Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Nyköping

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Nyköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nyköping som finns hos arbetsgivaren.

Bagare till Foodster/Tony´s pizza

Ansök    Dec 1    Thread AB    Pizzabagare
Bli en del av vårt team på Foodster AB! Vi söker efter en erfaren bagare som brinner för sitt arbete och som kan vara med och bidra till vår framgångsrika produktion av Tony's Pizza. Hos oss handlar det om äkta kärlek till pizza. Vi tror på att allt börjar med den perfekta degen. Därför bakar vi alla våra pizzor för hand och gräddar dem varsamt i en stenugn, tills varje pizza blir ett krispigt och smakrikt mästerverk. Som bagare hos oss blir du en viktig d... Visa mer
Bli en del av vårt team på Foodster AB!
Vi söker efter en erfaren bagare som brinner för sitt arbete och som kan vara med och bidra till vår framgångsrika produktion av Tony's Pizza. Hos oss handlar det om äkta kärlek till pizza. Vi tror på att allt börjar med den perfekta degen. Därför bakar vi alla våra pizzor för hand och gräddar dem varsamt i en stenugn, tills varje pizza blir ett krispigt och smakrikt mästerverk.
Som bagare hos oss blir du en viktig del av vår resa med att fortsätta leverera högkvalitativa produkter till våra kunder i Sverige och våra grannländer.
Huvudsakliga ansvarsområden:
Skapa och blanda degar för vår dagliga produktion av pizzor.
Utveckla nya degrecept och förbättra de befintliga för att upprätthålla och höja kvaliteten på våra produkter.
Se till att degarna har rätt jäsning och uppfyller de kvalitetskrav som krävs.

Vi söker efter dig som har:
Minst 3 års erfarenhet som bagare, med goda referenser.
Innovativt förhållningssätt till receptutveckling, med erfarenhet från liknande branscher.

Arbetstider och villkor:
Heltidstjänst, med arbetstider främst kl. 07.00 - 16.00.
Inkluderar helgarbete, främst på söndagar.
Arbetsmiljö med högt tempo och stående arbete.
Du ska kunna tala och skriva obehindrat på svenska.Om oss: Foodster AB, grundat 2016, är en stolt tillverkare av Tony's Pizza. Vår fabrik i Nyköping producerar nästan 3 miljoner pizzor årligen, med en daglig produktion på 10–16 000 pizzor. Vårt team består av 37 dedikerade medarbetare som är med och bidrar till en inkluderande arbetsmiljö. På Foodster hyllar vi ambition, nyfikenhet och att vara snäll värdesätter vi stort.
Plats: Fabriken är belägen på Idbäcksvägen 12 i centrala Nyköping, med utmärkt tillgång till kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter.
Löneinformation: Vi erbjuder en lön enligt kollektivavtal inom livsmedelsindustrin.
Anställningstyp: Provanställning 6 månader, Tillsvidareanställning
Ansökningsprocess:
Sista ansökningsdag är den 31 december 2023.
Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Nyköpings partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Nyköping för att hitta just dig.
Vid frågor, kontakta: [email protected] Visa mindre

Kock / Pinchos Nyköping

Just nu söker vi nya kollegor till köket Vi på Pinchos söker kockar som jobbar helhjärtat, som gillar högt tempo, skratt och sprider positiv energi runt omkring sig, jobbet är endast fredagar, lördagar och söndagar. Du ska ha följande meriter: -Ansvarsfull -Glad,sprallig -Självgående -Flexibel OBS: Du sak ha fyllt 20 år (Erfarenhet är ett plus men absolut inget måste) Visa mer
Just nu söker vi nya kollegor till köket
Vi på Pinchos söker kockar som jobbar helhjärtat, som gillar högt tempo, skratt och sprider positiv energi runt omkring sig, jobbet är endast fredagar, lördagar och söndagar.
Du ska ha följande meriter:
-Ansvarsfull
-Glad,sprallig
-Självgående
-Flexibel
OBS: Du sak ha fyllt 20 år
(Erfarenhet är ett plus men absolut inget måste) Visa mindre

McDonald's Nyköping McDrive söker nya glada medarbetare

Nytt
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Vi söker dig som har tagit studenten och kan jobba i skift. Dvs kan börja 0615 på morgonen men även jobba mell... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Vi söker dig som har tagit studenten och kan jobba i skift. Dvs kan börja 0615 på morgonen men även jobba mellanskift som nätter. Vi söker dig som är flexibel och ser gärna att du bor i Nyköping. Bor du utanför Nyköping är krav att du har körkort.

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du kan jobba skifttider
- Att du har körkort om du bor utanför Nyköping

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

ChopChop Nyköping söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Nov 9    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Nyköping söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Nyköping. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 38 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inrik... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Nyköping söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Nyköping.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 38 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi dig som vill jobba en omfattning om 75% samt dig som vill jobba extra efter skolan på kvällar och helger. Arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Nyköping.
När börjar tjänsterna? utbildningen börjar i November och tjänsten kickar igång ordentligt därefter alternativt enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
2st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Kassa- och serveringspersonal

Ansök    Nov 10    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett företag som ständigt ... Visa mer
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Du är en del av ett serviceteam. Dina uppgifter är att servera gäster, arbeta i kassan, hålla rent och snyggt i restaurangen m.m. Visa mindre

Kock till måltider

Ansök    Nov 17    REGION SÖRMLAND    Kock, storhushåll
Verksamhetsservice, Nyköping Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Är du en person som har stor kunskap och passion inom kökets väggar och framför allt är en ”glad matlagare” är detta jobb perfekt för dig! Hos oss får du vara med i en spännande utveckling inom allt som har med matlagning att göra. Du får använda din kreativitet, skapa recept, jobba med fina råvaror samt även närproducerat kött från Sörmlands naturbruk. Men det... Visa mer
Verksamhetsservice, Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Är du en person som har stor kunskap och passion inom kökets väggar och framför allt är en ”glad matlagare” är detta jobb perfekt för dig! Hos oss får du vara med i en spännande utveckling inom allt som har med matlagning att göra. Du får använda din kreativitet, skapa recept, jobba med fina råvaror samt även närproducerat kött från Sörmlands naturbruk. Men det bästa av allt är dina duktiga kollegor som redan finns på plats och väntar på just dig!

Om oss
Regionservice är en smidig, flexibel och nytänkande serviceorganisation med stolta medarbetare, som tillsammans skapar värde för Region Sörmland.

Vi arbetar inom områdena; fastigheter och lokaler, inköp, löne- och fakturahantering, administration, informationshantering och verksamhetsnära service som kost, transport, lokalvård och vårdnära service.

Måltider ingår i verksamhetsservice, som är en del av regionservice. På måltider produceras måltider till både patienter, personal och besökare. På sjukhusen driver vi restauranger, caféer, butiker och levererar också konferens- och cateringstjänster.

Dina arbetsuppgifter

• Planera, tillaga måltider till våra gäster.
• Genomföra beställningar.
• Delaktig i arbetet med ständiga förbättringar av verksamheten såsom utveckling av arbetsmiljö, menyer och recept.
• Utföra mätningar och dokumentation enligt egenkontrollprogrammet.
• Att rätt kvalité på måltiderna levereras.
• Att våra gäster får service i toppklass.


Din kompetens
Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år.
• På grund av vikten av att säkerställa patientsäkerheten i vår verksamhet, kräver vi mycket god svenska i tal, skrift och läsförståelse.
• Restaurangutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet.


Det är meriterande om du har erfarenhet inom dietmatlagning/specialkoster.
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och strukturerat med stor empati och hög servicekänsla.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning 100 %, så snart som möjligt - 2024-08-31.

Information om tjänsten lämnas av
Gruppchef, verksamhetsservice måltider, Rickard Ejremar Axelsson, 0155-769 91.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på måltider!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-12-22.
Intervjuer kan komma att ske löpande.


Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang Nyköping!

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa s... Visa mer
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!
Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer.
För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch.
Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare.
Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu!
Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till! Visa mindre

Barista till Nyköping

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Extrajobb i Nyköpings krogliv

Ansök    Nov 6    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Extrajobb i Nyköpings krogliv Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Nyköping. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer ... Visa mer
Extrajobb i Nyköpings krogliv
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Nyköping. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/
Om du har frågor kan du vända dig till Sofia Svennberg som är ansvarig i Nyköping. Du når Sofia på 0723-21 59 60 eller [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Restaurangbiträde Jureskogs

Ansök    Okt 18    Jureskogs Invest AB    Köksbiträde
Erfaren och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förän... Visa mer
Erfaren och glad kollega sökes. Jureskogs är på en viktig och rolig resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat, vi vill servera snabbmat utan skräp, med fantastiska råvaror och väldesignade restauranger. Men vi är bara i början. Även om många av oss är väldigt erfarna så är vi som grupp fortfarande lite nybörjare. Vi har mycket att lära och en lång väg att gå så alla vi (kanske du) som är med från början måste gilla det. Du måste uppskatta förändring, flexibilitet, och lösningsbenägenhet för att trivas hos oss.

Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! (Äh, ok då - kanske inte LIKA mycket som vi, men du måste älska människor! En snabbmatsupplevelse som vi ser det, ligger lika mycket i alla oss som jobbar här som i själva hamburgaren). Vi vill ha vänliga och glada typer, som kan servera en glad upplevelse till både oss i teamet och till våra gäster, även när klockan är sent eller när tempot suger orken ur dig likt de sista skvättarna av läsken som slurpas upp i sugröret. (Ren poesi ju!). Kanske låter övermäktigt, men vi hjälps åt, vi hjälper varandra att vara bra. Alltid.

PS. Det är bra om du inte lyssnar FÖR mycket på chefen, vi behöver drivna kollegor med egna initiativ.
Hos oss är det aldrig tråkigt: Dina arbetsuppgifter varierar!

- Ta hand om våra gäster
- Jobba i köket, kassan, serveringen och driven
- Hålla rent i restaurangen
- Vara en del av teamet och alltid jobba för bra kvalité
- Förbereda råvaror
- Vara ansiktet utåt för Jureskogs!


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five. Visa mindre

ChopChop 1 AB söker Wok Kock

Ansök    Okt 30    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 12    Ätpunkt AB    Kock, à la carte
Vill du jobba som kock hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster! Hos oss får du riktigt bra villkor. Fasta tider och schemaläggning. Fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärsmöjligheter inom koncernen. Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare! Men det viktigaste är inte vart man varit, utan vart man är påväg! Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning med start ... Visa mer
Vill du jobba som kock hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster!
Hos oss får du riktigt bra villkor. Fasta tider och schemaläggning. Fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärsmöjligheter inom koncernen.
Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare! Men det viktigaste är inte vart man varit, utan vart man är påväg!
Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.

Vi på ät. brinner för att skapa en skön vibe! Bra mat och service som vi skapar tillsammans. ät. är en modern restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Restaurangen ligger mitt i city. Väl tillagad comfort-food med glimten i ögat, i en cool miljö. Med säsongens lokala råvaror. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia.
Ser framemot din ansökan! Intervjuer sker löpande. Visa mindre

McDonald's Nyköping McDrive söker nya glada medarbetare över 18 år

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Vi söker dig som har gått ut skolan, är över 18 år och kan jobba skift tider. Hos oss är det av största vikt... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Vi söker dig som har gått ut skolan, är över 18 år och kan jobba skift tider.

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

MAX söker medarbetare över 18 år

Ansök    Okt 9    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Okt 9    Ariu Sushi AB    Restaurangbiträde
Ariu sushi söker nu dig som har erfarenhet av jobb som sushi kock, du kommer jobba i ett team med motiverade arbetskamrater i högt tempo, samtidigt som håller vi en hög kvalitet till våra gäster. Känner du att denna beskrivning passar in på dig tveka inte hör av dig till oss! Visa mer
Ariu sushi söker nu dig som har erfarenhet av jobb som sushi kock, du kommer jobba i ett team med motiverade arbetskamrater i högt tempo, samtidigt som håller vi en hög kvalitet till våra gäster. Känner du att denna beskrivning passar in på dig tveka inte hör av dig till oss! Visa mindre

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa s... Visa mer
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!
Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer.
För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch.
Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare.
Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu!
Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till! Visa mindre

Måltidsplanerare till Måltidsservice

Ansök    Sep 18    Nyköpings kommun    Kostekonom
Tekniska divisionen består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållningen, Kommunfastigheter och Måltidsservice. Dessa stöds av en projektenhet, ekonomienhet samt en administrativ stab. Divisionen omsätter drygt 1 miljard kronor per år och består av ca 400 medarbetare. Måltidsservice är vår yngsta verksamhet inom Nyköpings kommun men en av våra viktigaste satsningar och investeringar vi gjort då vi nämligen ansvarar för måltidsv... Visa mer
Tekniska divisionen består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållningen, Kommunfastigheter och Måltidsservice. Dessa stöds av en projektenhet, ekonomienhet samt en administrativ stab. Divisionen omsätter drygt 1 miljard kronor per år och består av ca 400 medarbetare.
Måltidsservice är vår yngsta verksamhet inom Nyköpings kommun men en av våra viktigaste satsningar och investeringar vi gjort då vi nämligen ansvarar för måltidsverksamheten för skola, förskola och äldreomsorg inom Nyköpings kommuns breda geografiska område. Vår verksamhet hanterar 80 kök och producerar 10 000 portioner dagligen med hjälp av våra 170 medarbetare som består av bland annat kockar och måltidsbiträden. Vi har sedan hösten 2018 arbetat med uppbyggnad och övertagande av personal och verksamhet för att nå vårt mål att Nyköpings kommun som arbetsgivare ska vara helt självförsörjande inom Måltidsservice med egen personal och egna kök. När vi kom i land med detta så har fokus varit att forma oss i den verksamhet vi vill representera; nämligen att servera goda, hållbara och hälsosamma måltider.

När vår måltidsplanerare övergår till en annan tjänst söker vi hennes efterträdare.
Utöver all viktig personal i alla kök så består vi av en verksamhetschef, sex enhetschefer, verksamhetsutvecklare, samt administratör. Vill du vara med och fortsätta utveckla Nyköpings kommuns måltidsverksamhet? Då kan rollen som måltidsplanerare för Måltidsservice vara rollen för dig!
ARBETSUPPGIFTER
Som måltidsplanerare ingår du i ledningsgruppen för Måltidsservice där vi tillsammans arbetar för de bästa lösningarna och där du får stora möjligheter att vara med och vidareutveckla vår verksamhet.

