Lediga jobb Astrid Lundgren AB i Nyköping

Se alla lediga jobb från Astrid Lundgren AB i Nyköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nyköping som finns inom det yrket.

Sjuksköterska sökes till SÄBO/HSV

Astrid Lundgren söker fyra sjuksköterskor för uppdrag hos kund i Nyköping. Behovet finns inom hemsjukvården och SÄBO, du kan alltså komma att få jobba på den ena eller andra utifrån det aktuella behovet. Vi söker dig som trivs med varierande arbete och är flexibel gällande arbetsplats. Arbetsbeskrivning: Sedvanliga arbetsuppgifter på SÄBO & hemsjukvård. Arbetstider: mån-fre samt kväll och helg enligt schema, 30 min lunch. Uppdragsperiod: Från 2:a janauari... Visa mer
Astrid Lundgren söker fyra sjuksköterskor för uppdrag hos kund i Nyköping. Behovet finns inom hemsjukvården och SÄBO, du kan alltså komma att få jobba på den ena eller andra utifrån det aktuella behovet. Vi söker dig som trivs med varierande arbete och är flexibel gällande arbetsplats.
Arbetsbeskrivning:
Sedvanliga arbetsuppgifter på SÄBO & hemsjukvård.
Arbetstider:
mån-fre samt kväll och helg enligt schema, 30 min lunch.
Uppdragsperiod:
Från 2:a janauari till 31:a mars.


Om oss och vad vi tror på:
Astrid Lundgren jobbar med att bemanna vården med sjuksköterskor i kommuner och regioner runt om i Sverige. Astrid Lundgren grundades under 2022 med ett tydligt mål och en tydlig vision: Att vara sveriges bästa arbetsgivare inom vårdbemanning.
Det självklara valet
Vårt mål och vår vision är att vara det självklara alternativet för er inom bemanningsbranschen. Vi vill vara branschens bästa arbetsgivare. För att bli det måste vi som arbetsgivare alltid utgå från våra medarbetare/konsulters behov och önskemål.
Utgår alltid från er
Vi som arbetsgivare ska alltid vara rättvisa, vänliga, flexibla och i största möjliga utsträckning alltid utgå efter vad som är smidigast och bäst för dig som konsult.
Långsiktigt
När vi jobbar tillsammans med er så tror vi på att bygga långsiktiga relationer genom ett nära samarbete med oss där vi är lyhörda inför dina önskemål och dina förväntningar. Vi är inte nöjda förens våra medarbetare och konsulter är!
Vår roll
Vår roll som bemanningsföretag är att säkerställa att du som sjuksköterska får jobba med rätt förutsättningar och på dina villkor. Vi finns där före, under och efter dina uppdrag, vi är kollegor!
Vi ser fram emot din ansökan!
Med vänlig hälsning oss på Astrid Lundgren!
Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Visa mindre