Lediga jobb Pokayoke AB i Nyköping

Se alla lediga jobb från Pokayoke AB i Nyköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nyköping som finns inom det yrket.

Lagermedarbetare Nyköping DELTID

Ansök    Nov 20    Pokayoke AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Söker du efter ett extra arbete vid sidan av dina studier eller ditt nuvarande arbete? Som medarbetare på Pokayoke får du jobba med spännande verksamheter inom logistik branschen. Du blir en viktig spelare för oss och vår kunds framgång, och kommer ha stora möjligheter att utveckla din erfarenhet och kunskap. För den här rollen söker vi någon som har en annan sysselsättning på 50%. Antingen är du student eller arbetar deltid. Tjänsten är på... Visa mer
Om tjänsten
Söker du efter ett extra arbete vid sidan av dina studier eller ditt nuvarande arbete?

Som medarbetare på Pokayoke får du jobba med spännande verksamheter inom logistik branschen. Du blir en viktig spelare för oss och vår kunds framgång, och kommer ha stora möjligheter att utveckla din erfarenhet och kunskap.

För den här rollen söker vi någon som har en annan sysselsättning på 50%. Antingen är du student eller arbetar deltid.

Tjänsten är på deltid 1-5 dagar i veckan.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer till större del få arbeta med plock, pack samt sortering.

Vad vi söker
Som person tror vi att du är driven, effektiv och noggrann med en stark vilja att leverera ett bra jobb. Du ska kunna arbeta självgående och i ett team där det är högt tempo.

Har du tidigare erfarenhet av lager och/eller truckkort är detta ett plus i kanten men inget krav. Det viktigaste är personliga egenskaper och inställning.

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av lagerarbete
• Truckkort

Detta är ett bemanningsuppdrag via Pokayoke.

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av. Visa mindre

Motviktsförare i Nyköping

Ansök    Dec 1    Pokayoke AB    Truckförare
Om tjänsten Pokayoke söker truckförare till uppdrag i Nyköping. Vi söker just dig som vill arbeta i ett snabbväxande företag och som som har tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck. Du kommer att arbeta med orderplock samt inleveranser. Som person ska du vara effektiv, noggrann och ge ett positivt intryck till dina arbetskollegor. Du gillar att ha många bollar i luften och att arbeta i ett högt tempo. Du kommer arbeta i skift med varierande vecko... Visa mer
Om tjänsten
Pokayoke söker truckförare till uppdrag i Nyköping.

Vi söker just dig som vill arbeta i ett snabbväxande företag och som som har tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck.

Du kommer att arbeta med orderplock samt inleveranser. Som person ska du vara effektiv, noggrann och ge ett positivt intryck till dina arbetskollegor. Du gillar att ha många bollar i luften och att arbeta i ett högt tempo.

Du kommer arbeta i skift med varierande veckoschema, ena veckan arbetar du dagtid och andra veckan arbetar du kvällsskift, du behöver alltså vara flexibel när det kommer till arbetstider.

Detta jobb är en bemanningsanställning via Pokayoke AB.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

Truckkörning
Orderplockning
Godsmottagning
Lagerpåfyllnad
Avstämning mellan leverans och inköpsorder
Pokayoke kommer att hjälpa dig till att utvecklas i ditt arbete och stötta dig i ditt arbete så att du når god resultat.

Vad vi söker
Vi söker dig som:
Behärskar svenska i tal och skrift
Har truckkort B1-B3
Har erfarenhet av motviktstruck

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av. Visa mindre

Truckförare sökes i Nyköping

Ansök    Apr 24    Pokayoke AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Just nu söker vi på Pokayoke lagermedarbetare i Nyköping. Arbetstiderna är uppdelade i skift på både vardagar och helger vilket betyder att du behöver vara flexibel när det kommer till skiftarbete. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta: -Truckkörning -Orderplockning -Godsmottagning -Lagerpåfyllnad -Avstämning mellan leverans och ... Visa mer
Om tjänsten
Just nu söker vi på Pokayoke lagermedarbetare i Nyköping. Arbetstiderna är uppdelade i skift på både vardagar och helger vilket betyder att du behöver vara flexibel när det kommer till skiftarbete.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
-Truckkörning
-Orderplockning
-Godsmottagning
-Lagerpåfyllnad
-Avstämning mellan leverans och inköpsorder

Pokayoke kommer att hjälpa dig till att utvecklas i ditt arbete och stötta dig i ditt arbete så att du når goda resultat.

Vad vi söker
Vi söker just dig som vill arbeta i ett snabbväxande företag och som har tidigare lagererfarenhet. Som person ska du vara effektiv, noggrann och ge ett positivt intryck till dina arbetskollegor. Du gillar att ha många bollar i luften och att arbeta i ett högt tempo.

Krav:
- Truckkort A1-A4 och B1-B4
- Erfarenhet av truckkörning

Detta jobb är en bemanningsanställning via Pokayoke AB.

Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Pokayoke är medlem i Kompetensföretagen Almega vilket innebär att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Visa mindre