Lediga jobb Renall AB i Nyköping

Se alla lediga jobb från Renall AB i Nyköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nyköping som finns inom det yrket.

Kranbilsförare

Ansök    Sep 24    Renall AB    Kranbilsförare
Är du vår nästa kranbilschaufför till vårat uppdrag i Vagnhärad och Nyköping? Vi söker nu en kranbilsförare som kan jobba hos oss på Renall. Du bör ha körkort med minst C behörighet, krankort över 18 ton/meter, ADR är meriterande, samt YKB är ett krav. Vi värdesätter mycket stor erfarenhet av kranbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet. Kollektivavtal tillämpas genom Svenska Transportarbetareförbundet. Välkommen med din ansökan... Visa mer
Är du vår nästa kranbilschaufför till vårat uppdrag i Vagnhärad och Nyköping?


Vi söker nu en kranbilsförare som kan jobba hos oss på Renall. Du bör ha körkort med minst C behörighet, krankort över 18 ton/meter, ADR är meriterande, samt YKB är ett krav. Vi värdesätter mycket stor erfarenhet av kranbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet.

Kollektivavtal tillämpas genom Svenska Transportarbetareförbundet.

Välkommen med din ansökan till [email protected] , märk gärna ansökan med ordet ”Kranbil”

Läs mer om oss på www.renall.se Visa mindre

Kranbilsförare

Ansök    Feb 10    Renall AB    Kranbilsförare
Är du vår nästa kranbilschaufför till ett av våra fasta uppdrag i Nyköping? Vi söker nu en kranbilsförare till ett av våra fasta uppdrag i Nyköping. Du bör ha körkort med minst C behörighet, krankort över 18 ton/meter, ADR är meriterande, samt YKB är ett krav. Vi värdesätter mycket stor erfarenhet av kranbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet. Kollektivavtal tillämpas genom Svenska Transportarbetareförbundet. Välkommen med din ansökan til... Visa mer
Är du vår nästa kranbilschaufför till ett av våra fasta uppdrag i Nyköping?
Vi söker nu en kranbilsförare till ett av våra fasta uppdrag i Nyköping.
Du bör ha körkort med minst C behörighet, krankort över 18 ton/meter, ADR är meriterande, samt YKB är ett krav. Vi värdesätter mycket stor erfarenhet av kranbil, lokalkännedom, tekniskt kunnande och flexibilitet.
Kollektivavtal tillämpas genom Svenska Transportarbetareförbundet.
Välkommen med din ansökan till [email protected] , märk gärna ansökan med ordet ”Kranbil”
Läs mer om oss på www.renall.se Visa mindre