Du jobbar främst med menyutveckling inom skola och äldreomsorg och tar tillsammans med kockarna fram matsedlar som följer riktlinjerna för kostnad, klimatpåverkan och näringsrika måltider. Du får även chans att samarbeta med utvecklingsgrupper för att kontinuerligt förbättra måltiderna som serveras.

Du ansvarar för handläggning av specialkoster, vilket innebär bl.a registrering, kontakt med vårdnadshavare, elevhälsa och kockar.

På Nyköpings Måltidsservice erbjuds du en innovativ arbetsplats där du har möjlighet att påverka.

Enligt Nyköpings kommuns riktlinjer finns möjlighet till visst hemarbeteKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning (kostvetare, kostekonom, dietist) eller annan utbildning.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper om köksverksamhet, kostverksamhet och/eller måltidsproduktion, gärna inom offentlig sektor. Vi söker dig som vill utveckla och driva denna verksamhet tillsammans med oss i ledningsgruppen, såväl som med våra medarbetare. Du ska ha ett stort verksamhetsfokus men du behöver även vara lyhörd med en förmåga att strukturera, vara tydlig i din kommunikation och på ett naturligt sätt samarbeta med personer både utanför och inom verksamheten.ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Om du önskar stöd i Visma Recruit/Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Helg- extrajobb: Diskare/städare

Ansök    Sep 14    Poab Privat Omsorg AB    Diskare
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik. Då det inte går några bussar till Stavsjö som passar arbetstiderna är det viktigt att du har bil och körkort. Då det krävs snabb och tydlig kommunikation är det viktigt att du pratar och läser svenska på ett sätt som gör dig lätt att förstå och att du förstår din kollegor. Eller att du är bra på engelska. I arbetsuppgifterna ingår att diska samt städa (våra matsalar och andra utrymm... Visa mer
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik.
Då det inte går några bussar till Stavsjö som passar arbetstiderna är det viktigt att du har bil och körkort.
Då det krävs snabb och tydlig kommunikation är det viktigt att du pratar och läser svenska på ett sätt som gör dig lätt att förstå och att du förstår din kollegor. Eller att du är bra på engelska.
I arbetsuppgifterna ingår att diska samt städa (våra matsalar och andra utrymmen) och göra vissa uppgifter utomhus som att vattna, plocka skräp och tömma sopor. Det är en stor restaurang med många besökare.
Välkommen att söka : ) Visa mindre

Kock eller köksbiträde inom thailändska köket

Tommy Thai Food on Street söker en thailändska kock med erfarenhet är meriterande. Vi finns i Nyköping. Vi söker en person som brinner för matlagning och service. Du ska kunna planera väl, hålla god hygien och vara stresstålig. Att vara organisera och planera inköp till köket kommer även vara en av arbetsuppgifterna. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper och att du hargod samarbetsförmåga med kollegorna. Visa mer
Tommy Thai Food on Street söker en thailändska kock med erfarenhet är meriterande.
Vi finns i Nyköping.
Vi söker en person som brinner för matlagning och service. Du ska kunna planera väl, hålla god hygien och vara stresstålig.
Att vara organisera och planera inköp till köket kommer även vara en av arbetsuppgifterna.
Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper och att du hargod samarbetsförmåga med kollegorna. Visa mindre

Kassa- och serveringspersonal

Ansök    Sep 4    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett företag som ständigt ... Visa mer
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Du är en del av ett serviceteam. Dina uppgifter är att servera gäster, arbeta i kassan, hålla rent och snyggt i restaurangen m.m. Visa mindre

Timvikarier kök

A&O en del av Forenede Care vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu timvikarier till våra kök i Nyköping. Björkgården... Visa mer
A&O en del av Forenede Care vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.Vi söker nu timvikarier till våra kök i Nyköping.

Björkgården i Tystberga

Riggargatan äldreboende

St: Annas Restaurang

Arbetsbeskrivning:

Arbetet som kock innebär samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du kommer att tillaga lunch och kvällsmat, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Till dina ansvarsområden hör också att rätt produkt packas i rätt tid och kommer till rätt kund. Du kommer att arbeta med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk.

Egenskaper:

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmågan att skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då arbetet innefattar att arbeta mot deadlines söker vi dig som är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer. Vidare har du en positiv attityd och har förmågan att lägga energi och engagemang i ditt arbete.

Kvalifikationer:

Tjänsten kräver att du har kunskap om gällande regler och riktlinjer avseende livsmedelshygien och egenkontroll.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.Övrigt:

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på kontakta: Verksamhetschef, Pär Bogren Mail: [email protected] Telefon: 076041030 Visa mindre

Nattreceptionist, extra vid behov

Nu söker vi dig som är positiv och serviceinriktad till vår reception! Sunlight Hotel Conference & Spa är idag Nyköpings största hotell med spa, ett modernt gym och en förstklassig restaurang. Som anställd på Sunlight Hotel är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan- från bokning till upplevelse – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Vi söker nu en stjärna... Visa mer
Nu söker vi dig som är positiv och serviceinriktad till vår reception!


Sunlight Hotel Conference & Spa är idag Nyköpings största hotell med spa, ett modernt gym och en förstklassig restaurang. Som anställd på Sunlight Hotel är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan- från bokning till upplevelse – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Vi söker nu en stjärna till receptionsteamet som vill hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen. Denna tjänst passar dig som vill jobba extra och som vi kan ringa in med kort varsel.
Arbetsbeskrivning nattreceptionist
Huvudsakliga uppgifter:
Generellt:
· Ge gäster ett glatt och positivt bemötande och en god service under gästernas hela vistelse.
· Aktivt bidra till ökad gästnöjdhet och lönsamhet.
· Telefonhantering
· In-och utcheckning
· Daglig merförsäljning

Ekonomi:
· Kassahantering i form av kortbetalning och fakturering.
· Arbeta mot försäljnings-och merförsäljningsstrategier satta av Front Office Manager.

Personligt ledarskap:
· Att vara en god Sunlight-ambassadör och förebild på arbetsplatsen.
· Vara uppmärksam med att hjälpa andra avdelningar när behov finns.

Arbetsmiljö:
· Egenansvar för att det operativa driftarbetet utförs i enlighet med de upprättade rutiner, checklistor och manualer.
· Visa lojalitet och respekt till kollegor och överordnade.
· Bidra till att avdelningens verksamhet bedrivs i enlighet med gällande lagstiftning samt följa policys och standards tillsatta av hotellet.
I övrigt söker vi dig som är glad, social och gillar att arbeta i en organisation som genomför förändringar. Du tycker om att arbeta i team såväl som självständigt och vill tillsammans med oss ge gästen en så bra vistelse som möjligt. Du är lösningsorienterad, strukturerad och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Tjänsten innefattar nattarbete vardagar samt helgdagar vid behov.


Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Vi söker en bartender, en servicestjärna till Hotel Kompaniet!

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, ... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.

Bartender sökes med start omgående till varannan helg och vid behov på vardagskvällar.

Vi söker dig som vill jobba i baren och restaurangen hos oss, är utbildad bartender eller har erfarenhet av att arbeta med dryckesförsäljning.

På Clarion Collection Hotel Kompaniet arbetar vi med ett koncept där frukostbuffé och vår kvällsmåltid ingår för alla gäster på hotellet. Vi erbjuder vällagad mat med bra råvaror och ofta är det vår omtyckta kvällsmåltid som gör att gästerna väljer att bo hos oss om och om igen. Vår hotellbar är öppen alla dagar i veckan 11.00-01.00. Här ger vi våra hotellgäster personlig service och bjuder gärna även i lokalbefolkningen på afterwork och andra roliga event.

Som bartender hos oss jobbar du i vår hotellbar och är även delaktig i receptionsarbetet samt jobbar i matsalen med merförsäljning, disk och plock. Du finns alltid till hands för gästernas önskemål och arbetar tätt ihop med kollegorna som ett team för att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster!

Vi söker dig som:

• Har en hög servicekänsla, är social och har goda säljkunskaper
• Är utbildad bartender eller har erfarenhet av dryckeshantering
• Är ansvarsfull & van att ta egna initiativ
• Jobbar snabbt och organiserat
• Är stresstålig
• Är en bra teamplayer, vi lägger stort fokus på gott samarbete
• Kan prata både svenska och engelska då man har mycket kontakt med både gäster och medarbetare

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så skynda att söka om detta är rätt för dig! Ansökningar tas emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakt med vår Vd, Åsa Björkman på [email protected] eller 0155-288020.

Är du den personen vi söker? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Vi söker bartender/servis

Ansök    Aug 22    Tapas & Bar Nyköping AB    Bartender
Just nu söker vi en ny kollega till baren med start omgående Det är viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan jobba självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Tidigare bar... Visa mer
Just nu söker vi en ny kollega till baren med start omgående
Det är viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan jobba självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.
Tidigare barvana meriteras men är inte ett krav
Du kommer få utbildning av våran barchef och vi förväntar oss att du är lättlärd och har inställningen att du aldrig kan vara fulllärd!
Vi kan erbjuda dig
Stora möjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
nya spännande drinkar på menyn
fantastiska kollegor
en riktigt rolig arbetsplats

För att passa bra hos oss tror vi att du
har tidigare barvana
kan prestera i en miljö med högt tempo
är snabb, noggrann och effektiv
förstår vikten av att ge personligt service
är bra på att säkerställa kvalitet
sprider positiv energi omkring dig
alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
har fyllt 20 årLåter det som något för dig? skynda dig att söka!
Jobbtyp: Heltid, Tillsvidare Visa mindre

McDonald's Nyköping McDrive söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt ut... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.

Vi söker dig som gått ut skolan och kan jobba skifttider.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Bartender/servis

Ansök    Aug 22    Tapas & Bar Nyköping AB    Bartender
Just nu söker vi en ny kollega till baren med start omgående Det är viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan jobba självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Tidigare bar... Visa mer
Just nu söker vi en ny kollega till baren med start omgående
Det är viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan jobba självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.
Tidigare barvana meriteras men är inte ett krav
Du kommer få utbildning av våran barchef och vi förväntar oss att du är lättlärd och har inställningen att du aldrig kan vara fulllärd!
Vi kan erbjuda dig
Stora möjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
nya spännande drinkar på menyn
fantastiska kollegor
en riktigt rolig arbetsplats

För att passa bra hos oss tror vi att du
har tidigare barvana
kan prestera i en miljö med högt tempo
är snabb, noggrann och effektiv
förstår vikten av att ge personligt service
är bra på att säkerställa kvalitet
sprider positiv energi omkring dig
alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept

Låter det som något för dig? skynda dig att söka!
Jobbtyp: Heltid, Tillsvidare Visa mindre

Extrajobb i Nyköpings krogliv

Ansök    Aug 10    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Extrajobb i Nyköpings krogliv Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Nyköping. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer ... Visa mer
Extrajobb i Nyköpings krogliv
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Nyköping. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/
Om du har frågor kan du vända dig till Meda Brasaite som är ansvarig i Nyköping. Du når Meda på 0704-33 09 89 eller [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Pizzeria Afrodite Nyköping

Vi på Pizzeria Afrodite i Nyköping söker just nu pizzabagare. Om du har tidigare erfarenhet är det en stor fördel. Vi föredrar att du kommer in till oss på pizzerian när du söker jobbet. Vi finns på Höglundavägen 2. Visa mer
Vi på Pizzeria Afrodite i Nyköping söker just nu pizzabagare. Om du har tidigare erfarenhet är det en stor fördel.
Vi föredrar att du kommer in till oss på pizzerian när du söker jobbet.
Vi finns på Höglundavägen 2. Visa mindre

ChopChop Nyköping söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Aug 21    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Nyköping söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Nyköping - Deltid . Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 38 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Nyköping söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Nyköping - Deltid .
Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 38 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi 1 person som vill jobba 50% . Arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Nyköping - Deltid .
När börjar tjänsten? omgående eller enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
1st x Tjänst
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Barista till Nyköping

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Extrapärla till receptionen på Clarion Collection Hotel Kompaniet

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, ... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på fika och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta kvällsmat – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection® Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection® Hotel – Yours truly. Clarion Collection® Hotel är en del av Strawberry.

ÄR DU VÅR NYA EXTRAPÄRLA I RECEPTIONEN?

Vi söker en extra servicestjärna för att stärka upp Nyköpings bästa receptionsteam nu varannan helg och vid behov (semester och ledighet)! Tjänsten är med arbete under dag- och kvällstid under veckodagar och helger. I vårt receptionsteam blir du en av oss och vi kan erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och härliga utmaningar!

Hos oss förväntas du ha ett högt engagemang och ta ett stort ansvar för avdelningen och våra gäster. Här är det viktigt att vi alla har kul på jobbet, nära till skratt och jobbar tillsammans som team över alla avdelningar. Du ÄR service, full av energi och avgörande för gästens upplevelse!

Vi söker dig som:

- Är väldigt positiv och prestigelös med hög ansvarskänsla och sätter ett högt värde i att göra sitt bästa i alla situationer

- Förstår att sälj är service och du trivs med att arbeta med merförsäljning för att nå våra mål

- Har ordning & reda runt omkring dig, ett strukturerat arbetssätt och har lätt att hantera stressiga situationer

- Har lätt för att samarbeta och tar utmaningar med ett leende

- Har erfarenhet från receptionsarbete, är du bekant med Nordic Choice interna bokningssystem Cenium 6 är det meriterande. Även erfarenhet av bar och restaurang är meriterande för tjänsten

- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

- Du behöver ha fyllt 20 år då receptionen är serveringsansvariga

I vår reception är man verkligen spindeln i nätet och förutom "vanligt" receptionsarbete såsom att checka in/ut gäster, bokningar via telefon och e-post, vara behjälplig med gästens önskemål och behov har man också administrativa uppgifter. På Clarion Collection Hotel Kompaniet arbetar vi mycket över avdelningarna och arbetet i receptionen innebär också att du serverar dryck i baren och hjälper till vid exempelvis kvällsmat eller frukost vid behov.

Känner du igen dig i våran beskrivning? Tveka inte, utan snabba dig att skicka in din ansökan med CV och personligt brev - vi är väldigt måna om att träffa dig snart & kommer behandla ansökningarna löpande! Har du frågor så ta kontakt med receptionschef Emma Caspary på: [email protected] eller ring 0155-288020. Visa mindre

Servicevärdar sökes till ISS i Nyköping

Om ISS ISS är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag och har över 450 000 medarbetare världen över. Det är medarbetararna som är kärnan i företagets verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till dess syfte - Connecting people and places to make the world work better. ISS skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av eng... Visa mer
Om ISS

ISS är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag och har över 450 000 medarbetare världen över. Det är medarbetararna som är kärnan i företagets verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till dess syfte - Connecting people and places to make the world work better.

ISS skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i företagets globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad? Nu söker Miljonbemanning på uppdrag av ISS flera servicevärdar som brinner för service och älskar mötet med kunder/gäster samt sätter stor ära i att alltid leverera proffsigt!

Arbetsuppgifter:

- Flytande receptionsservice: Säkerställa att alla som besöker kontoret blir väl omhändertagna och känner sig välkomna.

- Se till att det är ordning och reda på kontoret, vilket inkluderar kaffemaskiner, diskmaskiner, mjölk, frukt et cetera.

- Vara kunden behjälplig med mötesrums samt arbetsplatsteknik.

- Internservice, kopiering, boka/skicka/motta bud och paket samt registrera post.

- Hantering av passerkort.

- Fixa catering, lunch och fika till kundmöten samt undan plockning av disk.

- Hantera felanmälningar och ha koll på säkerhetsrutiner, lås, larm och första hjälpen.

- Tjänsten innebär stor del eget ansvar.

- Behjälplig vid eventuella event.Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, prestigelös, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du räds inte möten med kunden och har lätt för att lära dig enklare IT-kunskaper.

Övrigt

Tjänsten är en behovsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 8 och 17. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Barista till Nyköping

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Receptionist

Nu söker vi dig som är positiv och serviceinriktad till vår reception! Sunlight Hotel Conference & Spa är idag Nyköpings största hotell med spa, ett modernt gym och en förstklassig restaurang. Som anställd på Sunlight Hotel är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan- från bokning till upplevelse – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Vi söker nu en stjärna... Visa mer
Nu söker vi dig som är positiv och serviceinriktad till vår reception!


Sunlight Hotel Conference & Spa är idag Nyköpings största hotell med spa, ett modernt gym och en förstklassig restaurang. Som anställd på Sunlight Hotel är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan- från bokning till upplevelse – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Vi söker nu en stjärna till receptionsteamet som vill hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen.
Arbetsbeskrivning receptionist
Huvudsakliga uppgifter:
Generellt:
· Ge gäster ett glatt och positivt bemötande och en god service under gästernas hela vistelse.
· Aktivt bidra till ökad gästnöjdhet och lönsamhet.
· Telefonhantering
· In-och utcheckning
· Daglig merförsäljning

Ekonomi:
· Kassahantering i form av kortbetalning och fakturering.
· Arbeta mot försäljnings-och merförsäljningsstrategier satta av Front Office Manager.

Personligt ledarskap:
· Att vara en god Sunlight-ambassadör och förebild på arbetsplatsen.
· Vara uppmärksam med att hjälpa andra avdelningar när behov finns.

Arbetsmiljö:
· Egenansvar för att det operativa driftarbetet utförs i enlighet med de upprättade rutiner, checklistor och manualer.
· Visa lojalitet och respekt till kollegor och överordnade.
· Bidra till att avdelningens verksamhet bedrivs i enlighet med gällande lagstiftning samt följa policys och standards tillsatta av hotellet.
I övrigt söker vi dig som är glad, social och gillar att arbeta i en organisation som genomför förändringar. Du tycker om att arbeta i team såväl som självständigt och vill tillsammans med oss ge gästen en så bra vistelse som möjligt. Du är lösningsorienterad, strukturerad och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Tjänsten innefattar dag- och kvällsarbete vardagar samt helgdagar.


Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Bartender/servis

Ansök    Jul 16    Tapas & Bar Nyköping AB    Bartender
Just nu söker vi en ny kollega till baren med start omgående Det är viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan jobba självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Tidigare bar... Visa mer
Just nu söker vi en ny kollega till baren med start omgående
Det är viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan jobba självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.
Tidigare barvana meriteras men är inte ett krav
Du kommer få utbildning av våran barchef och vi förväntar oss att du är lättlärd och har inställningen att du aldrig kan vara fulllärd!
Vi kan erbjuda dig
Stora möjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
nya spännande drinkar på menyn
fantastiska kollegor
en riktigt rolig arbetsplats

För att passa bra hos oss tror vi att du
har tidigare barvana
kan prestera i en miljö med högt tempo
är snabb, noggrann och effektiv
förstår vikten av att ge personligt service
är bra på att säkerställa kvalitet
sprider positiv energi omkring dig
alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
har fyllt 20 årLåter det som något för dig? skynda dig att söka!
Jobbtyp: Heltid, Tillsvidare Visa mindre

Pizzabagare till grill och slice i jönåker

Hej! Vi behöver en pizzabagare som har jobbat ett tag och kan jobbet. Om du är intresserad vi kommer bli glada att du ska vara en av våran team skicka ett mejl med namnet och telefon nummret till den här mejl: [email protected] Eller ring: 0722842282. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej! Vi behöver en pizzabagare som har jobbat ett tag och kan jobbet.
Om du är intresserad vi kommer bli glada att du ska vara en av våran team skicka ett mejl med namnet och telefon nummret till den här mejl: [email protected]
Eller ring: 0722842282.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barista till Nyköping

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Barista till Nyköping

Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!  Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaski... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 

Som Barista på Espresso House får du vara med i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café.

Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara! Vi utbildar alla våra nya medarbetare till baristor!  För att börja jobba som Barista måste du ha fyllt 18 år, är du yngre kan du i stället söka tjänsten som HOST. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger.

Vi söker dig som:


• Har fyllt 18 år och är redo att kliva in bakom baren!
• Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor samt brinner för att ge superservice!
• Är tävlingsinriktad, initiativrik och drivs av försäljning
• Känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser en framtid inom servicebranschen
• Gillar att arbeta i ett högt tempo och att effektivisera arbetet
• Älskar att ha kul på jobbet!

Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

 

Rekrytering sker löpande så skick in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kock / Pinchos Nyköping

Just nu söker vi nya kollegor till köket Vi på Pinchos söker kockar som jobbar helhjärtat, som gillar högt tempo, skratt och sprider positiv energi runt omkring sig, jobbet är endast fredagar, lördagar och söndagar. Du ska ha följande meriter: -Ansvarsfull -Glad,sprallig -Självgående -Flexibel OBS: Du sak ha fyllt 20 år (Erfarenhet är ett plus men absolut inget måste) Visa mer
Just nu söker vi nya kollegor till köket
Vi på Pinchos söker kockar som jobbar helhjärtat, som gillar högt tempo, skratt och sprider positiv energi runt omkring sig, jobbet är endast fredagar, lördagar och söndagar.
Du ska ha följande meriter:
-Ansvarsfull
-Glad,sprallig
-Självgående
-Flexibel
OBS: Du sak ha fyllt 20 år
(Erfarenhet är ett plus men absolut inget måste) Visa mindre

servitör/servitris

Vi på Pinchos söker servitriser som gillar högt tempo och sprider glädje Vad söker vi hos dig? Inga krav på restaurang erfarenhet, utan vi lägger större vikt på era sociala egenskaper och glatt omhändertagande av våra gäster, samt väldigt viktigt att vara självgående, att kunna ta egna initiativ och vara stresstålig. Vad erbjuder vi? Ett extra jobb som går att smidigt kombinera med studier eller annat arbete. en mycket härlig arbetsplats med supertrevliga ... Visa mer
Vi på Pinchos söker servitriser som gillar högt tempo och sprider glädje
Vad söker vi hos dig?
Inga krav på restaurang erfarenhet, utan vi lägger större vikt på era sociala egenskaper och glatt omhändertagande av våra gäster, samt väldigt viktigt att vara självgående, att kunna ta egna initiativ och vara stresstålig.
Vad erbjuder vi?
Ett extra jobb som går att smidigt kombinera med studier eller annat arbete. en mycket härlig arbetsplats med supertrevliga kollegor.
Om du är nyfiken dra iväg ett mail till
[email protected] Visa mindre

Kallskänka / restaurangbiträde sökes!

Ansök    Jul 5    Poab Privat Omsorg AB    Kallskänka
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik. Vi värnar om det personliga mötet med gästerna, god och vällagad mat, hembakade kakor & en hemtrevlig miljö. Vi finns vid E4:an mellan Nyköping och Norrköping. Du tar dig hit med bil (ca 15 minuter från Norrköping och 25 minuter från Nyköping). Titta gärna in på hemsidan eller på Facebook @stavsjokrog för att få en bättre uppfattning om arbetsplatsen. Vi söker dig som har erfarenhet... Visa mer
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik. Vi värnar om det personliga mötet med gästerna, god och vällagad mat, hembakade kakor & en hemtrevlig miljö.
Vi finns vid E4:an mellan Nyköping och Norrköping. Du tar dig hit med bil (ca 15 minuter från Norrköping och 25 minuter från Nyköping).
Titta gärna in på hemsidan eller på Facebook @stavsjokrog för att få en bättre uppfattning om arbetsplatsen.
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med att göra smörgåsar och sallader. Vi vill hitta dig med det lilla extra, du som har det som är så viktigt inom branschen - en känsla för service, tempo i kroppen och som tycker det är roligt att jobba. Du bör också ha en vilja att utvecklas på arbetsplatsen för hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är på 75 % Vi tar även in extrapersonal som bara vill jobba helger (att du jobbar extra vid sidan av studier tex).
Då det är mycket kundkontakt är det viktigt att du pratar både svenska och engelska.
För att kunna ta dig till arbetsplatsen behöver du ha körkort och bil. Du jobbar i kallskänken men lägger även upp mat till dagens rätt, står i kassan och har hand om matsalen / borden mm
För oss är det väldigt viktigt att ha en positiv inställning och ett leende på läpparna i mötet med gäster och kollegor. Att hålla rent och snyggt omkring sig är en självklarhet och vi är måna om fina uppläggningar. Visa mindre

Sushikock / Köksbiträde / Sushi Che

Ansök    Jul 4    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett före... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Sushikock

Ansök    Jul 3    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett före... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Kassa- och serveringspersonal

Ansök    Jul 3    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett företag som ständigt ... Visa mer
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Du är en del av ett serviceteam. Dina uppgifter är att servera gäster, arbeta i kassan, hålla rent och snyggt i restaurangen m.m. Visa mindre

Varmt & Kallt söker sommar medarbetare

Ansök    Jun 26    Joelle AB    Köksbiträde
Nu söker vi på Varmt & Kallt förstärkning med inför och under sommaren. Varmt & Kallt säljer främst baguettemackor men också en hel del sallader, som vi blandar och bygger på beställning. Till det brukar det bli en kaffe eller två, ofta tillsammans med något fikabröd. Det gäller att visa framfötterna och kunna hantera det breda sortimentet för att vara en framstående medarbetare hos oss. Vi söker dig som vill utvecklas, både professionellt men också på ett... Visa mer
Nu söker vi på Varmt & Kallt förstärkning med inför och under sommaren.
Varmt & Kallt säljer främst baguettemackor men också en hel del sallader, som vi blandar och bygger på beställning. Till det brukar det bli en kaffe eller två, ofta tillsammans med något fikabröd.
Det gäller att visa framfötterna och kunna hantera det breda sortimentet för att vara en framstående medarbetare hos oss.
Vi söker dig som vill utvecklas, både professionellt men också på ett personligt plan. Vi söker dig som är arbetsinriktad, social och som tar egna initiativ. Stora personligheter som gillar att umgås och arbeta med människor, och som har förmågan att arbeta i raskt tempo, med ett leende på läpparna.
# # # # # # OBS # # # # # #
Arbetstillfället innebär allt från matberedning till kassahantering och städ. Helt enkelt, alla arbetsuppgifter som en daglig caféverksamhet kräver.
Omfattning ca 30 tim/vecka under sommaren.
Ansökan tas enbart emot via mail. Visa mindre

Extrajobb i Nyköpings krogliv

Ansök    Jun 27    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Extrajobb i Nyköpings krogliv Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Nyköping. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer ... Visa mer
Extrajobb i Nyköpings krogliv
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Nyköping. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/
Om du har frågor kan du vända dig till Meda Brasaite som är ansvarig i Nyköping. Du når Meda på 0704-33 09 89 eller [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Serveringspersonal Sökes

Ansök    Jun 24    28 Nabo AB    Servitör/Servitris
Nu söker vi serveringspersonal till Lotsens Bar & kök i Nyköpings hamn. Du skall kunna jobba kvällar/helger Övernattningsmöjlighet finns Vid intresse & mer info ring Özcan på; 070-6668169 Visa mer
Nu söker vi serveringspersonal till Lotsens Bar & kök i Nyköpings hamn. Du skall kunna jobba kvällar/helger
Övernattningsmöjlighet finns
Vid intresse & mer info ring Özcan på; 070-6668169 Visa mindre

Kockar sökes

Ansök    Jun 24    28 Nabo AB    Kock, à la carte
Vi söker 2 kvälls/helgkockar till Lotsens Bar & kök i Nyköpings hamn Du skall ha minst 2 års erfarenhet i restaurangkök & kunna jobba kvällar/helger Övernattningsmöjlighet finns Vid intresse & mera info ring Özcan på; 070-6668169 Visa mer
Vi söker 2 kvälls/helgkockar till Lotsens Bar & kök i Nyköpings hamn


Du skall ha minst 2 års erfarenhet i restaurangkök & kunna jobba kvällar/helger


Övernattningsmöjlighet finns
Vid intresse & mera info ring Özcan på; 070-6668169 Visa mindre

Kock till Strömkällan i Nyköping

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Våra gäster är förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, och personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika och miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Nu söker vi en erfaren och passionerad kock till vår restaurang Strömkällan. Vår ambition att leverera mat med höga smaker varje dag. Vi serverar dagens lunch, skolmat. Vill du arbeta med oss ska du vara flexibel, en teamspelare, serviceminded och älska mat.

Arbetsuppgifter

Tjänsten består i att under ledning av restaurangchef delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda, näringsriktiga och innovativa måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering och inventering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har minst 3 års branscherfarenhet inom kök och storkök samt har lagat mat i restaurangkök på hög kulinarisk nivå. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift då gästkontakt i vår personalrestaurang kommer att bli aktuellt. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Du har körkort B.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du välkommen att kontakta Restaurangchef Sara Lidman på [email protected]

Observera att vi inte mottar ansökningar via mail. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

ChopChop Nyköping söker köksbiträde

Ansök    Jun 20    ChopChop AB    Köksbiträde
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu köksbiträden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare maträtter, beredning av kött och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu köksbiträden.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare maträtter, beredning av kött och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Visa mindre

Köksbiträde med erfarenhet av tapas restaurang till Espana Tapas Bar

Ansök    Jun 13    Qvarnen Tapas AB    Köksbiträde
Arbetsort Nyköping Platsbeskrivning Espana Tapas och & Bar är en tapasrestaurang, belägen mitt i pulserande city, med närhet till smidiga kommunikationsmedel. Med ett öppet sinne för utveckling men samtidig respekt för tradition har vi tagit fram ett köksbtiträde utöver det vanliga. Med fokus på omsorg, råvaror och genuin, genomgående kvalitet erbjuder vi klassiska tapas i modern tappning, tillagade med kärlek och passion. Vi söker nu en ny köksbiträde. De... Visa mer
Arbetsort Nyköping
Platsbeskrivning Espana Tapas och & Bar är en tapasrestaurang, belägen mitt i pulserande city, med närhet till smidiga kommunikationsmedel. Med ett öppet sinne för utveckling men samtidig respekt för tradition har vi tagit fram ett köksbtiträde utöver det vanliga. Med fokus på omsorg, råvaror och genuin, genomgående kvalitet erbjuder vi klassiska tapas i modern tappning, tillagade med kärlek och passion.
Vi söker nu en ny köksbiträde. Det är ett KRAV att du har 1 år erfarenhet liknande arbete och goda kunskaper i matlagning, gärna från det spanska köket.
Ett krav är att du är bra på att kommunicera, då vi är ett team på omkring 13 personer som jobbar tillsammans och det är viktigt att den dagliga sriften fungerar. Det är meriterande om du utöver svenska kan göra dig förstådd på engelska och/ eller spanska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

sushi kock

Ansök    Jun 12    Ariu Sushi AB    Restaurangbiträde
Ari sushi is now looking for you who have experience of working as a sushi chef, you will work in a team with motivated colleagues at a high pace, while maintaining a high quality to our guests. If you feel that this description fits you, do not hesitate to contact us! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Ari sushi is now looking for you who have experience of working as a sushi chef, you will work in a team with motivated colleagues at a high pace, while maintaining a high quality to our guests. If you feel that this description fits you, do not hesitate to contact us!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Pizzeria Afrodite söker just nu en pizzabagare med erfarenhet. Tjänsten är på heltid. kontakta oss för eventuell intervju eller välkommen in till oss på pizzerian. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Pizzeria Afrodite söker just nu en pizzabagare med erfarenhet. Tjänsten är på heltid.
kontakta oss för eventuell intervju eller välkommen in till oss på pizzerian.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hovmästare, heltid - säsongsanställning

Vid Malmasjön i Södermanland ligger 1600-talsslottet Öster Malma, som i flera årtionden ägts och skötts av Svenska Jägareförbundet. Vi erbjuder luncher, slottsmiddagar, bröllopsarrangemang, konferenser, catering, matlagningsaktiviteter, marknader och julbord. Alltid med lokalt viltkött från vårat eget gårdsslakteri som vi även säljer i vår Gårdsbutik Skafferiet. Vi är välkända för vår goda mat och härliga miljö. Vem är du? Du gillar att arbeta med våra gäs... Visa mer
Vid Malmasjön i Södermanland ligger 1600-talsslottet Öster Malma, som i flera årtionden ägts och skötts av Svenska Jägareförbundet. Vi erbjuder luncher, slottsmiddagar, bröllopsarrangemang, konferenser, catering, matlagningsaktiviteter, marknader och julbord. Alltid med lokalt viltkött från vårat eget gårdsslakteri som vi även säljer i vår Gårdsbutik Skafferiet.
Vi är välkända för vår goda mat och härliga miljö.
Vem är du?
Du gillar att arbeta med våra gästers helhetsupplevelse och sätter alltid gästupplevelsen i första hand.
Du gillar att ge en personlig service som levereras med omtanke och hjärta.
Du har höga krav på dina egna arbetsinsatser och en vilja att tillsammans med oss ständigt förbättra och utveckla verksamheten.
Du gillar att leda, ser lösningar och sprider en positiv energi.
Det är bra om du har utbildning i, eller erfarenhet av att kombinera mat med dryck.
Det viktigaste är dock att du har en vilja att tillsammans med oss, vara med på resan och ta hand om gästerna, platsen och personalen här hos oss!
Viktiga egenskaper för rollen
Affärsmässigt och lösningsorienterat förhållningssätt
Kommunikativ och inkluderande
Inspirerande och engagerade ledarskap
Sätter laget före jaget
Vad erbjuder vi?
Ett spännande och roligt jobb där du får utlopp för att skapa vår bästa gästupplevelse.
I tjänsten är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda och fördela arbetet i matsalen och i första hand i Slottet.
Du ska vara den som ser till att våra gäster får uppleva det lilla extra.
Vi vill även att du ska vara intresserad av sociala medier och tycka att film och bild är kul och tillsammans med vår Hotellchef jobba med Öster Malmas uttryck i sociala medier.
Heltidstjänst, Säsong (start och slutdatum kan vi resonera om)
Vi har kollektivavtal och boende finns om du kommer pendla.
Hos oss får du en trivsam arbetsmiljö tillsammans med härliga kollegor där alla hjälps åt för bästa möjliga gästupplevelse.
Tjänsten innebär jobb under dagtid, kväll och helger. Vi rekryterar löpande så skynda dig att skicka in ansökan.
Skicka mail till vår Food- & Beverage Manager [email protected]
För mer information om tjänsten ring 010-5847353
Märk ansökan med hovmästare Visa mindre

Diskare/städare på Stavsjö Krog & Kafé

Ansök    Maj 26    Poab Privat Omsorg AB    Diskare
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik. Då det inte går några bussar till Stavsjö som passar arbetstiderna är det viktigt att du har bil och körkort. Då det krävs snabb och tydlig kommunikation är det viktigt att du pratar och läser svenska på ett sätt som gör dig lätt att förstå och att du förstår din kollegor. Eller att du är bra på engelska. I arbetsuppgifterna ingår att diska samt städa (våra matsalar och andra utrymm... Visa mer
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik.
Då det inte går några bussar till Stavsjö som passar arbetstiderna är det viktigt att du har bil och körkort.
Då det krävs snabb och tydlig kommunikation är det viktigt att du pratar och läser svenska på ett sätt som gör dig lätt att förstå och att du förstår din kollegor. Eller att du är bra på engelska.
I arbetsuppgifterna ingår att diska samt städa (våra matsalar och andra utrymmen) och göra vissa uppgifter utomhus som att vattna, plocka skräp och tömma sopor. Det är en stor restaurang med många besökare.
Tjänsten är under sommar 2023 med chans på förlängning!
Välkommen att söka : ) Visa mindre

Pizzeria/Bagare

Ansök    Maj 17    Gunduz restaurang AB    Pizzabagare
Hej, vi söker pizzabagare som har erfarenhet inom restaurangbranschen. Någon som är driftig och skötsam. Även att man kan jobba med andra och samarbeta. Visa mer
Hej, vi söker pizzabagare som har erfarenhet inom restaurangbranschen. Någon som är driftig och skötsam. Även att man kan jobba med andra och samarbeta. Visa mindre

Servitör

Ansök    Maj 15    Linn kärlek AB    Servitör/Servitris
Hej Vår restaurang The Kitchen söker ny personal. Nu när vår verksamhet har ökat så behöver vi ytterligare personal för servering. Krav är att du pratar flytande svenska. Plus är om du kan flera språk. Vana med servering och service är minst 2 år erfarenhet. Vi hoppas att ni hör av er för en intervju i våran restaurang och kanske kunna jobba med er. Mvh The Kitchen Visa mer
Hej
Vår restaurang The Kitchen söker ny personal.
Nu när vår verksamhet har ökat så behöver vi ytterligare personal för servering. Krav är att du pratar flytande svenska. Plus är om du kan flera språk.
Vana med servering och service är minst 2 år erfarenhet.
Vi hoppas att ni hör av er för en intervju i våran restaurang och kanske kunna jobba med er.
Mvh The Kitchen Visa mindre

Barchef

Ansök    Maj 17    ÖSG 2 AB    Barchef
Vi på Brovakten söker nu en driven barchef med känsla för service, teamkänsla och fokus på gästnöjdhet som tillsammans med oss vill driva fram Brovakten i Nyköping. Vi värdesätter glädje, samarbete och den personliga utvecklingen. Brovakten är en restaurang med fem olika delar. Klubb, sport, brygga och så själva brasseriet där vi serverar grym kvällsmeny Tisdag till och med Söndag. Vi värnar om bra och kvalitativa produkter i så väl drinkar och våra maträ... Visa mer
Vi på Brovakten söker nu en driven barchef med känsla för service, teamkänsla och fokus på gästnöjdhet som tillsammans med oss vill driva fram Brovakten i Nyköping.
Vi värdesätter glädje, samarbete och den personliga utvecklingen. Brovakten är en restaurang med fem olika delar. Klubb, sport, brygga och så själva brasseriet där vi serverar grym kvällsmeny Tisdag till och med Söndag. Vi värnar om bra och kvalitativa produkter i så väl drinkar och våra maträtter. Vi finns i lokaler som brukats av krögare i mer än 40 år, en välkänd krogadress som vi ska förvalta på bästa möjliga sätt. Vi vet vad vi vill men för att nå dit så är vi i behov av en positiv men bestämd person som kanske redan jobbar som chef eller har ambitionen och viljan att ta steget dit.
Den dagliga servicen och en förmåga att leda grupper är något som ska framhäva i den roll vi ser att just du ska klara av att sköta. Vi ser även att du har god kunskap om mat och dryck. I din roll så kommer det att vara fokus på arbetet i baren, både innanför samt vid sidan där vi ser att du ska ha en framträdande roll i att komponera drinkmenyer och rekommendationer till våra maträtter.
För att lyckas i din roll så kommer du att vara omgiven av ett gäng fantastiska och kunniga medarbetare som alla kommer att hjälpa dig att komma in i rollen. Vår förhoppning är att just du ska vara en viktig nyckelspelare i denna härliga restaurangmiljö. Tillsammans med vår restaurangchef så ska ni driva Brovakten mot våra gemensamma mål.
Vi ser gärna att du har:
Minst 4 års erfarenhet av restaurangbranschen
Minst 1 års erfarenhet av en chefsroll
God mat & dryckeskunskap (gärna specialiserad inom bar)
Positiv, lösningsorienterad och målmedveten.
Ha god kännedom kring ett gott ledarskap


Känns detta som en intressant uppgift, Sök till oss och va med på resan framåt!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående eller efter överenskommelse.
Maila till [email protected]
Vi ser fram emot träffa dig!
// Team Brovakten Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Maj 17    ÖSG 2 AB    Servitör/Servitris
Vi på Brovakten söker nu en driven servitör/servitris med känsla för service och gästnöjdhet som tillsammans med oss vill driva fram Brovakten i Nyköping. Vi värdesätter glädje, samarbete och den personliga utvecklingen. Brovakten är en restaurang med fem olika delar. Klubb, sport, brygga och så själva brasseriet där vi serverar grym kvällsmeny Tisdag till och med Söndag. Vi värnar om bra och kvalitativa produkter i så väl drinkar och våra maträtter. Vi f... Visa mer
Vi på Brovakten söker nu en driven servitör/servitris med känsla för service och gästnöjdhet som tillsammans med oss vill driva fram Brovakten i Nyköping.
Vi värdesätter glädje, samarbete och den personliga utvecklingen. Brovakten är en restaurang med fem olika delar. Klubb, sport, brygga och så själva brasseriet där vi serverar grym kvällsmeny Tisdag till och med Söndag. Vi värnar om bra och kvalitativa produkter i så väl drinkar och våra maträtter. Vi finns i lokaler som brukats av krögare i mer än 40 år, en välkänd krogadress som vi ska förvalta på bästa möjliga sätt. Vi vet vad vi vill men för att nå dit så är vi i behov av en glad och varm person som gärna vill hjälpa oss att ta hand om våra gäster.
Den dagliga servicen och en förmåga att ta hand om våra gäster ska framhäva den roll vi ser att just du ska klara av att sköta. En stor merit är om du har eller redan nu jobbar som servitör/servitris.
För att du ska trivas så kommer du att vara omgiven av ett gäng fantastiska och kunniga medarbetare som alla kommer att hjälpa dig att komma in i rollen. Vår förhoppning är att just du ska vara en viktig nyckelspelare i denna härliga restaurangmiljö och driva Brovakten mot våra gemensamma mål.


Vi ser gärna att du har / men inget krav
Minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen (gärna alá carte restaurang)
God mat & dryckeskunskap
Positiv, lösningsorienterad och målmedveten.


Känns detta som en intressant uppgift, Sök till oss och va med på resan framåt!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående eller efter överenskommelse.
Maila till [email protected]
Vi ser fram emot träffa dig!
// Team Brovakten Visa mindre

Extra nattis på Clarion Collection Hotel Kompaniet

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänks... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Vi är på jakt efter en ny servicestjärna till vår mötesplats på Clarion Collection Hotel Kompaniet. Vi söker en nattreceptionist för att arbeta extra vid behov hos oss. Vi älskar att ge service utöver det vanliga och vi söker dig som har ett genuint engagemang för service och är full av energi - även under småtimmarna! Receptionsteamet är helt avgörande för gästens upplevelse och ofta den första som gästen möter på hotellet.

Arbetsuppgifterna för natten är bland annat följande:

• Vara behjälplig i receptionen med bland annat incheckning/utcheckning, bokning och finnas till hands för gästernas önskemål och frågor
• Försäljning i baren och enklare snacksmeny
• Städning av lobby och restaurang samt vikning av handdukar
• Förberedelser av konferenslokaler
• Ansvara för iordningställande av hela frukostbuffén

Vi ser helst att du har erfarenhet av restaurang, bar och/eller nattarbete sedan tidigare och att du trivs med att arbeta nattetid. För oss är det avgörande att du kan ta egna beslut samt har ett säkerhetsfokus samtidigt som du ger en förstklassig service.

Övrigt

• Erfarenhet av vårt interna bokningssystem Cenium 6 är meriterande
• Lön enligt kollektivavtal
• Du pratar och förstår svenska
• Du behöver ha fyllt 20 år pga serveringstillståndet

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skynda att söka om detta är rätt för dig! Ansökningar tas emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakt med receptionschef Emma Caspary på [email protected] (observera att vi ej tar emot ansökningar på mail, enbart i systemet nedan) eller på 0155-288020. Visa mindre

Sommarjobba på Stavsjö Krog & Kafé

Ansök    Maj 11    Poab Privat Omsorg AB    Köksbiträde
Vi söker nu helg- & sommarjobbare till Stavsjö Krog & Kafé Vi finns i Stavsjö mellan Nyköping och Norrköping och är en välbesökt vägrestaurang och drivs sedan 24 år av familjen Carlsson från Stavsjö. Läs mer om oss på www.stavsjokrog.se Det finns inga bussar till oss så du behöver ha körkort och bil alternativt bo nära. Vi söker följande: Matsalsvärdar: Du tar hand om matsalen, salladsbuffé och gästtoaletter. Perfekt om du inte jobbat tidigare. Du ska var... Visa mer
Vi söker nu helg- & sommarjobbare till Stavsjö Krog & Kafé
Vi finns i Stavsjö mellan Nyköping och Norrköping och är en välbesökt vägrestaurang och drivs sedan 24 år av familjen Carlsson från Stavsjö.
Läs mer om oss på www.stavsjokrog.se
Det finns inga bussar till oss så du behöver ha körkort och bil alternativt bo nära.
Vi söker följande:
Matsalsvärdar: Du tar hand om matsalen, salladsbuffé och gästtoaletter. Perfekt om du inte jobbat tidigare. Du ska vara 16 år fyllda.
Restaurangbiträde / kassa: Du behöver vara 18 år fyllda och gärna ha erfarenhet från kassa eller restaurang men inget krav. Du står i kassan, lägger upp mat mm
A la carte: Du ska vara 18 år fyllda. Du bör ha erfarenhet av att ha jobbat i kök tidigare och gärna erfarenhet av att stå vid ett stekbord.
Diskare: En kombinerad tjänst med disk, städ. Erfarenhet krävs då vi har mycket gäster och därav mycket att diska.
Maila din ansökan till [email protected]
Märk med den tjänst du söker! Visa mindre

En ny kökspärla till Hotel Kompaniet

Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan. Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänks... Visa mer
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige och Norge. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.

Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

Clarion Collection – Yours truly

Att vi bjuder alla våra gäster på frukost, kvällsmat och eftermiddagsfika är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell inom Clarion Collection. Nu letar vi efter dig som tycker att mat och frukostenupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna.

Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster. Det gör du genom att servera frukost och kvällsmat med omtanke och kärlek. Din arbetsdag är varierande. Vissa pass ansvarar du för frukost, vissa lagar du kvällsmat, bakar, diskar, och när det är en lugn stund passar du på att piffa i matsalen och pyssla så att vårt hotell upplevs som varmt och ombonat. Det viktigt att du brinner för service och van att ha många bollar i luften samtidigt. Passen är förlagda till både vardagar och helger.

Vi söker dig som:

• Har flera års erfarenhet i branschen
• Du har en kockutbildning
• Brinner för god service och tycker om mötet med gästen
• Är ansvarsfull och van att jobba självständigt och ta egna initiativ
• Är stresstålig, jobbar snabbt och är organiserad
• Är en bra teamplayer, vi lägger stort fokus på gott samarbete
• Kan prata både svenska och engelska då man har mycket kontakt med både gäster och medarbetare

• Du har en varm och omtänksam personlighet
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs

En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.

Intervjuer sker löpande så dröj inte med din ansökan.

Ansökningar tas emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakt med Rowena Ferreras, [email protected] eller 0155-288020.

Är du den personen vi söker? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

ChopChop Nyköping söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Maj 9    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Nyköping söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Nyköping - Deltid. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang ... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Nyköping söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Nyköping - Deltid.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi 3 personer som vill jobba vid sidan av skolan och möjlighet till att jobba mer under sommaren, arbetet är förlagd på kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Nyköping - Deltid .
När börjar tjänsterna? enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
3st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Serveringspersonal till Nyköping Brewing.

Är du vår nästa stjärna i matsalen? Just nu söker vi på Nyköping Brewing Company serveringspersonal, främst en tillsvidaretjänst, men även extrapersonal för sommaren. Vi söker dig med erfarenhet av servering och intresset för mötet med människor, mat och dryck. Vi jobbar främst med vår egna öl men har även ett stort utbud av annan dryck så kunskapen du ännu inte besitter, lär du dig hos oss. Arbetet är främst kvällar och helger tillsammans med ett grymt cr... Visa mer
Är du vår nästa stjärna i matsalen?
Just nu söker vi på Nyköping Brewing Company serveringspersonal, främst en tillsvidaretjänst, men även extrapersonal för sommaren.
Vi söker dig med erfarenhet av servering och intresset för mötet med människor, mat och dryck.
Vi jobbar främst med vår egna öl men har även ett stort utbud av annan dryck så kunskapen du ännu inte besitter, lär du dig hos oss.
Arbetet är främst kvällar och helger tillsammans med ett grymt crew.
Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Assisterande restaurangchef

Ansök    Maj 9    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett före... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Kassa och servering

Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Pizzabagare

Pizzeria Afrodite söker just nu en pizzabagare med erfarenhet. Tjänsten är på heltid. kontakta oss för eventuell intervju eller välkommen in till oss på pizzerian. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Pizzeria Afrodite söker just nu en pizzabagare med erfarenhet. Tjänsten är på heltid.
kontakta oss för eventuell intervju eller välkommen in till oss på pizzerian.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Varmt & Kallt söker sommar medarbetare

Ansök    Maj 6    Joelle AB    Köksbiträde
Nu söker vi på Varmt & Kallt förstärkning med inför och under sommaren. Varmt & Kallt säljer främst baguettemackor men också en hel del sallader, som vi blandar och bygger på beställning. Till det brukar det bli en kaffe eller två, ofta tillsammans med något fikabröd. Det gäller att visa framfötterna och kunna hantera det breda sortimentet för att vara en framstående medarbetare hos oss. Vi söker dig som vill utvecklas, både professionellt men också på ett... Visa mer
Nu söker vi på Varmt & Kallt förstärkning med inför och under sommaren.
Varmt & Kallt säljer främst baguettemackor men också en hel del sallader, som vi blandar och bygger på beställning. Till det brukar det bli en kaffe eller två, ofta tillsammans med något fikabröd.
Det gäller att visa framfötterna och kunna hantera det breda sortimentet för att vara en framstående medarbetare hos oss.
Vi söker dig som vill utvecklas, både professionellt men också på ett personligt plan. Vi söker dig som är arbetsinriktad, social och som tar egna initiativ. Stora personligheter som gillar att umgås och arbeta med människor, och som har förmågan att arbeta i raskt tempo, med ett leende på läpparna.
# # # # # # OBS # # # # # #
Arbetstillfället innebär allt från matberedning till kassahantering och städ. Helt enkelt, alla arbetsuppgifter som en daglig caféverksamhet kräver.
Omfattning ca 30 tim/vecka under sommaren.
Ansökan tas enbart emot via mail. Visa mindre

Restaurant Manager

Ansök    Maj 9    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Önskad kompetens och erfarenhet - Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen - Du brinner för att sätta gästen i centrum - Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar - Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning - Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål - Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Du har ett stort intresse för restaurangbranschen oc... Visa mer
Önskad kompetens och erfarenhet

- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen

- Du brinner för att sätta gästen i centrum

- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar

- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning

- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål

- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi

- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

Personalfrågor

Schemaläggning

Systematisk utvärdering och utveckling

Hygien och egenkontroll

Inköp och inventering

Kassahantering

AdministrationDu ska vidhålla

- hög kvalité på våra produkter

- hög servicenivå gentemot gäster

- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment Visa mindre

Kockar sökes Nyköping

Ansök    Maj 3    28 Nabo AB    Kock, à la carte
Nu söker vi kockar till sommarkrogen Lotsens Bar i Nyköpings hamn. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av restaurangkök Övernattningsmöjlighet finns om så behövs. Du skall även kunna arbeta kvällar & helger. Visa mer
Nu söker vi kockar till sommarkrogen Lotsens Bar i Nyköpings hamn.
Du ska ha minst 2 års erfarenhet av restaurangkök
Övernattningsmöjlighet finns om så behövs.
Du skall även kunna arbeta kvällar & helger. Visa mindre

Serveringspersonal på Skavsta Flygplats.

Ansök    Maj 4    Ätpunkt AB    Servitör/Servitris
Vi söker efter dig! Vill du jobba service hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster, lika nice som det låter! Hos oss får du riktigt bra villkor, fast schemaläggning och fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärmöjligheter inom koncernen. ät. Flight AB är en restaurang på Skavsta Flygplats som serverar mat till resenärer vid varje flygtillfälle, dagligen. Öppettider varierar beroende på flygavgångar men kan vara allt mellan 5:30-00. Frå... Visa mer
Vi söker efter dig!
Vill du jobba service hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster, lika nice som det låter!
Hos oss får du riktigt bra villkor, fast schemaläggning och fantastiska kollegor som brinner för yrket.
Karriärmöjligheter inom koncernen. ät. Flight AB är en restaurang på Skavsta Flygplats som serverar mat till resenärer vid varje flygtillfälle, dagligen. Öppettider varierar beroende på flygavgångar men kan vara allt mellan 5:30-00.
Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet, flexibilitet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare. Du är kommunikativ med dina kollegor så väl som gästen då vi arbetar i ett öppet kök.
Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Du har stolthet och hög service- samt kvalitetsnivå i det du levererar. Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll.


Vi på ät. brinner för att skapa en skön vibe! Bra mat och service som vi skapar tillsammans. ät. är en modern restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Restaurangen ligger på Skavsta Flygplats.
Väl tillagad comfort-food med glimten i ögat, i en cool miljö. Med säsongens lokala råvaror. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia.
För att få arbeta på Skavsta Flygplats som är ett säkerhetsklassat område krävs det att all personal genomgår en säkerhetsprövning. För att kunna genomgå detta behövs ett rent brottsregister samt dokumentation på vad du varit sysselsatt med de senaste 5 åren (anställning, utbildning etc.), det får inte finnas luckor som överstiger 28 dagar. Kan du inte tillhandahålla dokumentation så kommer vi tyvärr inte att kunna behandla din ansökan.
Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.
VI ser framemot din ansökan! Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Kock på Skavsta flygplats.

Ansök    Maj 4    Ätpunkt AB    Kock, à la carte
Vi söker efter dig! Vill du jobba som kock hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster! Hos oss får du riktigt bra villkor, fast schemaläggning och fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärmöjligheter inom koncernen. ät. Flight AB är en restaurang på Skavsta Flygplats som serverar mat till resenärer vid varje flygtillfälle, dagligen. Öppettider varierar beroende på flygavgångar men kan vara allt mellan 5:30-00. Från dig vill vi ha energi, ... Visa mer
Vi söker efter dig!
Vill du jobba som kock hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster!
Hos oss får du riktigt bra villkor, fast schemaläggning och fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärmöjligheter inom koncernen. ät. Flight AB är en restaurang på Skavsta Flygplats som serverar mat till resenärer vid varje flygtillfälle, dagligen. Öppettider varierar beroende på flygavgångar men kan vara allt mellan 5:30-00.
Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet, flexibilitet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare. Du är kommunikativ med dina kollegor så väl som gästen då vi arbetar i ett öppet kök. Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Du har stolthet och hög service- samt kvalitetsnivå i det du levererar. Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll.


Vi på ät. brinner för att skapa en skön vibe! Bra mat och service som vi skapar tillsammans. ät. är en modern restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Restaurangen ligger på Skavsta Flygplats.
Väl tillagad comfort-food med glimten i ögat, i en cool miljö. Med säsongens lokala råvaror. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia.
För att få arbeta på Skavsta Flygplats som är ett säkerhetsklassat område krävs det att all personal genomgår en säkerhetsprövning. För att kunna genomgå detta behövs ett rent brottsregister samt dokumentation på vad du varit sysselsatt med de senaste 5 åren (anställning, utbildning etc.), det får inte finnas luckor som överstiger 28 dagar. Kan du inte tillhandahålla dokumentation så kommer vi tyvärr inte att kunna behandla din ansökan.
Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.
Vi ser framemot din ansökan! Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Måltidsbiträde till Dammlöt skola

Tekniska divisionen driver verksamheten i egen regi och består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning, Måltidsservice och Kommunfastigheter. Dessa stöds av en projektavdelning, ekonomiavdelning samt en administrativ stab. I divisionen arbetar cirka 400 tillsvidareanställda och divisionen omsätter drygt 1 miljard kronor per år. Våra uppdragsgivare är Kommunstyrelsen, Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden samt Kultur- och fritid... Visa mer
Tekniska divisionen driver verksamheten i egen regi och består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning, Måltidsservice och Kommunfastigheter. Dessa stöds av en projektavdelning, ekonomiavdelning samt en administrativ stab. I divisionen arbetar cirka 400 tillsvidareanställda och divisionen omsätter drygt 1 miljard kronor per år. Våra uppdragsgivare är Kommunstyrelsen, Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden samt Kultur- och fritidsnämnden.

Välkommen till en arbetsplats med stor variation!


Måltidsservice är vår yngsta verksamhet inom Nyköpings kommun men samtidigt en av våra viktigaste satsningar och investeringar. Måltidsservice ansvarar för måltidsverksamheten inom skola, förskola och äldreomsorg. Vår vision är att skapa Sveriges bästa Måltidsservice för våra matgäster och detta gör vi genom bra service samt goda, hållbara och hälsosamma måltider!

Måltidsservice hanterar cirka 70 kök och levererar omkring 10 000 portioner dagligen med hjälp av våra 170 medarbetare som består av bland annat kockar och måltidsbiträden.

Vi söker nu ett Ansvarigt Måltidsbiträde med vissa matlagningskunskaper för att stärka vårt team på Dammlötskolan.
Vill du vara med och leverera den bästa måltidsupplevelsen till våra matgäster? Då kan rollen som Ansvarigt Måltidsbiträde vara rollen för dig!ARBETSUPPGIFTER
På Måltidsservice får du möjligheten att vara med på resan mot Sveriges bästa offentliga måltidsverksamhet! Här lagar du måltider till världens viktigaste matgäster, nämligen barn, ungdomar och äldre. Du bidrar till att servera goda, hållbara och hälsosamma måltider varje dag, som följer kostpolicyn och Måltidsservice riktlinjer. Du arbetar utifrån en god köksekonomi där hög kvalitet och matgästen är i fokus. På Måltidsservice arbetar du dagtid och får möjlighet till kompetensutveckling genom interna utbildningar i livsmedelshygien, specialkoster och allergier, miljösmart mat och mycket mer. Dina arbetsuppgifter inkluderar Viss matlagning då Dammlötskolan kök är ett Kombikök, där man kokar kolhydrater och färdigställer viss del av maten. Du kommer att arbeta självständigt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har:
• Goda kunskaper i svenska gällande tal, skrift och läsförståelse
• God datavana
• Goda kunskaper ifrån restaurang eller Storkök
• Vissa matlagningskunskaper
• Erfarenhet från serviceyrke, där människan står i centrum

Vi ser positivt på att du har:
• Erfarenhet av måltider i offentlig verksamhet


Vem är du?
Du är en person med positiv inställning, som sätter kvalitet och matgästen i centrum. Du har en god förmåga att arbeta självständigt men har samtidigt inga problem med att samarbeta tätt ihop med ett team. För att trivas med tjänsten behöver du kunna hantera ett högt arbetstempo, vara lösningsorienterad och positivt inställd till utveckling och förändringar.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid denna rekrytering.

För att arbeta i våra verksamheter krävs belastningsregisterutdrag från polisen.


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i Visma Recruit/Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Servering sökes

Ansök    Maj 3    28 Nabo AB    Servitör/Servitris
Nu söker vi serveringspersonal till Lotsens Bar i Nyköpings hamn Du skall ha minst ett års erfarenhet & kunna jobba kvällar & helger. Visa mer
Nu söker vi serveringspersonal till Lotsens Bar i Nyköpings hamn
Du skall ha minst ett års erfarenhet & kunna jobba kvällar & helger. Visa mindre

sushi kock

Ansök    Maj 1    Ariu Sushi AB    Restaurangbiträde
Ari sushi söker nu dig som har erfarenhet av jobb som sushi kock, du kommer jobba i ett team med motiverade arbetskamrater i högt tempo, samtidigt som håller vi en hög kvalitet till våra gäster. Känner du att denna beskrivning passar in på dig tveka inte hör av dig till oss! Visa mer
Ari sushi söker nu dig som har erfarenhet av jobb som sushi kock, du kommer jobba i ett team med motiverade arbetskamrater i högt tempo, samtidigt som håller vi en hög kvalitet till våra gäster. Känner du att denna beskrivning passar in på dig tveka inte hör av dig till oss! Visa mindre

Kock till Brovakten

Ansök    Apr 26    ÖSG 2 AB    Kock, à la carte
Jobba med oss !! Team brovakt kök söker 1 lagspelare som vill vara med oss för våra framtida satsningar. Vi är idag ett härligt gäng kockar som älskar kvalitativ mat och ett högt tempo. Vi värdesätter glädje, samarbete och den personliga utvecklingen. Brovakten är restaurang med fem olika delar. Klubb, sport, brygga och så själva brasseriet där vi serverar grym kvällsmeny Tisdag till och med Söndag. Vi värnar om bra råvaror med stort fokus på det nynordisk... Visa mer
Jobba med oss !!
Team brovakt kök söker 1 lagspelare som vill vara med oss för våra framtida satsningar. Vi är idag ett härligt gäng kockar som älskar kvalitativ mat och ett högt tempo. Vi värdesätter glädje, samarbete och den personliga utvecklingen.
Brovakten är restaurang med fem olika delar. Klubb, sport, brygga och så själva brasseriet där vi serverar grym kvällsmeny Tisdag till och med Söndag. Vi värnar om bra råvaror med stort fokus på det nynordiska köket. Vi finns i lokaler som brukats av krögare i mer än 40 år, en välkänd krogadress som vi ska förvalta på bästa möjliga sätt. Men vi behöver din hjälp.
Är du en positiv och engagerad person som tror dig passa in hos oss så hör gärna av dig. Vi ser att du har erfarenhet inom alá carte matlagning eller en liknande verksamhet med minst 2-4 års erfarenhet. Tjänsten vi söker är heltid - tillsvidare.
Tjänsten kan tillsättas omgående eller efter överenskommelse. Hör av dig till [email protected] och märk gärna mailet med kock brovakten
Kika gärna in på www.brovakt.se eller följ oss via sociala medier för att veta mer.
Vi ser framemot att träffa dig.
// Team Brovakten Visa mindre

Serveringspersonal till Bona Gusto

Vi söker dig som vill jobba som serveringspersonal i ett trevligt växande företag! Bona gusto betyder bra smak och det är vårt ledord. Vår vision är att skapa förutsättningarna för att du som gäst ska få en unik upplevelse vid varje besök genom att kombinera våra olika smakrätter. Alla rätter har en dryckesrekommendation för att ge en optimal helhetsupplevelse. Är du en person som vill utveckla dina kunskaper inom mat- och dryckesrekommendationer, bordss... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som serveringspersonal i ett trevligt växande företag!
Bona gusto betyder bra smak och det är vårt ledord. Vår vision är att skapa förutsättningarna för att du som gäst ska få en unik upplevelse vid varje besök genom att kombinera våra olika smakrätter. Alla rätter har en dryckesrekommendation för att ge en optimal helhetsupplevelse.


Är du en person som vill utveckla dina kunskaper inom mat- och dryckesrekommendationer, bordsservering och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som serveringspersonal hos oss redan idag! Välkommen med din ansökan!


Att arbeta som serveringspersonal
För att lyckas som servicepersonal o hos oss på Bona Gusto krävs stort intresse inom mat och vin samt en stor passion för service.
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att ge gästerna råd kring mat och dryck samt ansvara för att restaurangen alltid är ren och inbjudande för våra gäster. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kvällar och helger


Vem söker vi?
Till rollen som serveringspersonal söker vi framför allt dig som är en social och trevlig person som motiveras av att få lära dig nya saker. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus att du har minst 2 års erfarenhet av servering. Visa mindre

Kock till Stavsjö!

Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang kafé och inredningsbutik. Vi värnar om det personliga mötet med gästerna, god och vällagad mat och en hemtrevlig miljö. Just nu är vi inne i en spännande period. Vi ser ljust på vår framtid och har precis byggt om vår restaurang för att få det rymligare samt kunna ger våra gäster snabbare service. Samtidigt vill vi ge vår personal en bättre arbetsmiljö. Vi ligger i vackra Stavsjö mellan Nyköping och Norrköpin... Visa mer
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang kafé och inredningsbutik. Vi värnar om det personliga mötet med gästerna, god och vällagad mat och en hemtrevlig miljö. Just nu är vi inne i en spännande period. Vi ser ljust på vår framtid och har precis byggt om vår restaurang för att få det rymligare samt kunna ger våra gäster snabbare service. Samtidigt vill vi ge vår personal en bättre arbetsmiljö.
Vi ligger i vackra Stavsjö mellan Nyköping och Norrköping med E4:an i nära anslutning. Du tar dig hit med bil (ca 15 minuter från Norrköping och 25 minuter från Nyköping).
Vi söker en erfaren kock som kommer ansvara för följande: Arbetsleda köket under dagen (det är alltid 3-5 personer i köket), laga dagens rätt och helgens rätt, sätta menyer, räkna priser på mat, ansvara för våra avhämtningsmenyer för större sällskap och planering i köket generellt. God kommunikation är av stor vikt!
Du tycker om att leda andra och ha struktur i köket samt håller ett högt tempo.
Då vi ligger i Stavsjö med E4:an i nära anslutning stannar många gäster både på helgutflykten och i stora bussällskap. Därför bör du gilla att jobba i tempo och samtidigt producera maträtter av högsta kvalitet dagligen.
Vi har öppet 8.00-20.00 alla dagar och arbetet innebär varierande arbetstid (även kvällar) och varannan helg. Vi är just nu ca 40 personer totalt som jobbar inräknat extrapersonal.
Då vi som sagt har E4:an som ligger fördelaktigt vid restaurangen så är vi skickliga på att klara av oväntade bussar och större sällskap. Därför ser vi att förberedelser och teamwork är A och O.
I restaurangen med fullständiga rättigheter har vi plats för 200 gäster och på somrarna öppnar vi upp våra uteserveringar och vårt glashus där gästerna kan avnjuta maten i lugn och ro.
Körkort och bil är ett krav då de allmänna kommunikationerna är väldigt dåliga till oss. Vi vill också att du behärskar svenska i tal och skrift .
Bli en del av oss i att ge våra gäster en oförglömlig måltid och upplevelse så att de vill besöka oss om och om igen!
Maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Kock med karriärmöjligheter.

Vill du jobba som kock hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster, lika nice som det låter! Svärdsklova är en modern sommarrestaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Restaurangen ligger precis vid havet med en otrolig utsikt. Väl tillagad mat med glimten i ögat, i en naturligt vacker nordisk miljö. Med säsongen lokala råvaror. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia. Hos oss får du: * Riktigt bra villkor. * Fasta tider... Visa mer
Vill du jobba som kock hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster, lika nice som det låter!
Svärdsklova är en modern sommarrestaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Restaurangen ligger precis vid havet med en otrolig utsikt. Väl tillagad mat med glimten i ögat, i en naturligt vacker nordisk miljö.
Med säsongen lokala råvaror.
Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia.
Hos oss får du:
* Riktigt bra villkor.
* Fasta tider och schemaläggning.
* Fantastiska kollegor som brinner för yrket.
* Karriärsmöjligheter inom koncernen. (Restaurang ät., Nyköping Brewing CO, ät. Skavsta)


Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare! Men det viktigaste är inte vart man varit, utan vart man är påväg!


Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.
Ser framemot din ansökan! Visa mindre

Kock till Brovakten

Ansök    Apr 24    ÖSG 2 AB    Kock, à la carte
Jobba med oss !! Team brovakt kök söker 1 lagspelare som vill vara med oss för våra framtida satsningar. Vi är idag ett härligt gäng kockar som älskar kvalitativ mat och ett högt tempo. Vi värdesätter glädje, samarbete och den personliga utvecklingen. Brovakten är restaurang med fem olika delar. Klubb, sport, brygga och så själva brasseriet där vi serverar grym kvällsmeny Tisdag till och med Söndag. Vi värnar om bra råvaror med stort fokus på det nynordisk... Visa mer
Jobba med oss !!
Team brovakt kök söker 1 lagspelare som vill vara med oss för våra framtida satsningar. Vi är idag ett härligt gäng kockar som älskar kvalitativ mat och ett högt tempo. Vi värdesätter glädje, samarbete och den personliga utvecklingen.
Brovakten är restaurang med fem olika delar. Klubb, sport, brygga och så själva brasseriet där vi serverar grym kvällsmeny Tisdag till och med Söndag. Vi värnar om bra råvaror med stort fokus på det nynordiska köket. Vi finns i lokaler som brukats av krögare i mer än 40 år, en välkänd krogadress som vi ska förvalta på bästa möjliga sätt. Men vi behöver din hjälp.
Är du en positiv och engagerad person som tror dig passa in hos oss så hör gärna av dig. Vi ser att du har erfarenhet inom alá carte matlagning eller en liknande verksamhet med minst 2-4 års erfarenhet. Tjänsten vi söker är heltid - tillsvidare.
Tjänsten kan tillsättas omgående eller efter överenskommelse. Hör av dig till [email protected] och märk gärna mailet med kock brovakten
Kika gärna in på www.brovakt.se eller följ oss via sociala medier för att veta mer.
Vi ser framemot att träffa dig.
// Team Brovakten Visa mindre

Servis med karriärmöjligheter

Vi söker servitriser/servitörer med spring i benen, hökblick och ett stort leende på läpparna. Gärna erfaren men framförallt skitglad med en härlig laganda och som älskar à la carte lika mycket som bröllopsmiddagar och att stå i baren. Hos oss får du: Riktigt bra villkor. Fasta tider och schemaläggning. Fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärsmöjligheter inom koncernen. (ät. Nyköping Brewing CO, ät. Skavsta.) Från dig vill vi ha energi, glädj... Visa mer
Vi söker servitriser/servitörer med spring i benen, hökblick och ett stort leende på läpparna.
Gärna erfaren men framförallt skitglad med en härlig laganda och som älskar à la carte lika mycket som bröllopsmiddagar och att stå i baren.
Hos oss får du:
Riktigt bra villkor.
Fasta tider och schemaläggning.
Fantastiska kollegor som brinner för yrket.
Karriärsmöjligheter inom koncernen. (ät. Nyköping Brewing CO, ät. Skavsta.)


Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare! Men det viktigaste är inte vart man varit, utan vart man är påväg!


Heltid/Deltid
Du jobbar hela perioden utan avbrott och mestadels på schemalagda tider.
Vi har öppet hela dagarna 7 dagar i veckan med start i slutet av maj.


DINA ARBETSUPPGIFTER:
-Bordsservering mat & dryck
-Bar
-Kassahantering
-Städa
-Varuhantering
-Öppning/stängning
-Svara i telefon samt ta emot bokningar.


PROFIL:
Du är den där stjärnan som älskar dina gäster och älskar att ge service. Kan du något om båtliv så är det bara ett stort plus. Du har som sagt ögonen med dig så du både ser vad som behövs göras samtidigt som du med värme välkomnar våra gäster. Massor av spring i benen och en god initiativförmåga.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kunskap men har du inte det och känner ändå att det nog är dig vi söker så tveka inte att höra av dig.
Det viktigaste för oss är teamkänslan, glädjen, äktheten, drivet och lojaliteten.
Yrkesstolthet är en självklarhet!
Svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort samt bil är bra då vi ligger belägna ca 25 min utanför Nyköping. Moped eller cykel går även bra för den hurtiga och tålmodige. Bussförbindelser finns men räcker oftast inte till.
Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sushikock, Sushi chef, ???????, ???? - Nyköping

Ansök    Apr 19    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett före... Visa mer
Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stressVi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.Sedvanliga arbetsuppgifter:

Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter

Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Sommarjobb på foodtruck

Ansök    Apr 20    Esmaili, Amir    Restaurangbiträde
Är du den rätta personen som vill lära sig om nya världar och uppleva festivaler och marknader? Nu har du chansen att uppmana dig själv för att bli Fatherandsonsburger s teammate. tjänsten passar till dig som vill jobba helger, jobbet kommer runt hela Sverige så därför har du chansen att resa runt Sverige tillsammans med oss. har frågor eller funderingar så kan ringa eller skriva till oss. 0769458129 [email protected] Visa mer
Är du den rätta personen som vill lära sig om nya världar och uppleva festivaler och marknader? Nu har du chansen att uppmana dig själv för att bli Fatherandsonsburger s teammate.
tjänsten passar till dig som vill jobba helger, jobbet kommer runt hela Sverige så därför har du chansen att resa runt Sverige tillsammans med oss.
har frågor eller funderingar så kan ringa eller skriva till oss.
0769458129
[email protected] Visa mindre

Servitris

Ansök    Apr 18    Ätpunkt AB    Servitör/Servitris
Vill du jobba service hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster! Hos oss får du riktigt bra villkor. Fasta tider och schemaläggning. Fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärsmöjligheter inom koncernen. Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare! Men det viktigaste är inte vart man varit, utan vart man är påväg! Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning med start en... Visa mer
Vill du jobba service hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster!
Hos oss får du riktigt bra villkor. Fasta tider och schemaläggning. Fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärsmöjligheter inom koncernen.
Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare! Men det viktigaste är inte vart man varit, utan vart man är påväg!
Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.

Vi på ät. brinner för att skapa en skön vibe! Bra mat och service som vi skapar tillsammans. ät. är en modern restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Restaurangen ligger mitt i city. Väl tillagad comfort-food med glimten i ögat, i en cool miljö. Med säsongens lokala råvaror. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia.
Ser framemot din ansökan! Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Kassa- och serveringspersonal

Ansök    Apr 15    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service. Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse Du brinner för att sätta gästen i centrum Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning Du tycker om att verka i ett företag som ständigt ... Visa mer
Du bör ha viss erfarenhet av sushi och japansk mat. Du skall vara ambitiös, gärna älska sushi och vara passionerad för service.

Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman

Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse

Du brinner för att sätta gästen i centrum

Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning

Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas

Du kan ta eget ansvar

Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Du är en del av ett serviceteam. Dina uppgifter är att servera gäster, arbeta i kassan, hålla rent och snyggt i restaurangen m.m. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 18    Ätpunkt AB    Kock, à la carte
Vill du jobba som kock hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster! Hos oss får du riktigt bra villkor. Fasta tider och schemaläggning. Fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärsmöjligheter inom koncernen. Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare! Men det viktigaste är inte vart man varit, utan vart man är påväg! — Vi på ät. brinner för att skapa en skön vibe! Bra mat och service som vi... Visa mer
Vill du jobba som kock hos oss? Fina kollegor, bra villkor & sköna gäster!
Hos oss får du riktigt bra villkor. Fasta tider och schemaläggning. Fantastiska kollegor som brinner för yrket. Karriärsmöjligheter inom koncernen.
Från dig vill vi ha energi, glädje, ödmjukhet & stolthet. Jobbat inom service sedan tidigare! Men det viktigaste är inte vart man varit, utan vart man är påväg!

Vi på ät. brinner för att skapa en skön vibe! Bra mat och service som vi skapar tillsammans. ät. är en modern restaurang som ligger oss varmt om hjärtat. Restaurangen ligger mitt i city. Väl tillagad comfort-food med glimten i ögat, i en cool miljö. Med säsongens lokala råvaror. Vi är ett glatt och drivet team som gillar mat och matens historia.
Ser framemot din ansökan! Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Varmt & Kallt söker Helg samt sommar medarbetare

Ansök    Apr 17    Joelle AB    Köksbiträde
Nu söker vi på Varmt & Kallt förstärkning med helgpersonal. Varmt & Kallt säljer främst baguettemackor men också en hel del sallader, som vi blandar och bygger på beställning. Till det brukar det bli en kaffe eller två, ofta tillsammans med något fikabröd. Det gäller att visa framfötterna och kunna hantera det breda sortimentet för att vara en framstående medarbetare hos oss. Vi söker dig som vill utvecklas, både professionellt men också på ett personligt ... Visa mer
Nu söker vi på Varmt & Kallt förstärkning med helgpersonal.
Varmt & Kallt säljer främst baguettemackor men också en hel del sallader, som vi blandar och bygger på beställning. Till det brukar det bli en kaffe eller två, ofta tillsammans med något fikabröd.
Det gäller att visa framfötterna och kunna hantera det breda sortimentet för att vara en framstående medarbetare hos oss.
Vi söker dig som vill utvecklas, både professionellt men också på ett personligt plan. Vi söker dig som är arbetsinriktad, social och som tar egna initiativ. Stora personligheter som gillar att umgås och arbeta med människor, och som har förmågan att arbeta i raskt tempo, med ett leende på läpparna.
# # # # # # OBS # # # # # #
Arbetstillfället innebär allt från matberedning till kassahantering och städ. Helt enkelt, alla arbetsuppgifter som en daglig caféverksamhet kräver.
Omfattning ca 10 tim/vecka med möjlighet till mer under sommaren.
Ansökan tas enbart emot via mail. Visa mindre

ChopChop 11 AB söker Kock

Ansök    Apr 10    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav. Visa mindre

Barista Nyköping

Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!    Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.     Vi söker nu därfö... Visa mer
Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! 


 


Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  


 


Vi söker nu därför dig som är redo att kliva bakom baren och tillsammans med dina kollegor erbjuda världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Som Barista får du arbeta i en tempofylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Givetvis blir du del av ett fantastiskt team där ni har kul bakom baren samtidigt som ni skapar lönsamhet. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.  


 


Ditt framtida jobb? 


Din allra främsta uppgift är att erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Har du ingen Baristautbildning? Ingen fara - vi utbildar alla våra Baristor i egen regi. 


 


Vad erbjuder du oss? 


- Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster


- Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning


- Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att coffee shopen är i toppskick


- Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo


- Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen


- Du älskar att ha kul på jobbet


 


Vad erbjuder vi dig? 


Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas där du får möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Espresso House är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet. På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion- samt Baristautbildning.  


 


Övrigt 


Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kväll och helg. Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen då kollektivtrafiken inte är tillgänglig alla tider.


 


Ansök 


Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag Visa mindre

Köksbiträde med erfarenhet av tapas restaurang till Espana Tapas Bar

Ansök    Apr 6    Qvarnen Tapas AB    Köksbiträde
Arbetsort Nyköping Platsbeskrivning Espana Tapas och & Bar är en tapasrestaurang, belägen mitt i pulserande city, med närhet till smidiga kommunikationsmedel. Med ett öppet sinne för utveckling men samtidig respekt för tradition har vi tagit fram ett köksbtiträde utöver det vanliga. Med fokus på omsorg, råvaror och genuin, genomgående kvalitet erbjuder vi klassiska tapas i modern tappning, tillagade med kärlek och passion. Vi söker nu en ny köksbiträde. De... Visa mer
Arbetsort Nyköping
Platsbeskrivning Espana Tapas och & Bar är en tapasrestaurang, belägen mitt i pulserande city, med närhet till smidiga kommunikationsmedel. Med ett öppet sinne för utveckling men samtidig respekt för tradition har vi tagit fram ett köksbtiträde utöver det vanliga. Med fokus på omsorg, råvaror och genuin, genomgående kvalitet erbjuder vi klassiska tapas i modern tappning, tillagade med kärlek och passion.
Vi söker nu en ny köksbiträde. Det är ett KRAV att du har 1 år erfarenhet liknande arbete och goda kunskaper i matlagning, gärna från det spanska köket.
Ett krav är att du är bra på att kommunicera, då vi är ett team på omkring 13 personer som jobbar tillsammans och det är viktigt att den dagliga sriften fungerar. Det är meriterande om du utöver svenska kan göra dig förstådd på engelska och/ eller spanska. Visa mindre

Måltidsbiträde till Dammlöt skola

Tekniska divisionen driver verksamheten i egen regi och består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning, Måltidsservice och Kommunfastigheter. Dessa stöds av en projektavdelning, ekonomiavdelning samt en administrativ stab. I divisionen arbetar cirka 400 tillsvidareanställda och divisionen omsätter drygt 1 miljard kronor per år. Våra uppdragsgivare är Kommunstyrelsen, Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden samt Kultur- och fritid... Visa mer
Tekniska divisionen driver verksamheten i egen regi och består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning, Måltidsservice och Kommunfastigheter. Dessa stöds av en projektavdelning, ekonomiavdelning samt en administrativ stab. I divisionen arbetar cirka 400 tillsvidareanställda och divisionen omsätter drygt 1 miljard kronor per år. Våra uppdragsgivare är Kommunstyrelsen, Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden samt Kultur- och fritidsnämnden.

Välkommen till en arbetsplats med stor variation!


Måltidsservice är vår yngsta verksamhet inom Nyköpings kommun men samtidigt en av våra viktigaste satsningar och investeringar. Måltidsservice ansvarar för måltidsverksamheten inom skola, förskola och äldreomsorg. Vår vision är att skapa Sveriges bästa Måltidsservice för våra matgäster och detta gör vi genom bra service samt goda, hållbara och hälsosamma måltider!

Måltidsservice hanterar cirka 70 kök och levererar omkring 10 000 portioner dagligen med hjälp av våra 170 medarbetare som består av bland annat kockar och måltidsbiträden.

Vi söker nu ett Ansvarigt Måltidsbiträde med vissa matlagningskunskaper för att stärka vårt team på Dammlötskolan.
Vill du vara med och leverera den bästa måltidsupplevelsen till våra matgäster? Då kan rollen som Ansvarigt Måltidsbiträde vara rollen för dig!ARBETSUPPGIFTER
På Måltidsservice får du möjligheten att vara med på resan mot Sveriges bästa offentliga måltidsverksamhet! Här lagar du måltider till världens viktigaste matgäster, nämligen barn, ungdomar och äldre. Du bidrar till att servera goda, hållbara och hälsosamma måltider varje dag, som följer kostpolicyn och Måltidsservice riktlinjer. Du arbetar utifrån en god köksekonomi där hög kvalitet och matgästen är i fokus. På Måltidsservice arbetar du dagtid och får möjlighet till kompetensutveckling genom interna utbildningar i livsmedelshygien, specialkoster och allergier, miljösmart mat och mycket mer. Dina arbetsuppgifter inkluderar Viss matlagning då Dammlötskolan kök är ett Kombikök, där man kokar kolhydrater och färdigställer viss del av maten. Du kommer att arbeta självständigt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har:
• Goda kunskaper i svenska gällande tal, skrift och läsförståelse
• God datavana
• Goda kunskaper ifrån restaurang eller Storkök
• Vissa matlagningskunskaper
• Erfarenhet från serviceyrke, där människan står i centrum

Vi ser positivt på att du har:
• Erfarenhet av måltider i offentlig verksamhet


Vem är du?
Du är en person med positiv inställning, som sätter kvalitet och matgästen i centrum. Du har en god förmåga att arbeta självständigt men har samtidigt inga problem med att samarbeta tätt ihop med ett team. För att trivas med tjänsten behöver du kunna hantera ett högt arbetstempo, vara lösningsorienterad och positivt inställd till utveckling och förändringar.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid denna rekrytering.

För att arbeta i våra verksamheter krävs belastningsregisterutdrag från polisen.


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i Visma Recruit/Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobb på Stavsjö Krog & Kafé

Vi söker nu helg- & sommarjobbare till Stavsjö Krog & Kafé Vi finns i Stavsjö mellan Nyköping och Norrköping och är en välbesökt vägrestaurang och drivs sedan 24 år av familjen Carlsson från Stavsjö. Läs mer om oss på www.stavsjokrog.se Det finns inga bussar till oss så du behöver ha körkort och bil alternativt bo nära. Vi söker följande: Matsalsvärdar: Du tar hand om matsalen, salladsbuffé och gästtoaletter. Perfekt om du inte jobbat tidigare. Du ska ... Visa mer
Vi söker nu helg- & sommarjobbare till Stavsjö Krog & Kafé
Vi finns i Stavsjö mellan Nyköping och Norrköping och är en välbesökt vägrestaurang och drivs sedan 24 år av familjen Carlsson från Stavsjö.
Läs mer om oss på www.stavsjokrog.se
Det finns inga bussar till oss så du behöver ha körkort och bil alternativt bo nära.
Vi söker följande:
Matsalsvärdar: Du tar hand om matsalen, salladsbuffé och gästtoaletter. Perfekt om du inte jobbat tidigare. Du ska vara 16 år fyllda.
Restaurangbiträde / kassa: Du behöver vara 18 år fyllda och gärna ha erfarenhet från kassa eller restaurang men inget krav. Du står i kassan, lägger upp mat mm
Köksnisse: Du ska vara 16 år fyllda och ha intresse av kök och mat. Dina arbetsuppgifter är enklare uppgifter i köket samt att gå ut med maten till gästerna.
A la carte: Du ska vara 18 år fyllda. Du bör ha erfarenhet av att ha jobbat i kök tidigare och gärna erfarenhet av att stå vid ett stekbord.
Diskare: En kombinerad tjänst med disk, städ. Erfarenhet krävs då vi har mycket gäster och därav mycket att diska.
Maila din ansökan till [email protected]
Märk med den tjänst du söker! Visa mindre

Receptionister till Connect Hotel

Ansök    Apr 5    Connect Skavsta AB    Hotellreceptionist
Connect Hotels är en modern hotellkedja som erbjuder någonting för alla. Här finner du innerstadshotell med designkänsla, mässhotell, flygplatshotell och affärshotell. Hos oss ges du möjlighet att utvecklas inom vår familjära kedja, som idag består av fem hotell. Vår företagskultur, Connectandan, är uppbyggd av härlig mångfald, respekt mot varandra och fantastisk glädje. Vi bryr oss om varandra, våra gäster och vår planet. Vi söker nu receptionister som vi... Visa mer
Connect Hotels är en modern hotellkedja som erbjuder någonting för alla. Här finner du innerstadshotell med designkänsla, mässhotell, flygplatshotell och affärshotell.
Hos oss ges du möjlighet att utvecklas inom vår familjära kedja, som idag består av fem hotell. Vår företagskultur, Connectandan, är uppbyggd av härlig mångfald, respekt mot varandra och fantastisk glädje.
Vi bryr oss om varandra, våra gäster och vår planet.
Vi söker nu receptionister som vill arbeta extra under sommaren när vår ordinarie personal har semester.
Vi söker dig som
- har erfarenhet från hotellreception
- har hög servicenivå med ständig fokus på gästupplevelsen
- är strukturerad och noggrann, även vid stressiga situationer
- gillar utmaningar och har en inställning ” inga problem det löser jag”
- har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift


Huvudsakliga arbets-/ansvarsområden:
- In- och utcheckning av gäster
- Hantering av bokningar
- Kassahantering
- Barförsäljning (enklare mat & dryck)
- Vara behjälplig vid frukostservering
- Arbeta efter våra ledord: Glädje, Engagemang och Stolthet
Mer information om hotellet hittar du på http://www.connecthotels.se
Lön:
Enligt kollektivavtal
Varaktighet/Arbetstid:
Anställning vid behov start enligt överenskommelse.
Ansökan:
Vi tar emot din ansökan via mail till [email protected]
Märk din ansökan "Receptionist". Visa mindre

Diskare/städare på Stavsjö Krog & Kafé

Ansök    Mar 28    Poab Privat Omsorg AB    Diskare
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik. Då det inte går några bussar till Stavsjö som passar arbetstiderna är det viktigt att du har bil och körkort. Då det krävs snabb och tydlig kommunikation är det viktigt att du pratar och läser svenska på ett sätt som gör dig lätt att förstå och att du förstår din kollegor. Eller att du är bra på engelska. I arbetsuppgifterna ingår att diska samt städa (våra matsalar och andra utrymm... Visa mer
Stavsjö Krog & Kafé är en familjeägd restaurang, kafé och inredningsbutik.
Då det inte går några bussar till Stavsjö som passar arbetstiderna är det viktigt att du har bil och körkort.
Då det krävs snabb och tydlig kommunikation är det viktigt att du pratar och läser svenska på ett sätt som gör dig lätt att förstå och att du förstår din kollegor. Eller att du är bra på engelska.
I arbetsuppgifterna ingår att diska samt städa (våra matsalar och andra utrymmen) och göra vissa uppgifter utomhus som att vattna, plocka skräp och tömma sopor. Det är en stor restaurang med många besökare.
Tjänsten är under vår och sommar 2023
Välkommen att söka : ) Visa mindre

Bartender/ Pinchos Nyköping

Ansök    Mar 26    Tapas & Bar Nyköping AB    Bartender
Just nu söker vi en ny kollega till baren med start omgående Det är viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan jobba självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Tidigare bar... Visa mer
Just nu söker vi en ny kollega till baren med start omgående
Det är viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan jobba självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.
Tidigare barvana meriteras men är inte ett krav
Du kommer få utbildning av våran barchef och vi förväntar oss att du är lättlärd och har inställningen att du aldrig kan vara fulllärd!
Vi kan erbjuda dig
Stora möjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
nya spännande drinkar på menyn
fantastiska kollegor
en riktigt rolig arbetsplats

För att passa bra hos oss tror vi att du
har tidigare barvana
kan prestera i en miljö med högt tempo
är snabb, noggrann och effektiv
förstår vikten av att ge personligt service
är bra på att säkerställa kvalitet
sprider positiv energi omkring dig
alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd
uppskattar att våra drinkar tillagas efter receptLåter det som något för dig? skynda dig att söka!
Jobbtyp: Heltid, Tillsvidare Visa mindre

Kock / Pinchos Nyköping

Just nu söker vi nya kollegor till köket Vi på Pinchos söker kockar som jobbar helhjärtat, som gillar högt tempo, skratt och sprider positiv energi runt omkring sig Du ska ha följande meriter: -Ansvarsfull -Glad,sprallig -Självgående -Flexibel (Erfarenhet är ett plus men absolut inget måste) Visa mer
Just nu söker vi nya kollegor till köket
Vi på Pinchos söker kockar som jobbar helhjärtat, som gillar högt tempo, skratt och sprider positiv energi runt omkring sig
Du ska ha följande meriter:
-Ansvarsfull
-Glad,sprallig
-Självgående
-Flexibel
(Erfarenhet är ett plus men absolut inget måste) Visa mindre

Kock Pool till Måltidsservice

Ansök    Mar 23    Nyköpings kommun    Kock, storhushåll
Vill du också jobba i Nyköpingsbornas offentliga rum? Då är du välkommen till Tekniska divisionen som är en arbetsplats som kan erbjuda en stor variation av uppdrag och utmaningar. Tekniska divisionen driver verksamheten i egen regi och består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning, Måltidsservice och Kommunfastigheter. Dessa stöds av en projektavdelning, ekonomiavdelning samt en administrativ stab. I divisionen arbetar cir... Visa mer
Vill du också jobba i Nyköpingsbornas offentliga rum? Då är du välkommen till Tekniska divisionen som är en arbetsplats som kan erbjuda en stor variation av uppdrag och utmaningar. Tekniska divisionen driver verksamheten i egen regi och består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning, Måltidsservice och Kommunfastigheter. Dessa stöds av en projektavdelning, ekonomiavdelning samt en administrativ stab. I divisionen arbetar cirka 400 tillsvidareanställda och divisionen omsätter drygt 1 miljard kronor per år. Våra uppdragsgivare är Kommunstyrelsen, Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden samt Kultur- och fritidsnämnden.

Välkommen till en arbetsplats med stor variation!

Måltidsservice är vår yngsta verksamhet inom Nyköpings kommun men samtidigt en av våra viktigaste satsningar och investeringar. Måltidsservice ansvarar för måltidsverksamheten inom skola, förskola och äldreomsorg. Vår vision är att skapa Sveriges bästa Måltidsservice för våra matgäster och detta gör vi genom bra service samt goda, hållbara och hälsosamma måltider!

Måltidsservice hanterar cirka 70 kök och levererar omkring 10 000 portioner dagligen med hjälp av våra 170 medarbetare som består av bland annat kockar och måltidsbiträden.

Vi söker nu kockar för att stärka vårt team i vikariepoolen. Vill du

ARBETSUPPGIFTER
På Måltidsservice får du möjligheten att vara med på resan mot Sveriges bästa offentliga måltidsverksamhet! Här lagar du måltider till världens viktigaste matgäster, nämligen barn, ungdomar och äldre. Du bidrar till att servera goda, hållbara och hälsosamma måltider varje dag, som följer kostpolicyn och Måltidsservice riktlinjer. Du arbetar utifrån en god köksekonomi där hög kvalitet och matgästen är i fokus. På Måltidsservice arbetar du dagtid och får möjlighet till kompetensutveckling genom interna utbildningar i livsmedelshygien, specialkoster och allergier, miljösmart mat och mycket mer. Dina arbetsuppgifter inkluderar: bemanna olika kök efter behov, matlagning, matservering, dagliga möten med matgästerna, daglig rapportering, hantera maskiner i köket, disk, städ, beredning av sallader och mellanmål. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma i kök. Planering och inköp förekommer. Följa de rutiner som finns enligt matprogram.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har:
• Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Goda kunskaper i svenska gällande tal, skrift och läsförståelse (då man hanterar specialkost, recept etc.)
• God datavana
Vi ser positivt på att du har:
• Erfarenhet av arbete i restaurang, storkök eller liknande
• Körkort och tillgång till bil
• Erfarenhet av måltider i offentlig verksamhet


Vem är du?
Du är en person med positiv inställning, som sätter kvalitet och matgästen i centrum. Du har en god förmåga att arbeta självständigt men har samtidigt inga problem med att samarbeta tätt ihop med ett team. För att trivas med tjänsten behöver du kunna hantera ett högt arbetstempo, vara lösningsorienterad och positivt inställd till utveckling och förändringar.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid denna rekrytering.

För att arbeta i våra verksamheter krävs belastningsregisterutdrag från polisen.


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i Visma Recruit/Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker kock, heltid

Vid Malmasjön i Södermanland tronar 1600-talsslottet Öster Malma, som sedan flera årtionden ägs och sköts av Svenska Jägareförbundet. Här erbjuds numera bland annat luncher, slottsmiddagar, bröllopsarrangemang, konferenser, catering, chef’s table, marknad och julbord – med lokalt, närproducerat och viltkött från vårt eget gårdsslakteri. Vårt kök är ett intrimmat och välfungerande team med mångårig erfarenhet av kockyrket. Här arbetar personal med ett genui... Visa mer
Vid Malmasjön i Södermanland tronar 1600-talsslottet Öster Malma, som sedan flera årtionden ägs och sköts av Svenska Jägareförbundet. Här erbjuds numera bland annat luncher, slottsmiddagar, bröllopsarrangemang, konferenser, catering, chef’s table, marknad och julbord – med lokalt, närproducerat och viltkött från vårt eget gårdsslakteri.
Vårt kök är ett intrimmat och välfungerande team med mångårig erfarenhet av kockyrket. Här arbetar personal med ett genuint matintresse, och vi behöver nu förstärka upp med ytterligare en kock.
Vem du är:
Vi söker dig som är en ansvarstagande lagspelare med god gästkontakt, och som är van att arbeta både självständigt och i grupp. Du är positiv, flexibel och fokuserad på att leverera mat av högsta kvalitet.
Du har ett starkt intresse för vår bransch, trender inom denna samt för vad som krävs i form av service, utbud och kvalité. Vi värdesätter några års erfarenhet, men främst söker vi dig som har ett brinnande intresse för mat och sätter gästen i fokus!
Vi erbjuder:
Ett varierande och självständigt arbete med tillsvidareanställning, heltid.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Hos oss får du en trivsam arbetsmiljö tillsammans med härliga kollegor där alla hjälps åt för bästa möjliga gästupplevelse.
Tjänsten innebär jobb under dag, kväll och helger. Vi rekryterar löpande.
Skicka mail till vår Food- & Beverage Manager [email protected]
För mer information om tjänsterna ring 010-5847353
Märk ansökan med kock Visa mindre

Servispersonal, heltid/deltid, säsong

Vi söker dig som är ett serviceproffs, som alltid har kunden i fokus och höjer energin i rummen du kliver in i. Du ska vara fokuserad på kvalité samt vara van att arbeta självständigt och i grupp. Flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. På Öster Malma har vi lunchservering och middagar, julbord samt olika event och middagsarrangemang i Slottet. Din profil: Du har ett starkt intresse för vår bransch och trender inom den och vad som krävs i form av serv... Visa mer
Vi söker dig som är ett serviceproffs, som alltid har kunden i fokus och höjer energin i rummen du kliver in i.
Du ska vara fokuserad på kvalité samt vara van att arbeta självständigt och i grupp. Flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. På Öster Malma har vi lunchservering och middagar, julbord samt olika event och middagsarrangemang i Slottet.
Din profil:
Du har ett starkt intresse för vår bransch och trender inom den och vad som krävs i form av service, utbud och kvalité. Du har utbildning i och-eller erfarenhet av att kombinera dryck med mat och finner ett stort intresse i att hitta bästa tänkbara kombinationer.
Du är ett serviceproffs ut i fingerspetsarna som levererar service med personlig omtanke och hjärta.
Vi tror att du har höga krav på dina egna arbetsinsatser och en vilja att ständigt förbättra och utveckla vår Öster Malma.
Du brinner för att sätta gästen i centrum, lösa problem, är glad och har en stor portion humor.
Vi erbjuder:
Ett varierande och självständigt arbete med tillsvidare anställning, heltid.
En härlig arbetsmiljö tillsammans med härliga kollegor där alla hjälps åt.
Blandad arbetstid med dag, kväll och helger. Bil och körkort krävs för att komma ut till oss.
Skicka mail till vår Food- & Beverage Manager [email protected]
För mer information om tjänsterna ring 010-5847353
Märk ansökan med servitris Visa mindre

Timvikarier till Måltidsservice

Tekniska divisionen driver verksamheten i egen regi och består av fyra verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning och Kommunfastigheter. Där utöver finns en projektenhet, ekonomienhet samt en administrativ stab. I divisionen arbetar ca 200 tillsvidareanställda och divisionen omsatte år 2017 drygt 1 miljard kronor. Våra uppdragsgivare är Kommunstyrelsen, Bygg- och tekniknämnden samt Kultur- och fritidsnämnden. Välkommen till en arbet... Visa mer
Tekniska divisionen driver verksamheten i egen regi och består av fyra verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållning och Kommunfastigheter. Där utöver finns en projektenhet, ekonomienhet samt en administrativ stab. I divisionen arbetar ca 200 tillsvidareanställda och divisionen omsatte år 2017 drygt 1 miljard kronor. Våra uppdragsgivare är Kommunstyrelsen, Bygg- och tekniknämnden samt Kultur- och fritidsnämnden.

Välkommen till en arbetsplats med stor variation!

Rekrytering sker fortlöpandeARBETSUPPGIFTER
Du kommer få vara med och bidra till Sveriges bästa Måltidsservice! Detta genom att bland annat arbeta för en god köksekonomi, kvalitet och ständigt arbeta för en nöjd matgäst. Du och ditt team ser tillsammans till att leverera goda och hälsosamma måltider. Du är med och driver verksamheten utifrån bland annat kostpolicy med tillhörande riktlinjer, måltidsprogram, vår värdegrund och myndighetskrav samt bidrar till utveckling för att nå Måltidsservice vision.

Vi söker kockar och måltidsbiträden för timvikariat. Som timvikarie ersätter du ordinarie personal vid frånvaro kortare perioder. Hos oss får möjlighet att laga och servera mat med toppkvalitet till världens bästa matgäster, unga som gamla.
Våra matgäster är förskolebarn, elever, personal och boende på äldreboenden. Du ansvarar för de olika arbetsuppgifter som hör till kök och servering.
Vi erbjuder dig en omväxlande och kreativ arbetsmiljö med fokus på kvalitet.


KVALIFIKATIONER
Som kock vill vi att du har kockutbildning och /eller erfarenhet av kockarbete .
Som måltidsbiträde är det meriterande om du har utbildning och viss erfarenhet.

Som person tror vi att du har en positiv inställning och vill sätta matgästen i centrum.
För att trivas på jobbet tror vi att du är flexibel och bra på att samarbeta.
Vi ser också att du behärskar svenska språket i tal och skrift

Körkort och bil samt om du kan arbeta helger är meriterande
Viss erfarenhet krävs.

För att arbeta i våra verksamheter krävs belastningsregisterutdrag från polisen.


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i Visma Recruit/Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre