Visa mer
Besitter du ett stort tekniskt intresse, är en god medarbetare till dina kollegor och nyfiken på den kärntekniska industrin? Då kan Studsvik ha möjligheten för dig!

Studsvik söker laboratorieingenjörer till våra tre laboratorier på site. Rollen som laboratorieingenjör är bred och varierande, och den kan till exempel innebära att du operativt utför de materialundersökningar som våra kunder beställer vilket kan vara alltifrån kapning, till svetsning eller visuell inspektion. Det finns också ett visst behov av drift- och underhållsreglerande uppgifter på vår utrustning och utifrån vart dina kompetenser åligger kan möjligheter skapas.

Vi erbjuder en varierande och rolig tjänst där vi ställer höga krav på din samarbetsförmåga, noggrannhet och sinne för ordning och reda. Passar det dig?

Vi söker dig som:

Är en noggrann, självgående och teknikintresserad person. Du kan arbeta både individuellt och i grupp, och samverkar med såväl interna som externa parter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har en teknisk gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbete i en tillverkande industri och/eller operatörsarbete såsom svetsning, svarvning, finmekanik eller liknande. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ditt engagemang i att vidareutvecklas och läras.

Om Studsvik:

Studsvik har över 75 års erfarenhet av kärnteknik och tjänster i radiologisk miljö. Vi är noterade på NASDAQ Stockholm och är över 500 anställda i 7 länder med kunder världen över. Studsvik bidrag till samhället är att vi, i samråd med våra kunder, uppmuntrar dom till att tänka annorlunda och vi vill stödja dom på vägen mot det långsiktiga målet: att leverera tillförlitlig och mer hållbar energi till världens växande befolkning!

Hos oss bidrar varje medarbetares insats till företagets mål och leverans. Vi vill därför erbjuda dig en arbetsplats med hög flexibilitet, goda utvecklingsmöjligheter och mantrat att det ska vara roligt att komma till jobbet!

För mer information om Studsvik – besök vår hemsida www.studsvik.com.

Vill du veta mer om jobbet kan du kontakta enhetscheferna:

• Adam Ögren, tfn 076-002 19 33 eller [email protected]
• Jonas Martinsson, tfn 076-002 10 87 eller [email protected]
• Patrik Sandström, tfn 076-002 10 54 eller [email protected]

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontaktar du HR-partner Sofie Gustavsson, tfn 070-091 56 78 eller [email protected].

Ansökan till tjänsten görs via www.studsvik.com. Sista ansökningsdag är den 21 mars 2023 men rekryteringen pågår löpande under perioden - så ansök gärna snarast möjligen.

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer:
Jitka Zakova, tfn 0155-22 11 88
[email protected]

För Unionen:
Juha Pellikka, tfn 0155-22 16 34
[email protected]

Vi har valt våra kommunikationskanaler för rekryteringen och undanber oss samtal från försäljare av relaterade tjänster. Visa mindre

Bagerichef

Är du utbildad Bagare? Är du en engagerad ledare som coachar och utvecklar? Vill du arbeta i ett team som älskar att skapa och brinner för kvalitet och kundservice? Då är det här den rätta tjänsten för dig! Om tjänsten: I rollen som Bagerichef ansvarar du för den dagliga driften i Maxibageriet. I tjänsten ingår bakning av både bröd och konditoriprodukter, städning, planering, svinnuppföljning, budget och personalansvar. Om dig: Du är en trygg och engagerad... Visa mer
Är du utbildad Bagare?
Är du en engagerad ledare som coachar och utvecklar?
Vill du arbeta i ett team som älskar att skapa och brinner för kvalitet och kundservice?
Då är det här den rätta tjänsten för dig!
Om tjänsten:
I rollen som Bagerichef ansvarar du för den dagliga driften i Maxibageriet.
I tjänsten ingår bakning av både bröd och konditoriprodukter, städning, planering, svinnuppföljning, budget och personalansvar.
Om dig:
Du är en trygg och engagerad lagspelare som får med dig personalen i arbetet genom ett coachande ledarskap. Du har god förmåga att effektivt driva arbetet framåt för att uppnå avdelningens mål. Som person ser vi att du är kreativ, självgående och lösningsfokuserad.
Krav:
Utbildning inom Bageri och Konditori med flera års arbetserfarenhet.
Erfarenhet av arbete i ledande befattning.
Meriter: Kunskap inom Store office, Min butik, Bake it och Easy display.
Omfattning och tillträde:
Heltid, helgtjänstgöring ingår, tillträde 2/1-2023 eller enligt överenskommelse.
Provanställning 6 månader tillämpas.
Om företaget:
ICA Maxi Nyköping startades 1998 av Bernt Karlsson, då med namnet ICA Kvantum.
2005 tog sonen Mårten över driften av butiken och 2010 stod butiken färdig och utbyggd till ICA Maxi Stormarknad.
Idag är vi ca 120 personer anställda och omsätter ca 420 mkr med Nyköpings mest generösa öppettider 7,00-23,00 alla dagar. Visa mindre

KICKS Nyköping söker säljande makeupartist med engagemang

Ansök    Nov 23    Kicks Kosmetikkedjan AB    Make-up artist
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker. Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS k... Visa mer
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.
Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team
- Ett krav är att kunna utföra en basmakeup
- Extra meriterande för utförande av alla våra makeup services vi erbjuder kunderna i butik

Har du dessutom erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är ett vikariat på deltid 10h/v.

Tillträde: Den 2 Januari

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö. KICKS är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Fönstermättekniker– Grundels

Om tjänsten Vi söker en fönstermättekniker till våra monteringsprocesser som huvudsakligen kommer att arbeta med att besöka våra privatkunder och genomföra lasermätningar av fönster i bostaden. Som fönstermättekniker ansvarar du för att mätningen av fönstret blir korrekt utförd och noterad i protokoll, för att sedan leverera det till vår fabrik för produktion. Du förväntas ha en god kunskap om våra produkter och vår monteringsprocess då anpassning och prob... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en fönstermättekniker till våra monteringsprocesser som huvudsakligen kommer att arbeta med att besöka våra privatkunder och genomföra lasermätningar av fönster i bostaden. Som fönstermättekniker ansvarar du för att mätningen av fönstret blir korrekt utförd och noterad i protokoll, för att sedan leverera det till vår fabrik för produktion. Du förväntas ha en god kunskap om våra produkter och vår monteringsprocess då anpassning och problemlösning av beställningar på plats hos kunder kan förekomma.

För att kunna ge den bästa servicen och vägledningen till våra kunder kommer du att få grundläggande utbildning i arbetet och du kommer till en början att arbeta tillsammans med våra montörer för att skapa dig en helhetsbild av vår process. Tjänsten innebär regelbundna resor, ca 4 dagar i veckan. De flesta resor kan göras över dagen från kontoret i Nyköping, men även övernattning kan förekomma. Tjänstebil ingår.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god tillväxt och fokus på hållbarhet och arbetsmiljö.

Om dig
För att lyckas i rollen som fönstermättekniker hos oss behöver du ha ett grundläggande tekniskt intresse, och vi ser gärna att du har ett driv att lära dig mer om både våra produkter och digitalisering av arbetssätt. En stor del av arbetet innebär att styra sin egen tid så du behöver vara självgående och noggrann för att kunna prioritera bland arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och har en god kommunikativ förmåga för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen och för att bidra till bolagets tillväxt.

Körkort är ett krav då en stor del av din arbetstid spenderas resande.

Om oss
Grundels startades 1982 och var från början ett litet hantverksföretag som utförde måleriarbeten och fönsterrenoveringar på alla möjliga typer av fastigheter. 1992 bildades Grundels Fönstersystem AB vilket var startpunkten på specialiseringen mot just fönster. Grundels har tagit fram en helt unik teknik som gör det möjligt för att uppgradera en- och tvåglasfönster med samma egenskaper som ett nyproducerat treglasfönster. Med Grundels Klimatruta får du en prisvärd helhetslösning när det gäller energi- och bullerisolering av befintliga fönster, vi lever under devisen ”uppgradera när du kan och byt när du måste”. På Grundels har vi 28 års erfarenhet och över en halv miljon monterade isolerrutor runt om i Sverige.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Johanna Westberg på 072-310 29 72.

Du är varmt välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Visa mindre

Fönstermättekniker– Grundels

Om tjänsten Vi söker en fönstermättekniker till våra monteringsprocesser som huvudsakligen kommer att arbeta med att besöka våra privatkunder och genomföra lasermätningar av fönster i bostaden. Som fönstermättekniker ansvarar du för att mätningen av fönstret blir korrekt utförd och noterad i protokoll, för att sedan leverera det till vår fabrik för produktion. Du förväntas ha en god kunskap om våra produkter och vår monteringsprocess då anpassning och prob... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en fönstermättekniker till våra monteringsprocesser som huvudsakligen kommer att arbeta med att besöka våra privatkunder och genomföra lasermätningar av fönster i bostaden. Som fönstermättekniker ansvarar du för att mätningen av fönstret blir korrekt utförd och noterad i protokoll, för att sedan leverera det till vår fabrik för produktion. Du förväntas ha en god kunskap om våra produkter och vår monteringsprocess då anpassning och problemlösning av beställningar på plats hos kunder kan förekomma.

För att kunna ge den bästa servicen och vägledningen till våra kunder kommer du att få grundläggande utbildning i arbetet och du kommer till en början att arbeta tillsammans med våra montörer för att skapa dig en helhetsbild av vår process. Tjänsten innebär regelbundna resor, ca 4 dagar i veckan. De flesta resor kan göras över dagen från kontoret i Nyköping, men även övernattning kan förekomma. Tjänstebil ingår.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god tillväxt och fokus på hållbarhet och arbetsmiljö.

Om dig
För att lyckas i rollen som fönstermättekniker hos oss behöver du ha ett grundläggande tekniskt intresse, och vi ser gärna att du har ett driv att lära dig mer om både våra produkter och digitalisering av arbetssätt. En stor del av arbetet innebär att styra sin egen tid så du behöver vara självgående och noggrann för att kunna prioritera bland arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och har en god kommunikativ förmåga för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen och för att bidra till bolagets tillväxt.

Körkort är ett krav då en stor del av din arbetstid spenderas resande.

Om oss
Grundels startades 1982 och var från början ett litet hantverksföretag som utförde måleriarbeten och fönsterrenoveringar på alla möjliga typer av fastigheter. 1992 bildades Grundels Fönstersystem AB vilket var startpunkten på specialiseringen mot just fönster. Grundels har tagit fram en helt unik teknik som gör det möjligt för att uppgradera en- och tvåglasfönster med samma egenskaper som ett nyproducerat treglasfönster. Med Grundels Klimatruta får du en prisvärd helhetslösning när det gäller energi- och bullerisolering av befintliga fönster, vi lever under devisen ”uppgradera när du kan och byt när du måste”. På Grundels har vi 28 års erfarenhet och över en halv miljon monterade isolerrutor runt om i Sverige.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Johanna Westberg på 072-310 29 72.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 18 oktober, urval sker löpande. Visa mindre

Fönstermättekniker– Grundels

Om tjänsten Vi söker en fönstermättekniker till våra monteringsprocesser som huvudsakligen kommer att arbeta med att besöka våra privatkunder och genomföra lasermätningar av fönster i bostaden. Som fönstermättekniker ansvarar du för att mätningen av fönstret blir korrekt utförd och noterad i protokoll, för att sedan leverera det till vår fabrik för produktion. Du förväntas ha en god kunskap om våra produkter och vår monteringsprocess då anpassning och prob... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en fönstermättekniker till våra monteringsprocesser som huvudsakligen kommer att arbeta med att besöka våra privatkunder och genomföra lasermätningar av fönster i bostaden. Som fönstermättekniker ansvarar du för att mätningen av fönstret blir korrekt utförd och noterad i protokoll, för att sedan leverera det till vår fabrik för produktion. Du förväntas ha en god kunskap om våra produkter och vår monteringsprocess då anpassning och problemlösning av beställningar på plats hos kunder kan förekomma.

För att kunna ge den bästa servicen och vägledningen till våra kunder kommer du att få grundläggande utbildning i arbetet och du kommer till en början att arbeta tillsammans med våra montörer för att skapa dig en helhetsbild av vår process. Tjänsten innebär regelbundna resor, ca 4 dagar i veckan. De flesta resor kan göras över dagen från kontoret i Nyköping, men även övernattning kan förekomma. Tjänstebil ingår.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god tillväxt och fokus på hållbarhet och arbetsmiljö.

Om dig
För att lyckas i rollen som fönstermättekniker hos oss behöver du ha ett grundläggande tekniskt intresse, och vi ser gärna att du har ett driv att lära dig mer om både våra produkter och digitalisering av arbetssätt. En stor del av arbetet innebär att styra sin egen tid så du behöver vara självgående och noggrann för att kunna prioritera bland arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och har en god kommunikativ förmåga för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen och för att bidra till bolagets tillväxt.

Körkort är ett krav då en stor del av din arbetstid spenderas resande.

Om oss
Grundels startades 1982 och var från början ett litet hantverksföretag som utförde måleriarbeten och fönsterrenoveringar på alla möjliga typer av fastigheter. 1992 bildades Grundels Fönstersystem AB vilket var startpunkten på specialiseringen mot just fönster. Grundels har tagit fram en helt unik teknik som gör det möjligt för att uppgradera en- och tvåglasfönster med samma egenskaper som ett nyproducerat treglasfönster. Med Grundels Klimatruta får du en prisvärd helhetslösning när det gäller energi- och bullerisolering av befintliga fönster, vi lever under devisen ”uppgradera när du kan och byt när du måste”. På Grundels har vi 28 års erfarenhet och över en halv miljon monterade isolerrutor runt om i Sverige.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs (https://www.dnv.com/se/services/certifierad-rekryterare-iso-10667-och-arbetspsykologiska-tester-56338) standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser gör Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på telefon 070-220 62 60 eller Johanna Westberg på 072-310 29 72.

Du är varmt välkommen in med din ansökan senast den 18 oktober, urval sker löpande. Visa mindre

Erfaren smed

Ansök    Aug 8    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus. Du ska... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning, prata svenska flyttande.
INAB söker smed med erfarenhet från byggbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

CERTEGO i Nyköping söker en säkerhetstekniker inriktning mekanik

Ansök    Aug 23    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
CERTEGO i Nyköping söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik   Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallati... Visa mer
CERTEGO i Nyköping söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik
 


Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker inom byggbranschen eller som fastighetsskötare där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Aug 1    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Nyköping söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmede... Visa mer
Till vår City Gross i Nyköping söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Bageri/Konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: : Så snart som möjligt tom 2022-11-27 med chans till förlängning

Tjänstens omfattning: C:a 21 h /vecka

Anställningsform: Vikariat

Sista ansökningsdag: 2022-08-15

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Konditor/Bagare

Ica Maxi öppnade som Ica Kvantum i Maj 1998 och blev Ica Maxi 2010. Vi är totalt ca 130 anställda och våra öppettider är 07,00-23,00. Vi söker dig som är utbildad Konditor/ Bagare eller har flera års yrkeserfarenhet. Du ska ha ett brinnande intresse för service och alltid sätta kunden främst. Meriterande är om du har butikserfarenhet, arbetat med inköp, samt kunskap i dataprogrammet Flavour. Är du Konditor/Bagare som vill vara med och utveckla bageriet ... Visa mer
Ica Maxi öppnade som Ica Kvantum i Maj 1998 och blev Ica Maxi 2010.
Vi är totalt ca 130 anställda och våra öppettider är 07,00-23,00. Vi söker dig som är utbildad Konditor/ Bagare eller har flera års yrkeserfarenhet.
Du ska ha ett brinnande intresse för service och alltid sätta kunden främst.


Meriterande är om du har butikserfarenhet, arbetat med inköp, samt
kunskap i dataprogrammet Flavour. Är du Konditor/Bagare som vill vara med och utveckla bageriet på Ica Maxi i Nyköping?
Då är det här rätta tjänsten för dig!


I Maxibageriet bakar vi matbröd, fikabröd och tårtor. Vi tar även emot specialbeställningar
av tex bröllopstårtor.
I tjänsten ingår alla förekommande uppgifter i ett bageri, såsom bakning, packning, städning
och beställning av råvaror.
Arbetstiderna i bageriet varierar från 05,30 till 18,00. Helgtjänstgöring ingår. Tjänsten är på ca 30 timmar/vecka. Visa mindre

Vägledare

Ansök    Maj 27    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas. Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. På Jobbtorg arbetar vi med att motivera och stöd... Visa mer
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.

Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. På Jobbtorg arbetar vi med att motivera och stödja människor med målet egen försörjning och arbete. Vår värdegrund är att varje individ har inneboende resurser och förmåga till eget ansvar. Vi anser det också viktigt att ha ett nära samarbete med andra aktörer såsom Arbetsförmedlingen och Campus Nyköping.

Vi söker nu en vägledare med fokus på det lokala näringslivet. En nära samverkan mellan offentliga aktörer, med näringslivet och med den idéburna sektorn är en förutsättning både för att personer med behov av stöd ska finna en plats på arbetsmarknaden och att företagen ska få sina behov av arbetskraft tillgodosedda. För att skapa motivation hos arbetsgivare att erbjuda platser behövs mötesplatser för kortare möten mellan arbetssökande deltagare från Jobbtorg och arbetsgivare. Utöver att dessa möten kan leda till arbete blir det också en träning för deltagare i att möta arbetsgivare.
Målet med tjänsten som vägledare med fokus på näringslivet är att förstärka kontakten med det lokala näringslivet för att snabbt och handfast kunna matcha Jobbtorgs deltagare direkt till de arbetstillfällen som dyker på den öppna arbetsmarknaden.ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter vägledare med fokus näringsliv:

- Bygga kontaktnät med det lokala näringslivet samt få arbetsmarknadskunskap kring deras rekryterings- och kompetensförsörjningsbehov och i nästa steg matcha Jobbtorgs deltagare till dessa platser.
- Möta, stötta och coacha arbetssökande i att hitta, söka och komma i kontakt med jobb på öppna arbetsmarknaden.
- Hålla sig ajour med senast utlagda jobb och se till att de arbetssökande får tillgång till att söka dessa.
- Anordna korta möten mellan arbetsgivare och arbetssökande.
- Ta reda på vilket stöd arbetsplatserna behöver för att ta emot en praktikant och tillsammans med AF sköta anvisning och uppföljning av praktiken.
- Arbeta i nära samverkan med AF och kommunens Näringslivenhet.


KVALIFIKATIONER
Som person brinner du för att arbeta med människor och drivs av att göra skillnad. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du har erfarenhet av att handleda människor i behov av stöd och utveckling. Du är strukturerad, flexibel och positiv. Du är en person som har lätt för att se och förstå olika parters behov och sammanhang och utifrån det koppla ihop människor. Du har förståelse för det lokala näringslivets förutsättningar samt intresse för affärsutveckling och entreprenörskap.

För tjänsten ska du ha högskoleutbildning eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Meriterande är bakgrund inom Arbetsförmedlingen och/eller inom det lokala näringslivet.

Körkort B.


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

CERTEGO i Nyköping söker en säkerhetstekniker inriktning mekanik

Ansök    Jun 22    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
CERTEGO i Nyköping söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik   Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallati... Visa mer
CERTEGO i Nyköping söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik
 


Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker inom byggbranschen eller som fastighetsskötare där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Intresserad av finmekanik, svetsning eller metallisk bearbetning?

Ansök    Maj 25    Studsvik AB    Finmekaniker
Studsvik är noterat på NASDAQ Stockholm och vi är över 500 anställda i 7 länder med kunder världen över. Vi har över 75 års erfarenhet av kärnteknik och tjänster i radiologisk miljö och nu söker vi efter en ny medarbetare som kommer arbeta med finmekanik, plåtslageri, svetsning eller mekanisk bearbetning. Är det du? Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp av 14 medarbetare, där några medarbetare innehar fokus på mekanik och andra med fokus på el-mek. Dina h... Visa mer
Studsvik är noterat på NASDAQ Stockholm och vi är över 500 anställda i 7 länder med kunder världen över. Vi har över 75 års erfarenhet av kärnteknik och tjänster i radiologisk miljö och nu söker vi efter en ny medarbetare som kommer arbeta med finmekanik, plåtslageri, svetsning eller mekanisk bearbetning. Är det du?

Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp av 14 medarbetare, där några medarbetare innehar fokus på mekanik och andra med fokus på el-mek. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer fokusera på mekanik och kan till exempel innebära:

• Modifiering, uppbyggnad och testkörning av ny eller befintlig utrustning.
• Daglig tillsyn, drift och underhåll av verksamhetens utrustningar.
• Service och kalibrering av mätutrustning.

Utöver ett härligt arbetsteam erbjuder vi ett arbete med stor variation och spännande tekniska utmaningar där möjligheten till personlig utveckling är stor!

Vi söker dig som:

Innehar gymnasieutbildning inom mekanik, svets och/eller metallbearbetning, och fördelaktiges något års arbetslivserfarenhet av finmekanik, plåtslageri, svetsning eller metallisk bearbetning.

Som person ser vi att du är noggrann, självgående och samarbetsvillig med såväl kollegor som externa intressenter. Du bör kunna flytande svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska.

Meriterande kunskaper:

• Erfarenhet inom skärande bearbetning, montering av mekaniska produkter och hantering av trycksatta anordningar.
• Produktutveckling och/eller prototypframtagning.
• Uppfinningsrikhet

Ansökan till tjänsten görs via www.studsvik.com. Sista ansökningsdag är den 16 juni 2022 och rekryteringen pågår löpande under perioden.

Ytterligare upplysningar om tjänsten får du av enhetschef Adam Ögren, tfn 076-002 19 33 eller epost [email protected].

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontaktar du HR-partner Sofie Gustavsson, tfn 070-091 56 78 eller [email protected].

Fackliga representanter

För Unionen: För Sveriges Ingenjörer:

Juha Pellikka Jitka Zakova
Tfn 0155-22 16 34 Tfn 0155-22 11 88
[email protected] [email protected]

Vi har valt våra kommunikationskanaler för rekryteringen och undanber oss samtal från försäljare av relaterade tjänster. Visa mindre

Butikssäljare bageri/konditori, semestervikariat

Ansök    Maj 11    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till sommaren 2021 söker City Gross i Nyköping semestervikarier till vårt bageri/konditori Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. - Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö. ... Visa mer
Till sommaren 2021 söker City Gross i Nyköping semestervikarier till vårt bageri/konditori

Som butikssäljare i vårt bageri/konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.För tjänsten som butikssäljare bageri/konditori söker vi dig som:

- Har en bageri/konditoriutbildning.
- Har tidigare erfarenhet inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande.
- Trivs i mötet med kunden och alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.???


Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Startdatum: 27 juni 2022

Tjänstens omfattning: Deltid enligt överenskommelse

Anställningsform: Semestervikariat

Sista ansökningsdag: 25 maj 2022

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Erfaren smed

Ansök    Apr 26    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus. Du ska... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning, prata svenska flyttande.
INAB söker smed med erfarenhet från byggbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

Erfaren smed

Ansök    Mar 3    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus. Du ska... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning, prata svenska flyttande.
INAB söker smed med erfarenhet från byggbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Nyköping

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Nyköping Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver fö... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Nyköping
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och betjänar över 18 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Carglass® Sverige rankas av Trustpilot som nr 1 bland de fyra bästa företagen i kategorin bilreparation.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbeta på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass® Visa mindre

GIS-handläggare

Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter... Visa mer
Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter i ett Södermanland för alla.

På plan- och byggenheten är vi ca tio personer som arbetar med länsstyrelsens olika uppgifter enligt plan- och bygglagen samt infrastrukturärenden, klimatanpassning, bostadsfrågor, bygg- och energistöd, grön infrastruktur, GIS-samordning m.m. Vi tillhör avdelningen för samhällsbyggnad där enheter för kulturmiljö, social hållbarhet och samhällsskydd och beredskap ingår. Nu söker vi en ny medarbetare till ett arbetslag med många stimulerande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Vi förstärker GIS-samordningen med ytterligare en GIS-handläggare. GIS-samordningen på Länsstyrelsen består idag av GIS-samordnaren vars arbetsuppgifter riktar sig till hela myndigheten i nära samarbetare med medarbetare vid den egna och andra enheter/avdelningar. En viktig uppgift för Länsstyrelsen är att ta fram, förmedla och analysera regionala planeringsunderlag. GIS-samordningen har en övergripande och stöttande roll i detta arbete mot informationsförvaltarna. Som GIS-handläggare kommer du, med samarbete i fokus, bl.a. att:


• Stödja medarbetare med uppgifter relaterade till GIS och geodata och bidra med stöd i olika projekt där GIS-kompetens behövs. Detta sker inom flera olika verksamhetsområden och på olika sätt. Det kan handla om att genomföra geografiska analyser, producera en karta, eller att hitta och samla relevanta geodata, ta fram rutiner och arbetssätt, eller blandad rådgivning för att underlätta och möjliggöra användarnas egna GIS-arbete.
• Bistå i arbetet med uppbyggnad och förvaltning av Länsstyrelsens geodata.
• Bidra till att utveckla och förvalta Länsstyrelsens webbGIS samt fältGIS.
• Främja en ökad användning av verktyg inom GIS och geodataområdet.
• Varierande uppgifter inom GIS-området som exempelvis intern utbildning inom GIS, kommunikation och implementering av ny teknik och mjukvara.
• Bistå med teknisk kompetens kopplat till GIS och geodata inom Länsstyrelsen

Kvalifikationer och profil
Krav:


• Högskoleutbildning inom GIS/GIT, eller likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt.
• Du har GIS-kunskaper på en hög nivå samt god förmåga att använda ArcGIS Pro (ESRI).

Det är meriterade om du har kunskap om/erfarenhet av:


• Arbete med GIS och geodata inom statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet.
• Stödjande och serviceinriktat arbete kopplat till GIS och geodata, eller likvärdigt.
• Systematiskt arbete med geodata; från att ta fram nya geodata och jobba med standardisering, harmonisering och databashantering, till metadatasättning och förvaltning.
• Arbete i webb- och fältlösningar för GIS (gärna ESRI:s), såsom att arbeta med geodata i portal (Portal for ArcGIS), hantera karttjänster, administrera webbGIS, sätta upp webbkartor för fältarbete (Collector och Survey123) eller göra StoryMaps.
• Python eller annat programmeringsspråk för bearbetning av geodata och generellt starkt IT-tekniskt intresse och förmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska tycka om och ha god förmåga att samarbeta och jobba serviceinriktat, liksom strak förmåga till självständighet, noggrannhet och ansvarstagande. Du bör också vara utvecklingsinriktad, lösningsorienterad och kunna ta dig an komplexa sammanhang. Du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och har en god förmåga att kommunicera enkelt och begripligt.

 Arbetsprov kan komma att bli aktuellt i samband med intervju.

Om tjänsten
Anställningen är en allmän visstidsanställning med start så snart som möjligt och fram till och med 31 december 2022 med möjlighet till förlängning.

Alla tjänster på Länsstyrelsen kan vara föremål för säkerhetsprövning och krigsplacering beroende på uppdragets utformning.

Information
Mer information om arbetsuppgifterna får du av enhetschef Victor Zakrisson eller GIS-samordnare Karin Ekstedt. Fackliga företrädare är Patrik Holmer (SACO) och Ulrika Schröder (ST). Samtliga kan nås på telefon 010-223 40 00 (växeln).

Ansökan
Välkommen med Din ansökan med meritförteckning och övriga handlingar senast 3 maj 2022 via länsstyrelsens hemsida www.lansstyrelsen.se/sodermanland.

Tänk på att din ansökan blir allmän handling. Det innebär att vem som helst har rätt att få ta del av innehållet i din ansökan.

Information
Mer information om arbetsuppgifterna får du av enhetschef Victor Zakrisson. Fackliga företrädare är Patrik Holmer (Saco-S) och Ulrika Schröder (ST). Samtliga kan nås på telefon 010-223 40 00 (växel).


Om Länsstyrelsen

Länsstyrelsen erbjuder en attraktiv arbetsplats. Vi har en levande värdegrund som baseras på de mänskliga rättigheterna och principen om likabehandling.

Vid rekrytering strävar Länsstyrelsen efter jämn könsfördelning och mångfald bland medarbetarna. Södermanlands län ingår i ett finskt förvaltningsområde och vi värdesätter därför om du har kunskaper i finska och behärskar ytterligare språk.

Läs mer om Länsstyrelsen på vår webbplats www.lansstyrelsen.se/sodermanland. Följ oss gärna på sociala medier - vi finns på Facebook, LinkedIn och Twitter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Erfaren smed

Ansök    Jan 14    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus. Du ska... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning, prata svenska flyttande.
INAB söker smed med erfarenhet från byggbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

Vi söker vägledare/samordnare

Ansök    Feb 4    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas. Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. På Jobbtorg arbetar vi med att motivera och stödj... Visa mer
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.
Inom Divisionen Social omsorg finns verksamheten Jobbtorg. På Jobbtorg arbetar vi med att motivera och stödja människor med målet egen försörjning och arbete.
Tillsammans med vuxenenhetens försörjningsstödsgrupp arbetar vi med att stödja deltagarna i deras planering från ekonomiskt bistånd till egen försörjning. Vår värdegrund är att varje individ har inneboende resurser och förmåga till eget ansvar.
I ditt arbete har du ett nära samarbete med andra aktörer så som Arbetsförmedlingen och Campus Nyköping.
Vill du vara med och utveckla Jobbtorg som ny samordnare eller som vägledare på Jobbtorg?
Vi söker flera vägledare varav en kommer att ha ett samordnande ansvar till vår nya växande verksamhet.
Jobbtorg och Vuxenenheten kommer under året att flytta in i gemensamma lokaler.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter Vägledare

Du ger stöd och motivation till deltagarna
i arbetsträning, praktiskt och pedagogiskt.
Möter deltagare både enskilt och i grupp
Matcha deltagaren mot arbete
Stötta och handleda arbetsplatsen
Deltar i samverkan såväl internt som externt.
Bidrar med kunskaper i utvecklingsarbetet.
Är väl insatt i hur arbetsmarknaden fungerar

Utöver ovanstående ska du som samordnare:

Ge stöd och handledning till vägledare utifrån enskilda ärenden.
Introducera nya medarbetare
Delta i och driver samverkan såväl internt som externt.
Företräda verksamheten i olika sammanhang och utvecklingsarbeten.KVALIFIKATIONER
Som person brinner du för att arbeta med människor och drivs av att göra skillnad. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du har erfarenhet av att handleda människor i behov av stöd och utveckling. Du är strukturerad, flexibel, positiv och kreativ. Du är en person som ser det bästa hos alla människor och kan bygga vidare på detta.
För tjänsten ska du ha högskoleutbildning inom beteendevetenskap eller socialt arbete och gärna handledarutbildning eller annan kunskap som arbetsgivaren anser likvärdig.
Meriterande är utbildning i MI och erfarenhet av kommunala arbetsmarknadsåtgärder.

Körkort B


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande
kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en
spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg -
Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver,
både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med
många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera
dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda
människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Tekniker till hjälpmedelsfilialen

Ansök    Feb 23    REGION SÖRMLAND    Hjälpmedelstekniker
Hjälpmedelsfilialen Nyköping Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionens och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsvariation. Verksamheten är intäktsfinansierad. Vi är organiserade i fyra avdelningar (administration, hjälpmedelsteknik, lager/logistik och konsulenter) och är närmare 80 medarbetare som alla brinner... Visa mer
Hjälpmedelsfilialen Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Om oss
Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionens och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsvariation. Verksamheten är intäktsfinansierad.

Vi är organiserade i fyra avdelningar (administration, hjälpmedelsteknik, lager/logistik och konsulenter) och är närmare 80 medarbetare som alla brinner för vårt uppdrag att tillhandahålla en effektiv och lättillgänglig hjälpmedelsförsörjning av bästa kvalitet till länets invånare. Hjälpmedelscentralen ingår i divisionen Medicinsk Teknik Region Sörmland och finns på tre orter, Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm.
I det dagliga arbetet på våra arbetsplatser har vi en öppen och respektfull dialog. Vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare som en spegling av det samhälle vi lever i. Vi arbetar för en jämlik arbetsplats.

En av våra tekniker på filialen i Nyköping kommer att byta arbetsuppgifter och vi söker nu en ersättare för honom.

Dina arbetsuppgifter

• Felsökning, reparation och förebyggande underhåll på hjälpmedel.
• Utprovning, anpassning av hjälpmedel i samarbete med andra personalgrupper på uppdrag av förskrivare.
• Förekommer även att arbeta med hjälpmedel hemma hos brukaren.
• Bistå förskrivare och brukare med rådgivning och information.
• Teknisk dokumentation.
• Sakkunnig i sortimentsgrupper och upphandlingar.


Verksamheten ställer mycket höga krav på att du självständigt ska kunna planera och genomföra arbetet. Du kommer bl.a. utföra åtgärder på hjälpmedel i nära kontakt med brukare och olika personalgrupper, varför mycket höga krav ställs på samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du ska vara utåtriktad, ha en pedagogisk läggning samt ha en förståelse för den funktionsvarierades situation. Vidare läggs stor vikt vid den sökandes ordningssinne och noggrannhet. I tjänsten kommer det även att ingå montering av taklyftar samt felsökning och reparation av eldrivna hjälpmedel.

Din kompetens

• Grundläggande mekanisk utbildning och arbetserfarenhet från området, erfarenhet av elektronik är ett plus.
• Bearbetning av metall, trä och plaster. Svetsning och skärande bearbetning förekommer.
• Grundläggande datakunskaper.
• B-körkort är ett krav.
• Behärska svenska språket i tal och skrift.
• Engelska och/eller andra språkkunskaper kan vara meriterande.
• Erfarenhet av arbete som tekniker på hjälpmedel enligt ovanstående kommer att beaktas.

Då detta är en liten arbetsplats med ca 10 medarbetare av olika professioner kommer vi att lägga hög vikt på socialkompetens och samarbetsförmåga och du kommer även att få rycka in på andra positioner när så behövs.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag – fredag, med beredskapstjänstgöring var tjugonde vecka på alla helger enligt schema.

Information om tjänsten lämnas av
Sektionschef Stefan Carlsson, 072-141 35 40, [email protected]
Facklig representant Vision: André Strömgren, 070-230 49 91, [email protected]
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på hjälpmedelscentralen!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-03-16.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Maskinoperatör till tygkap inom industriell sömnad

Lagun Solskydd söker nu nya medarbetare inför den kommande vår- och sommarsäsongen 2022. Vi är ett företag som tillverkar måttanpassade och kvalitetssäkra solskydd till kunder runt om i Sverige och vi har idag 40 års erfarenhet i branschen. Under vår och sommar ökar vår produktion rejält och vi behöver därför fylla på vår personalstyrka. Arbetsbeskrivning Som ansvarig över tygkapen i vår sömnad är du den person som styr och sköter kapen. Din uppgift är a... Visa mer
Lagun Solskydd söker nu nya medarbetare inför den kommande vår- och sommarsäsongen 2022.
Vi är ett företag som tillverkar måttanpassade och kvalitetssäkra solskydd till kunder runt om i Sverige och vi har idag 40 års erfarenhet i branschen. Under vår och sommar ökar vår produktion rejält och vi behöver därför fylla på vår personalstyrka.

Arbetsbeskrivning
Som ansvarig över tygkapen i vår sömnad är du den person som styr och sköter kapen.
Din uppgift är att efter order kapa fram tyger som ska sys ihop till markisdukar. Du är först i produktionskedjan, kap – sömnad – markistillverkning – leverans, vilket innebär att ditt arbete har stor inverkan för resterande arbetsstationer. Du behöver ligga steget före och ha känsla för att kunna planera och prioritera rätt order. Alla order är mått- och färganpassade efter kundens önskemål. Kommunikation med resterande arbetsstationer är en viktig del i arbetet. Arbetet innebär tunga lyft.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är positivt inställd, noggrann i ditt arbete och gillar när tempot är högt.
Du är en lagspelare och har lätt för kommunikation.
Arbetet är fysiskt krävande så du bör inte ha några fysiska hinder. Du får gärna ha ett tekniskt intresse samtidigt som du gillar att jobba praktiskt.
Ingen utbildning krävs men vi ser att du har grundläggande kunskaper i svenskt tal och skrift.
Vi jobbar fasta tider, måndag-fredag, 40h i veckan.


Anställningen är en säsongsanställning från 28/2-22 till 26/8-22.


Vill du bli en del av vårt team är du varmt välkommen med din ansökan via e-post till: [email protected]
Besök gärna vår hemsida www.lagun.se Visa mindre

CERTEGO i Nyköping söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Jan 10    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker alternativt fastighetsskötare eller snickare. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

Technical Sales Support – laddboxar för elfordon

Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter. Vill du... Visa mer
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB, då kan det vara dig vi söker! Du blir en del av ABB Electrification, ett affärsområde inom ABB som erbjuder produkter och lösningar för att leverera el från produktion till slutanvändare på ett säkert, smart och hållbart sätt.
Du kommer att tillhöra en avdelning som hjälper våra svenska kunder och vår egen organisation med teknisk support inom ett tilldelat produktområde. Tekniksupport teamet består av 7 medarbetare och arbetar tätt tillsammans för att ge den bästa servicen och hjälpa kunden på bästa möjliga sätt.
I den här rollen rapporterar du till Sales Support Manager. Placering är på vårt kontor i Västerås eller i Nyköping.
Your responsibilities
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa kunder med teknisk support och produktval.
Du kommer att få huvudansvar för ett produktområde men förväntas också stötta dina kollegor inom flera andra områden.
Förstå kundens frågeställning och utarbeta och svara med en lösning till kunden.
Se till att alla kundfrågeställningar hanteras professionellt och skyndsamt.
Hjälpa säljkåren med tekniska aspekter i offereringsfasen samt med teknisk dokumentation och produktval.
Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du är riskmedveten och tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Your background
Du är engagerad, driven, strukturerad och har ett utpräglat kundservice-mindset.
Du är tekniskt intresserad.
Erfarenhet av teknisk support.
Du har kunskaper inom elbilsladdning och elektrifiering.
Kunskaper om elektrisk installation är meriterande.
Du har erfarenhet av affärs- och CRM-system, så som exempelvis SAP och Salesforce.
Flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.
Körkort B.

More about us
Rekryterande chef Jonas Olsson, +4621 32 39 88, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Nils-Olof Eriksson, +4621 34 61 07; Unionen: Johan Lundström, +4621 32 03 64; Ledarna: Lenny Larsson, +4621 32 85 47. Övriga frågor ställs till Talent Recruiter Emelie Wijk, +46 733 51 27 28.
Hör gärna av dig om du är nyfiken och vill veta mer om tjänsten eller hur vi arbetar inom ABB!
Vi ser fram emot Din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så sök därför så snart som möjligt, dock senast den 9 januari.
Om Du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com. Visa mindre

Erfaren smed/svetsare

Ansök    Nov 19    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus. Du ska... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning.


INAB söker svetsare/smed med erfarenhet från branschen. Du ska kunna arbeta självständigt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

Butikssäljare Bageri/Konditori

Ansök    Dec 7    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Nyköping söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmede... Visa mer
Till vår City Gross i Nyköping söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri/Konditori

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare Bageri/Konditori kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö


Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:

- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Bageri/Konditori ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: Omgående till2022-05-29

Tjänstens omfattning: Deltid med c:a 21,75h/vecka

Anställningsform: Vikariat

Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

CERTEGO i Nyköping söker säkerhetstekniker med inriktning mekanik

Ansök    Nov 16    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker alternativt fastighetsskötare eller snickare. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda. Visa mindre

Erfaren smed/svetsare

Ansök    Sep 23    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus. Du ska... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning.


INAB söker svetsare/smed med erfarenhet från branschen. Du ska kunna arbeta självständigt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

Konditor Sökes till expanderande bageri

Konditor sökes till Mekka konditori, tjänsten är på 100% och är en tills vidare tjänst och man jobbar varannan lördag. Visa mer
Konditor sökes till Mekka konditori, tjänsten är på 100% och är en tills vidare tjänst och man jobbar varannan lördag. Visa mindre

CERTEGO i Nyköping söker lärling som säkerhetstekniker

Ansök    Aug 31    Certego AB    Låssmed/Låstekniker
På CERTEGO blir du en viktig del i ett bra team. Hos oss kommer du att ha intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att kontinuerligt utbyta kunskap och erfarenhet med dina kollegor. En styrka i att arbeta hos oss på CERTEGO är att du också kan erhålla nödvändiga utbildningar och samarbeta med dina kollegor runtom i Norden. Arbetsuppgifter Som lärling hos oss får du främst arbeta med installation och service av våra säkerhetssystem. Du kommer att ha god ... Visa mer
På CERTEGO blir du en viktig del i ett bra team. Hos oss kommer du att ha intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att kontinuerligt utbyta kunskap och erfarenhet med dina kollegor. En styrka i att arbeta hos oss på CERTEGO är att du också kan erhålla nödvändiga utbildningar och samarbeta med dina kollegor runtom i Norden.

Arbetsuppgifter

Som lärling hos oss får du främst arbeta med installation och service av våra säkerhetssystem. Du kommer att ha god stöttning av dina kollegor och får möjlighet att utvecklas i arbetet. Hos oss är ingen dag den andra lik och du kommer garanterat har kul på jobbet!

Vem är du?

För att lyckas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för mekanik och teknik. Kanske har du läst teknik- eller elprogrammet på gymnasiet och/eller så har du erfarenhet från ett närliggande yrke så som snickare, fastighetsförvaltare el dyl och vill byta bransch. Att lösa komplexa problem är något som utmanar dig. Att möta både kunder och kollegor är något du trivs med. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid, vi tillämpar visstidsanställningar för våra lärlingar med ambitionen att det ska bli tillsvidareanställningar när lärlingstiden är slut.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen. Visa mindre

Samhällsvägledare till Kundservice

Ansök    Maj 6    Nyköpings kommun    Samhällsvägledare
Kommunikationsavdelningen i Nyköpings kommun består av flera enheter och tillsammans ansvarar vi för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Med kommunikation som verktyg har vi uppdraget att bidra till att verksamheterna når sina mål, att göra arbetet mer effektivt och att stärka varumärket Nyköping. Våra uppdrag syftar till att ge en god service internt och externt samt det övergripande ansvaret för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Komm... Visa mer
Kommunikationsavdelningen i Nyköpings kommun består av flera enheter och tillsammans ansvarar vi för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Med kommunikation som verktyg har vi uppdraget att bidra till att verksamheterna når sina mål, att göra arbetet mer effektivt och att stärka varumärket Nyköping. Våra uppdrag syftar till att ge en god service internt och externt samt det övergripande ansvaret för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun.

Kommunikationsavdelningen har även ansvar för kommunens Kundservice. Här ingår den centrala växeln, receptionen, vaktmästeriet och den interna servicen i Stadshuset samt samhällsvägledning. I växeln svarar vi på samtal till alla kommunens verksamheter, och lotsar vidare till rätt enhet. Vi välkomnar besökare till handläggare i Stadshuset, hanterar kommunens tryckeri och säkerställer posthanteringen internt och externt. Inom området Samhällsvägledning vägleder vi kunder i samhällets olika funktioner.

Till området Samhällsvägledning söker vi nu en kollega för ett vikariat då en av våra kollegor ska vara föräldraledig.


ARBETSUPPGIFTER
Som samhällsvägledare vägleder och informerar du om hur det svenska samhället fungerar. Vi är en arbetsgrupp på 4 personer med olika bakgrund och kulturell kompetens som tillsammans pratar fem olika språk.

Vi arbetar främst med samhällsvägledning till nyanlända och andra. I detta arbete ingår att ta emot besök och svara på frågor om tex arbete, boende, skolfrågor, utbildning, försäkringssystemet och äldreomsorg. Vi fungerar som en länk för våra besökare till olika myndigheter. Vår uppgift är att lotsa vidare personer i samhällsfrågor till rätt organisation eller funktion samt att kunna förklara vårt samhälles olika funktioner och vem som hanterar vilka frågor.

Vi är även sammankallande till nätverksmöten med polis, räddningstjänst, socialtjänst, bostadsföretag och andra aktörer samt jobbar med matchning av språkvänner.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
- Gymnasieutbildning minst 3 år
- God kännedom om det svenska samhällets funktioner såsom myndigheter, offentliga aktörer och näringsliv
- God datavana och goda kunskaper i Officepaketet
- Goda kunskaper i svenska, arabiska, dari och engelska i tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna servicefrågor

Som person är du nyfiken, empatisk och har lätt för att bygga relationer. Du har ett prestigelöst sätt gentemot andra är lugn och trygg i dig själv, har ett bra tålamod och värderar teamarbete högt. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och en hög servicenivå då vi servar medborgare i kommunen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Konditor Sökes

Konditor sökes till Mekka konditori, tjänsten är på 100% och är en tills vidare tjänst och man jobbar varannan lördag. Bostad går att ordna Visa mer
Konditor sökes till Mekka konditori, tjänsten är på 100% och är en tills vidare tjänst och man jobbar varannan lördag. Bostad går att ordna Visa mindre

GIS-samordnare

Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter... Visa mer
Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter i ett Södermanland för alla.

Länsstyrelsen i Södermanlands län
Söker en

GIS-samordnare
(ref nr: 112-4784-2021)

På plan- och byggenheten är vi ca tio personer som arbetar med länsstyrelsens olika uppgifter enligt plan- och bygglagen samt infrastrukturärenden, klimatanpassning, bostadsfrågor, bygg- och energistöd, grön infrastruktur, GIS-samordning m.m. Vi tillhör avdelningen för samhällsbyggnad där enheter för kulturmiljö, social hållbarhet och samhällsskydd och beredskap ingår. Nu söker vi en ny medarbetare till ett arbetslag med många stimulerande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
GIS-samordnarens arbetsuppgifter riktar sig till hela myndigheten och merparten sker i nära samarbete med medarbetare vid den egna och andra enheter/avdelningar. Som GIS-samordnare ingår du också i ett nationellt nätverk med samtliga länsstyrelser. En viktig del av Länsstyrelsens arbete är att ta fram, förmedla och analysera regionala planeringsunderlag. GIS-samordnaren har en övergripande och stöttande roll i detta arbete mot informationsförvaltarna. Som GIS-samordnare kommer du bl.a. att:


• Samordna och styra förvaltningen av geodata för interna och externa aktörer.
• Styra och förvalta arbetet med länsstyrelsens webbGIS.
• Genomföra utbildningar och bistå med teknisk kompetens inom Länsstyrelsen.
• Stödja medarbetare och främja en ökad användning av kommunikativa verktyg inom geodataområdet.

Kvalifikationer och profil
Krav:


• Akademisk examen inom GIS/GIT eller annan relevant examen som Länsstyrelsen anser relevant för tjänsten.
• Du har flerårig erfarenhet av GIS-arbete inom Länsstyrelserna och/eller annan statlig arbetsgivare.
• Du har GIS-kunskaper på en hög nivå där du behärskar verktyget ArcGIS Pro (ESRI) och kan genomföra olika typer av analyser självständigt.
• Du har dokumenterad pedagogisk erfarenhet inom GIS-området.

 

Det är meriterande om:


• Du har erfarenhet från länsstyrelsens krisledningsarbete.
• Du har erfarenhet och bakgrund inom relevanta verksamhetsområden för Länsstyrelsens uppdrag som innebär en förståelse för verksamhetsperspektivet i tillämpning av GIS-metodik, som till exempel fjärranalys, naturgeografi etc.
• Du har erfarenhet av att arbeta med ArcGIS Enterprise.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara strukturerad, noggrann, resultatinriktad och ha en god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och har en god förmåga att kommunicera enkelt och begripligt.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader som GIS-samordnare med start den 1 september 2021.

Alla tjänster på Länsstyrelsen kan vara föremål för säkerhetsprövning beroende på uppdragets utformning.


Information
Mer information om arbetsuppgifterna får du av enhetschef Victor Zakrisson eller t.f. avdelningschef Tomas Birgegård. Fackliga företrädare är Patrik Holmer (SACO) och Ulrika Schröder (ST). Samtliga kan nås på telefon 010-223 40 00 (växeln).

Bokning samt genomförande av intervjuer kommer ske under v. 30.

 

Ansökan
Välkommen med Din ansökan med meritförteckning och övriga handlingar senast 20:e juli 2021via länsstyrelsens hemsida www.lansstyrelsen.se/sodermanland.

 


Om Länsstyrelsen

Länsstyrelsen erbjuder en attraktiv arbetsplats. Vi har en levande värdegrund som baseras på de mänskliga rättigheterna och principen om likabehandling.

Vid rekrytering strävar Länsstyrelsen efter jämn könsfördelning och mångfald bland medarbetarna. Södermanlands län ingår i ett finskt förvaltningsområde och vi värdesätter därför om du har kunskaper i finska och behärskar ytterligare språk.

Läs mer om Länsstyrelsen på vår webbplats www.lansstyrelsen.se/sodermanland. Följ oss gärna på sociala medier - vi finns på Facebook, LinkedIn och Twitter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Maskinoperatör till tygkap inom industriell sömnad

Lagun Solskydd söker nu nya och glada medarbetare inför den kommande vår- och sommarsäsongen 2021. Vi är ett företag som tillverkar måttanpassade och kvalitetssäkra solskydd till kunder runt om i hela Sverige och har idag nästan 40 års erfarenhet i branschen. Under vår och sommar ökar vår produktion rejält och vi behöver därför fylla på vår personalstyrka. Arbetsbeskrivning Som ansvarig över tygkapen i vår sömnad är du den person som styr och sköter ka... Visa mer
Lagun Solskydd söker nu nya och glada medarbetare inför den kommande vår- och sommarsäsongen 2021.
Vi är ett företag som tillverkar måttanpassade och kvalitetssäkra solskydd till kunder runt om i hela Sverige och har idag nästan 40 års erfarenhet i branschen. Under vår och sommar ökar vår produktion rejält och vi behöver därför fylla på vår personalstyrka.

Arbetsbeskrivning
Som ansvarig över tygkapen i vår sömnad är du den person som styr och sköter kapen. Din uppgift är att efter order kapa fram tyger som ska sys ihop till markisdukar. Du är först i produktionskedjan (kap – sömnad – markistillverkning – leverans) och ditt arbete har stor inverkan för resterande arbetsstationer. Du behöver ligga steget före och ha känslan för att kunna planera och prioritera rätt order. Alla order är mått- och färganpassade efter kundens önskemål. Kommunikation med resterande arbetsstationer är en viktig del i arbetet. Arbetet innebär tunga lyft.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är positivt inställd, noggrann i ditt arbete och gillar när tempot är högt. Du är en lagspelare och har lätt för kommunikation. Arbetet är fysiskt krävande så du bör inte ha några fysiska hinder. Du får gärna ha ett tekniskt intresse samtidigt som du gillar att jobba praktiskt.
Ingen utbildning krävs men vi ser att du har grundläggande kunskaper i svenskt tal och skrift.
Vi jobbar fasta tider, måndag-fredag, 40h i veckan.

Anställning sker från den 8/3 och varar fram till den 23/7.
Vill du bli en del av vårt härliga team är du varmt välkommen med din ansökan via mail: [email protected]
Besök gärna vår hemsida www.lagun.se Visa mindre

Meriterande sommarjobb inom bilbranschen!

Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag! Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Nyköping. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavta... Visa mer
Är du student och vill jobba heltid under sommaren? Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Läs mer och sök tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ha ett sommarjobb som assisterande bilglastekniker på Ryds Bilglas i Nyköping. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glas-leveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Din profil
Till verksamheten i Nyköping söker vi dig som kan arbeta heltid med uppstart torsdag v.24 tom. vecka 32. StudentConsulting arbetar med uppdraget som en rekrytering där vi hjälper Ryds Bilglas att hitta rätt kandidat som sedan blir anställd direkt av företaget.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Vi gör löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Erfaren smed/svetsare

Ansök    Jan 15    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus. Du ska... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136 är meriterande, B-körkort, ritningsläsning.


INAB söker svetsare/smed med erfarenhet från branschen. Du ska kunna arbeta självständigt, ha hand om egna projekt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Visa mindre

Laboratorieingenjör - finmekanik, svetsning eller metallisk bearbetning

Ansök    Okt 2    Studsvik Nuclear AB    Finmekaniker
Studsvik offers a range of advanced technical services to the global nuclear power industry. Studsvik’s business focus areas are fuel and materials technology, reactor analysis software and technical platforms for handling, conditioning and volume reduction of radioactive waste. The company has over 70 years nuclear technology and radiological service experience. Studsvik has 525 employees in 7 countries and the company’s shares are listed on the Nasdaq St... Visa mer
Studsvik offers a range of advanced technical services to the global nuclear power industry. Studsvik’s business focus areas are fuel and materials technology, reactor analysis software and technical platforms for handling, conditioning and volume reduction of radioactive waste. The company has over 70 years nuclear technology and radiological service experience. Studsvik has 525 employees in 7 countries and the company’s shares are listed on the Nasdaq Stockholm.

Ett av Studsvik Nuclear AB:s tre laboratorier, som i huvudsak utför korrosions- och material­provning söker nu en ersättare för en medarbetare som går i pension. I teamet är vi totalt åtta medarbetare och arbetar i natursköna omgivningar på Studsvik utanför Nyköping.

Vi erbjuder ett arbete med stor variation och spännande tekniska utmaningar där möjligheten till personlig utveckling är stor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Modifiering, uppbyggnad och testkörning av ny eller befintlig utrustning.
• Daglig tillsyn, drift och underhåll av verksamhetens utrustningar.
• Service och kalibrering av mätutrustning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning inom teknik (mekanik, svets och/eller metallbearbetning) och bör ha några års erfarenhet av finmekanik, plåtslageri, svetsning eller metallisk bearbetning.

Meriterande är skärande bearbetning och montering av komplicerade mekaniska produkter, arbetat med produktutveckling och/eller prototypframtagning, hantering av trycksatta anordningar.

För att klara av arbetet krävs att du är noggrann, självgående samt att du till viss del är uppfinningsrik. Du är social och trivs att arbeta både individuellt och i grupp. Du bör kunna svenska flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Viss vana av att ha arbetat inom projekt då samarbetsförmåga internt samt med leverantörer och kunder är en viktig del i det dagliga arbetet. Vi ser på sikt att du har möjlighet att ingå i driftberedskapen för laboratoriets utrustning var femte vecka.

Ytterligare upplysningar om tjänsten får du av:

Enhetschef Jimmy Karlsson, tfn 0155-22 14 69 eller epost [email protected].

Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2020, men rekryteringen pågår löpande under perioden så ansök så snart du kan.

Fackliga representanter

För Unionen: För Sveriges Ingenjörer:

Juha Pellikka Jitka Zakova
Tfn 0155-22 16 34 Tfn 0155-22 11 88
[email protected] [email protected]

Vi har valt våra kommunikationskanaler för rekryteringen och undanber oss samtal från försäljare av relaterade tjänster. Visa mindre

Laboratorieingenjör - finmekanik, svetsning eller metallisk bearbetning

Ansök    Okt 5    Studsvik Nuclear AB    Finmekaniker
Studsvik offers a range of advanced technical services to the global nuclear power industry. Studsvik’s business focus areas are fuel and materials technology, reactor analysis software and technical platforms for handling, conditioning and volume reduction of radioactive waste. The company has over 70 years nuclear technology and radiological service experience. Studsvik has 525 employees in 7 countries and the company’s shares are listed on the Nasdaq St... Visa mer
Studsvik offers a range of advanced technical services to the global nuclear power industry. Studsvik’s business focus areas are fuel and materials technology, reactor analysis software and technical platforms for handling, conditioning and volume reduction of radioactive waste. The company has over 70 years nuclear technology and radiological service experience. Studsvik has 525 employees in 7 countries and the company’s shares are listed on the Nasdaq Stockholm.

Ett av Studsvik Nuclear AB:s tre laboratorier, som i huvudsak utför korrosions- och material­provning söker nu en ersättare för en medarbetare som går i pension. I teamet är vi totalt åtta medarbetare och arbetar i natursköna omgivningar på Studsvik utanför Nyköping.

Vi erbjuder ett arbete med stor variation och spännande tekniska utmaningar där möjligheten till personlig utveckling är stor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Modifiering, uppbyggnad och testkörning av ny eller befintlig utrustning.
• Daglig tillsyn, drift och underhåll av verksamhetens utrustningar.
• Service och kalibrering av mätutrustning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning inom teknik (mekanik, svets och/eller metallbearbetning) och bör ha några års erfarenhet av finmekanik, plåtslageri, svetsning eller metallisk bearbetning.

Meriterande är skärande bearbetning och montering av komplicerade mekaniska produkter, arbetat med produktutveckling och/eller prototypframtagning, hantering av trycksatta anordningar.

För att klara av arbetet krävs att du är noggrann, självgående samt att du till viss del är uppfinningsrik. Du är social och trivs att arbeta både individuellt och i grupp. Du bör kunna svenska flytande i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Viss vana av att ha arbetat inom projekt då samarbetsförmåga internt samt med leverantörer och kunder är en viktig del i det dagliga arbetet. Vi ser på sikt att du har möjlighet att ingå i driftberedskapen för laboratoriets utrustning var femte vecka.

Ytterligare upplysningar om tjänsten får du av:

Enhetschef Jimmy Karlsson, tfn 0155-22 14 69 eller epost [email protected].

Ansökan till tjänsten görs via www.studsvik.com. Sista ansökningsdag är den 25 oktober 2020, men rekryteringen pågår löpande under perioden så ansök så snart du kan.

Fackliga representanter

För Unionen: För Sveriges Ingenjörer:

Juha Pellikka Jitka Zakova
Tfn 0155-22 16 34 Tfn 0155-22 11 88
[email protected] [email protected]

Vi har valt våra kommunikationskanaler för rekryteringen och undanber oss samtal från försäljare av relaterade tjänster. Visa mindre

Bagare sökes för nattjobb

#jobbjustnu , Vi behöver förstärkning av en bagare som vill jobba nattpass, 75-100% fast anställning eftersom vi expanderar kraftigt Visa mer
#jobbjustnu , Vi behöver förstärkning av en bagare som vill jobba nattpass, 75-100% fast anställning eftersom vi expanderar kraftigt Visa mindre

Erfaren smed/svetsare

Ansök    Sep 2    Inab Mekaniska AB    Smed
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder. Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning. INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser. Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus. Du ... Visa mer
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad. Vi bygger från grunden efter ritning till montage ute hos våra kunder.
Fåstyckstillverkning av stålkonstruktioner, CNC-bearbetnings maskiner, blästring och lackning.
INAB är certifierade i EN-1090 samt ISO-3834. Vilket ställer krav på våra svetsare/smeder att ha rätt utbildning och licenser.
Vi utför byggnads smide, bygger delar/maskiner åt industrier, INAB är en flexibel verkstad som sätter kunden i fokus.
Du ska ha erfarenhet inom branschen, va pliktrogen och noggrann.
Kunna sammarbeta i lag. Licenser i minst kärlfog 111, 136, B-körkort, ritningsläsning.

INAB söker svetsare/smed med erfarenhet från branschen. Du ska kunna arbeta självständigt, ha hand om egna projekt, läsa och bygga efter ritning från grunden till att montera ute på plats hos våra kunder. Ha licenser i minst kärlfog 111, 136. Visa mindre

Chef projekt / service med fokus på projektledning , MDC , Nyköping

Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter. Measure Connect Display AB, har 13 anställda och omsätter 30 mkr. Mer information hittar du på www.mcd.se Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning. Då nuvarande chef ska studera till naprapat behöver vi rekrytera en ny ledare till avdelni... Visa mer
Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter. Measure Connect Display AB, har 13 anställda och omsätter 30 mkr.

Mer information hittar du på www.mcd.se

Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning.

Då nuvarande chef ska studera till naprapat behöver vi rekrytera en ny ledare till avdelningen Projekt/Service.Om rollen

Som chef för Projekt/Service leder du ett team bestående av tre medarbetare; installatör, supporttekniker och lager-/logistikansvarig. Du har personalansvar och driver avdelningen framåt mot uppsatta mål. På sikt ser vi att avdelningen kommer att växa.

Du behöver ha stor förståelse för kundens affär och kundernas behov. En stor del av din tid läggs på projektledning. Med hög servicekänsla driver du vunna affärer vidare genom beställning av installation (sensorer och modem) till driftsättning i vår molntjänst SiteInfo. Att vara projektledare hos oss är som att vara "VD" för projekten.

Tillsammans med vår supporttekniker hjälper och stöttar du våra kunder i hård- och mjukvarufrågor gällande SiteInfo. Arbetet sker via telefon, e-post och företagets ärendehanteringssystem. Du har ett nära samarbete med vår utvecklingsavdelning.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.Kvalifikationer

Vi söker en erfaren och serviceinriktad projektledare med teknisk bakgrund, både teoretisk och praktisk, exempelvis från installationsbranschen. Genom ditt ledarskap uppmuntrar och skapar du dialog och samverkan, och har erfarenhet av att coacha och leda medarbetarePersonliga egenskaper

Du är en strukturerad problemlösare som med energi driver avdelning och projekt framåt. Vidare är du lyhörd och kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska då arbetet kommer att ske på båda språken.Vi erbjuder dig ett jobb i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. Vårt företagsklimat är positivt och prestigelöst, styrt av vår värdegrund: enkelhet, mänsklighet och kundnärhet. Vi prioriterar balans mellan arbete och fritid och erbjuder 37,5 timmars arbetsvecka.

Kontaktperson

I denna rekrytering har MCD valt att samarbeta med Experis. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att ringa rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected] Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Manuell tekniker (vikariat)

Ansök    Jan 24    Region Sörmland    Hjälpmedelstekniker
Hjälpmedelsfilialen, Nyköping Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionen och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten är intäktsfinansierad. Vi är organiserade i fyra avdelningar (administration, hjälpmedelsteknik, lager/logistik och konsulenter) och är närmare 80 medarbetare som alla brinn... Visa mer
Hjälpmedelsfilialen, Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder regionen och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten är intäktsfinansierad. Vi är organiserade i fyra avdelningar (administration, hjälpmedelsteknik, lager/logistik och konsulenter) och är närmare 80 medarbetare som alla brinner för vårt uppdrag att tillhandahålla en effektiv och lättillgänglig hjälpmedelsförsörjning av bästa kvalitet till länets invånare. Hjälpmedelscentralen ingår i divisionen medicinsk teknik Region Sörmland och finns på tre orter, Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. I det dagliga arbetet på våra arbetsplatser har vi en öppen och respektfull dialog. Vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare som en spegling av det samhälle vi lever i. Vi arbetar för en jämlik arbetsplats. En av våra tekniker på filialen i Nyköping kommer att vara föräldraledig under 6 månader ( 1 mars till 30 september) och vi söker nu en ersättare för honom under den perioden.

Dina arbetsuppgifter

• Felsökning, reparation och förebyggande underhåll på hjälpmedel.
• Utprovning, anpassning av hjälpmedel i samarbete med andra personalgrupper på uppdrag av förskrivare.
• Förekommer även att arbeta med hjälpmedel hemma hos brukaren.
• Bistå förskrivare och brukare med rådgivning och information.
• Teknisk dokumentation.
• Sakkunnig i sortimentsgrupper och upphandlingar.

Verksamheten ställer mycket höga krav på att du självständigt ska kunna planera och genomföra arbetet. Du kommer bl.a. utföra åtgärder på hjälpmedel i nära kontakt med brukare och olika personalgrupper, varför mycket höga krav ställs på samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du ska vara utåtriktad, ha en pedagogisk läggning samt ha en förståelse för den funktionshindrades situation. Vidare läggs stor vikt vid den sökandes ordningssinne och noggrannhet.


Din kompetens

• Grundläggande mekanisk utbildning och arbetserfarenhet från området, erfarenhet av elektronik är ett plus.
• Bearbetning av metall, trä och plaster. Svetsning och skärande bearbetning förekommer.
• Grundläggande datakunskaper.
• B-körkort är ett krav.
• Behärska svenska språket i tal och skrift.
• Engelska och/eller andra språkkunskaper kan vara meriterande.
• Erfarenhet av arbete som tekniker på hjälpmedel enligt ovanstående kommer att beaktas.

Då detta är en liten arbetsplats med ca 10 medarbetare av olika professioner kommer vi att lägga hög vikt på socialkompetens, personliga egenskaper och samarbetsförmåga och du kommer även att få rycka in på andra positioner när så behövs.


Anställningsform och sysselsättningsgrad
Vikariat (2 mars till 2 oktober) heltid med placering i Nyköping. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag – fredag, med beredskapstjänstgöring vissa helger. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Sektionschef Stefan Carlsson, 072-141 35 40, [email protected]
Facklig representant Vision, André Strömgren, 070-230 49 91, [email protected]
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Hjälpmedelsfilialen i Nyköping


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-02-09.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Chef projekt / service med fokus på projektledning , MDC , Nyköping

Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter. Measure Connect Display AB, har 13 anställda och omsätter 30 mkr. Mer information hittar du på www.mcd.se Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning. Då nuvarande chef ska studera till naprapat behöver vi rekrytera en ny ledare till avdelni... Visa mer
Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter. Measure Connect Display AB, har 13 anställda och omsätter 30 mkr.

Mer information hittar du på www.mcd.se

Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning.

Då nuvarande chef ska studera till naprapat behöver vi rekrytera en ny ledare till avdelningen Projekt/Service.Om rollen

Som chef för Projekt/Service leder du ett team bestående av tre medarbetare; installatör, supporttekniker och lager-/logistikansvarig. Du har personalansvar och driver avdelningen framåt mot uppsatta mål. På sikt ser vi att avdelningen kommer att växa.

Du behöver ha stor förståelse för kundens affär och kundernas behov. En stor del av din tid läggs på projektledning. Med hög servicekänsla driver du vunna affärer vidare genom beställning av installation (sensorer och modem) till driftsättning i vår molntjänst SiteInfo. Att vara projektledare hos oss är som att vara "VD" för projekten.

Tillsammans med vår supporttekniker hjälper och stöttar du våra kunder i hård- och mjukvarufrågor gällande SiteInfo. Arbetet sker via telefon, e-post och företagets ärendehanteringssystem. Du har ett nära samarbete med vår utvecklingsavdelning.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.Kvalifikationer

Vi söker en erfaren och serviceinriktad projektledare med teknisk bakgrund, både teoretisk och praktisk, exempelvis från installationsbranschen. Genom ditt ledarskap uppmuntrar och skapar du dialog och samverkan, och har erfarenhet av att coacha och leda medarbetarePersonliga egenskaper

Du är en strukturerad problemlösare som med energi driver avdelning och projekt framåt. Vidare är du lyhörd och kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska då arbetet kommer att ske på båda språken.Vi erbjuder dig ett jobb i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. Vårt företagsklimat är positivt och prestigelöst, styrt av vår värdegrund: enkelhet, mänsklighet och kundnärhet. Vi prioriterar balans mellan arbete och fritid och erbjuder 37,5 timmars arbetsvecka.

Kontaktperson

I denna rekrytering har MCD valt att samarbeta med Experis. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att ringa rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alternativt [email protected] Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

verkstadssnickare / montör

Verkstadsnickare / montör / lackerare sökes. Holmgrenssnickeriprodukter AB expanderar. Vi är ett litet specialsnickeri med 8 anställda som har funnit sedan 1965 i trosa, men sedan 1 år tillbaka så har vi flyttat ner till Nyköping och börjat utöka våran verksamhet. Vi jobbar mycket med trä renoveringar av till exempel fönster och dörrar, Men även nytillverkning av all slags specialtillverkning som innefattar trä. Våran kundkrets håller största dels till i S... Visa mer
Verkstadsnickare / montör / lackerare sökes. Holmgrenssnickeriprodukter AB expanderar. Vi är ett litet specialsnickeri med 8 anställda som har funnit sedan 1965 i trosa, men sedan 1 år tillbaka så har vi flyttat ner till Nyköping och börjat utöka våran verksamhet. Vi jobbar mycket med trä renoveringar av till exempel fönster och dörrar, Men även nytillverkning av all slags specialtillverkning som innefattar trä. Våran kundkrets håller största dels till i Stockholm. Vi söker dig med erfarenhet av både verkstadssnickeri och platsmontering. (större del av montering sker i Stockholm). Du skall vara (självgående), ha maskinvana, kunna läsa och förstå ritningar. B-Körkort är ett krav. Visa mindre

Kreativ bagare / konditor sökes till expanderande konditori

Vi söker en pigg och glad bagare/konditor med inriktning på bageri som vill vara med att utveckla företaget med moderna och nya produkter. Visa mer
Vi söker en pigg och glad bagare/konditor med inriktning på bageri som vill vara med att utveckla företaget med moderna och nya produkter. Visa mindre

Låstekniker

Ansök    Maj 10    CERTEGO    Låssmed/Låstekniker
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säke... Visa mer
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar?Som Låstekniker hos CERTEGO kommer du att arbeta självständigt med installation och service av lås, låssystem, elektromekanisk låsning, dörrautomatik och relaterade produkter i dörrmiljön. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet i många olika branscher. Utmaningen för dig handlar om att leverera service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.CERTEGO har som målsättning att vara Sveriges främsta arbetsgivare och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Nyköping. Kollektivavtal finns mellan Svemek och IF Metall.Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Erfarenhet av elektroniska lås och passagesystem är meriterande, likaså om du har haft beredskaps/jourtjänst tidigare. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl. Tjänsten kräver enligt svensk lag även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder. Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Visa mindre

Låstekniker

Ansök    Jun 28    CERTEGO    Låssmed/Låstekniker
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säke... Visa mer
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen. Mer information om företaget finns på www.certego.seVill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar?Som Låstekniker hos CERTEGO kommer du att arbeta självständigt med installation och service av lås, låssystem, elektromekanisk låsning, dörrautomatik och relaterade produkter i dörrmiljön. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet i många olika branscher. Utmaningen för dig handlar om att leverera service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.CERTEGO har som målsättning att vara Sveriges främsta arbetsgivare och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Nyköping. Kollektivavtal finns mellan Svemek och IF Metall.Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Erfarenhet av elektroniska lås och passagesystem är meriterande, likaså om du har haft beredskaps/jourtjänst tidigare. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl. Tjänsten kräver enligt svensk lag även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polismyndighetens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder. Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Visa mindre

Skyltmakare sökes!

Ansök    Mar 28    Påhlsons Daylight AB    Skylttillverkare
SKYLTMAKARE TILL NYKÖPING Vill Du bli en av oss? Påhlsons Daylight kommer av två etablerade företag, Påhlsons Reklam AB och Daylight Reklam AB, med tillsammans dryga 50 års erfarenhet inom pro?lbranschen. Påhlsons Daylight AB har en årlig omsättning på närmare 50 miljoner kronor och vår vision är att år 2025 nå 100 miljoner. Vi har idag verksamhet på tre ställen, Bromma (6 personer), Nyköping (14 personer) och Katrineholm (3 personer). I Nyköping har vi ... Visa mer
SKYLTMAKARE TILL NYKÖPING

Vill Du bli en av oss?

Påhlsons Daylight kommer av två etablerade företag, Påhlsons Reklam AB och Daylight Reklam AB, med tillsammans dryga 50 års erfarenhet inom pro?lbranschen. Påhlsons Daylight AB har en årlig omsättning på närmare 50 miljoner kronor och vår vision är att år 2025 nå 100 miljoner.
Vi har idag verksamhet på tre ställen, Bromma (6 personer), Nyköping (14 personer) och Katrineholm (3 personer). I Nyköping har vi dessutom vår produktion och det ser vi som en stor styrka med dagens utveckling med kortare puckar och snabbare leveranser. I produktionen ingår, Skylttillverkning, Bildekor, Mässmonterbygge, Textiltryckeri (Screen och Transfer) Brodyr mm. Läs mer om oss på vår hemsida: www.pahlsonsdaylight.com

Nu behöver vi utöka personalstyrkan på vår ?lial i Nyköping med en tjänst i produktionen.

Om rollen:
Sköta plotter- samt skärmaskin.
Montera folie/dekor på bilar, skyltar och fönster mm.
Ta fram dekaler och dekor.
Montera skyltar och dekor på fasader med hjälp av sax-/skylift.
Kund och leverantörskontakt via telefon och mail.

Din bakgrund:
Du har god datorkunskap.
Du har en känsla för god service och betydelsen av det.
Du är samarbetsvillig och jobbar bra i grupp.

Vi söker dig som:
Är positiv och lösningsorienterad.
Är noggrann, praktiskt lagd och har öga för färg och form.
Med fördel har erfarenhet från skylt & bildekor branschen.
Förstår företagsekonomi och är affärsmässig.
Har B-körkort.

Tjänsten är heltid i Nyköping med 6 månaders provanställning. Fast lön. Tillträde snarast. Lönenivå 20 000 -23 000 kr/mån beroende på erfarenhet och kunskap inom området.
Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt. Alla ansökningar behandlas strikt kon?dentiellt.

Skicka Din ansökan till: [email protected] Märk ansökan med ”Skyltmakare Nyköping”. Visa mindre

Tekniker till hjälpmedelsfilialen i Nyköping

Ansök    Mar 21    Region Sörmland    Hjälpmedelstekniker
Hjälpmedelsfilialen i Nyköping Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder region och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten är intäktsfinansierad. Vi är organiserade i fyra avdelningar (administration, hjälpmedelsteknik, lager/logistik och konsulenter) och är närmare 80 medarbetare som alla brinn... Visa mer
Hjälpmedelsfilialen i Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Hjälpmedelscentralen är en länsövergripande verksamhet som erbjuder region och länets kommuner en komplett hjälpmedelsservice för personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten är intäktsfinansierad.

Vi är organiserade i fyra avdelningar (administration, hjälpmedelsteknik, lager/logistik och konsulenter) och är närmare 80 medarbetare som alla brinner för vårt uppdrag att tillhandahålla en effektiv och lättillgänglig hjälpmedelsförsörjning av bästa kvalitet till länets invånare. Hjälpmedelscentralen ingår i divisionen medicinsk teknik Region Sörmland och finns på tre orter, Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. I det dagliga arbetet på våra arbetsplatser har vi en öppen och respektfull dialog. Vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare som en spegling av det samhälle vi lever i. Vi arbetar för en jämlik arbetsplats.

En av våra tekniker på filialen i Nyköping kommer att byta arbetsuppgifter och vi söker nu en ersättare för honom.

Dina arbetsuppgifter

• Felsökning, reparation och förebyggande underhåll på hjälpmedel.
• Utprovning, anpassning av hjälpmedel i samarbete med andra personalgrupper på uppdrag av förskrivare.
• Förekommer även att arbeta med hjälpmedel hemma hos brukaren.
• Bistå förskrivare och brukare med rådgivning och information.
• Teknisk dokumentation.
• Sakkunnig i sortimentsgrupper och upphandlingar.

Verksamheten ställer mycket höga krav på att du självständigt ska kunna planera och genomföra arbetet. Du kommer bl.a. utföra åtgärder på hjälpmedel i nära kontakt med brukare och olika personalgrupper, varför mycket höga krav ställs på samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du ska vara utåtriktad, ha en pedagogisk läggning samt ha en förståelse för den funktionshindrades situation. Vidare läggs stor vikt vid den sökandes ordningssinne och noggrannhet.

Din kompetens

• Grundläggande mekanisk utbildning och arbetserfarenhet från området, erfarenhet av elektronik är ett plus.
• Bearbetning av metall, trä och plaster. Svetsning och skärande bearbetning förekommer.
• Grundläggande datakunskaper.
• B-körkort är ett krav.
• Behärska svenska språket i tal och skrift.
• Engelska och/eller andra språkkunskaper kan vara meriterande.
• Erfarenhet av arbete som tekniker på hjälpmedel enligt ovanstående kommer att beaktas.

Då detta är en liten arbetsplats med ca 10 medarbetare av olika professioner kommer vi att lägga hög vikt på socialkompetens och samarbetsförmåga och du kommer även att få rycka in på andra positioner när så behövs.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning heltid med placering i Nyköping. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag – fredag, med beredskapstjänstgöring vissa helger. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Sektionschef Stefan Carlsson, 072-141 35 40, [email protected]
Facklig representant Vision André Strömgren, 070-230 49 91, [email protected]
Övriga fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på hjälpmedelscentralen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-04-21.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre